Προς το περιεχόμενο

προβλήματα με macbook

Alex__777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά, μερικές φορές οταν ξυπναει απο sleep, το πληκτρολόγιο είναι νεκρό..

επείσης οταν κάνω restart κάποιες φορές, από την πρώτη στιγμή ανάβει το led της isight κ η camera είναι νεκρή, μέχρι τουλάχιστον να ξανακάνω restart.

τι σκατά φταίει;; :mad:

Δημοσ.

εχμ... είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μηχανήματα..

γι' αυτό γράφω εδώ αυτό το πρόβλημα, επειδή κανένας άλλος φίλος μου με macbook δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο... lol

μην ξαναπεί κανείς τίποτα για την apple, θα σας δαγκώσω...

:P:p:p

Δημοσ.
..και ειχα την εντυπωση οτι αυτα ηταν 'καλαααααα' μηχανηματα

Μπα, αυτά ειναι τα Windows ..

j/k :lol:

Δημοσ.

σοβαρά m8, μπήκες μέσα στο thread για να μην πεις τίποτα χρήσιμο και να συγκρίνεις widoze με mac;..

περιμένεις οτι θα αποκομοίσεις κάτι; :P

αμα είναι πες τίποτα χρήσιμο, να βοηθήσεις κ κανένα συνφορουμίτη.. ;)

@ charoui: ναι, είμαι στη λεοπάρδαλη.. έκανα τα updates, να δούμε αν θα το ξαναπαρουσιάσει. thanx :)

btw, ένας φίλος έχει πρόβλημα με mcbk pro. 1 στα 5 powerups δε λειτουργεί το backlight της οθόνης..

ξέρει κανένας τπτ ή να ανοίξω καινούριο topic;

Δημοσ.

sorry κιολας μαν που σου προσεβαλα την super-duper εταιριουλα αλλα εδω ειναι forum οποτε δεν μπορεις να υποδειξεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ σε πιο thread θα μπει, για ποιο λογο κ τι θα πει.

Απο την αλλη δικαιωματα Admin/Mod ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ κ απο την στιγμη που δεν παραβαινω σε καμια περιπτωση τους κανονες του http://www.insomnia.gr , ασε τους υπευθυνους να κανουν τον δικαστη.- ;)

Δημοσ.

1) η λάμπα λειτουργεί 4 στις 5 φορές = it's alive. (on the mcbk pro)

2) το δικό μου macbook (απλό) δεν έχει ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα..

3) lol...

Δημοσ.

Μήπως έχεις αλλάξει μνήμες στο macbook σου ; Αν ναί μήπως έχεις βάλει διαφορετικές μνήμες ; Π.χ μια 1 GB και μια 256 ή 512 ή γενικά διαφορετικής μάρκας ;

Εμένα παρουσίαζε παρόμοια με τα παραπάνω προβλήματα όταν είχα βάλει διαφορετικές μνήμες.

Επίσης πια έκδοση του λειτουργικού έχεις ;

Δημοσ.

αυτό με την isight που ανάβει το λαμπάκι, αν μπεις σε κάποιο πρόγραμμα που την χρησιμοποιεί, πχ photo booth, σου δίνει πράσινη εικόνα; Αν ναι, και εμένα μου το 'χει κάνει κάνα-2 φορές και δεν επανερχόταν ούτε με restart. και έψαξα και διάβασα ότι είναι γενικό φαινόμενο, και διορθώνεται αν βγάλεις και ξαναβάλεις την μπαταρία. το έκανα και όντως διορθώθηκε. mac os x bug δηλαδή..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...