georgemvg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Θέλω μία χάρη από όποιον μπορεί. Αν αγοράζει κανείς το exodos και έχει σκάνερ, χρόνο και διάθεση φυσικά, να μου σκανάρει τα περιεχόμενα που έχουν όνομα μαγαζιού, το τηλέφωνό του δίπλα, και παραδίπλα την σελίδα. Νομίζω τα λέω σωστά...Δεν είμαι τσιφούτης, αλλά μένω στην Πάτρα..Ευχαριστώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Θέλω μία χάρη από όποιον μπορεί. Αν αγοράζει κανείς το exodos και έχει σκάνερ, χρόνο και διάθεση φυσικά, να μου σκανάρει τα περιεχόμενα που έχουν όνομα μαγαζιού, το τηλέφωνό του δίπλα, και παραδίπλα την σελίδα. Νομίζω τα λέω σωστά...Δεν είμαι τσιφούτης, αλλά μένω στην Πάτρα..Ευχαριστώ! Γιατί το exodos κι όχι το Αθηνόραμα; http://www.athinorama.gr
georgemvg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Το ήθελα σε χαρτί, για αυτό λέω το exodos που δεν είναι μόνο online...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δε θα μπορούσες να εκτυπώσεις τις σελίδες που σε ενδιαφέρουν από το Αθηνόραμα;
georgemvg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δεν ήξερα οτι το Αθηνοραμα βγαίνει και τυπωμένο. Αλλά και πάλι αν δεν κυκλοφορεί στην Πάτρα το ίδιο είναι...
Panahs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Το αθηνόραμα είναι σαφώς παλαιότερο (και μάλλον και ανώτερο) από το exodos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.