Προς το περιεχόμενο

USB σε PS2

hamil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα πριν λίγες μέρες ένα USB stick Kingston 4GB για να βάζω divx ταινίες και να τις βλέπω από το PS2.

Το πρόβλημα είναι ότι το PS2 δεν βλέπει το USB. Είναι θέμα τροφοδοσίας ή τι άλλο μπορεί να είναι?

Ένα παλιότερο USB που έχω 1GB, παίζει κανονικά όπως επίσης και ένας εξωτερικός σκληρός πάλι σε USB αλλά με extra τροφοδοσία.

Δημοσ.

Ναι ξέχασα να το γράψω τα stick και ο εξωτερικός είναι όλα σε Fat 32.

Βλέπω divx με το SMS Media Player με υπότιτλους (το PS2 είναι chipαρισμένο) και ένας λόγος που θέλω να έχω το USB είναι για να μην χρειάζεται να βάζω και να βγάζω το boot cd με το SMS.

Δημοσ.

μπορει να μην είναι πλήρες συμβατό το στικάκι σου με το sms. αν θυμάμαι καλά, το sms σε άφηνε να φωρτώσεις και διαφορετικό USBD.IRX ώστε αν δεν σου αναγνωρίζει το στικάκι, μερικές φορές με διαφορετικό usb drivers, έπαιζε σωστά. εμένα δεν μου είχε χρειαστεί μέχρι τώρα να φωρτώσω κάποιο άλλο USBD.ΙRX εκτός του ενσωματωμένου.

άλλα πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι:

1.να ξεκινήσεις το sms κ μετά να βάλεις το στικάκι πάνω. ή αν δεν δουλέψει

2. να φορμάρεις το στικάκι με το ul_format.exe που θα το βρεις συνήθως μαζί με το USBAdvance release.

Δημοσ.

κάπου έχω ενα PS2 με χαλασμένο laser .... να το ψάξω; υπάρχει τρόπος με σκληρό δίσκο να μπορώ να παίζω παιχνίδια χωρίς DVD?

Δημοσ.

μόνο αν έχεις Modchip που να υποστηρίζει dev1 mode. όπως επίσης χρειάζεσαι και ps2 network adaptor. με εξωτερικό σκληρό μην περιμένεις να παίξεις παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...