nik1992 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Θελω να κανω μια φορμα σε visual basic, η οποια θα εχει 2 textbox. Στο πρωτο θα γραφεις μια προταση και στο αλλο αφου πατησεις ενα button θα μετατρεπεται σε μια σειρα αριθμων και συμβολων, ή το αντιθετο. Εχω ενα προβλημα στην γραφη του κωδικα. Για να το πετυχω θα πρεπει να κανω πολλα κουτακια και στο καθενα if texetbox1.text="" then textbox11.text="" Αλλος τροπος υπαρχει?
Brolly Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν επειδή δη ξέρω VΒ θα σου δείξω μια function σε C#.NET η οποια είναι παρόμοια με VΒ.NET Αυτό που κάνει αυτή η function είναι να παίρνει το textbox να το μετατρέπει σε charArray και να δημιουργεί έναν intArray και να βάζει μέσα τους χαρακτήρες σε δεκαδική μορφή και να προσθέτει το length σε αυτούς.Το αποτέλεσμα εκτυπώνετε σε ένα Label, θα μπορούσες να τα εκτυπώνεις και σε ενα textbox. > private void encrypt() { char[] dataCHAR = ToEncryptTextBox.Text.ToCharArray(); int[] dataINT = new int[dataCHAR.Length]; for (int i = 0; i < dataCHAR.Length; i++) { dataINT[i] = Convert.ToInt32(dataCHAR[i]) + dataCHAR.Length; dataCHAR[i] = Convert.ToChar(dataINT[i]); EncryptedLabel.Text += dataCHAR[i]; }
ntaryl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα απλα δοκιμασε να βρεις το rc4 πολυ καλο για κρυπτογραφηση http://www.pscode.com καλο βραδυ
nik1992 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 ok το rc4 τι ειναι? γτ δεν τ βρισκει...
ntaryl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Φιλε μου Δες το παρακατω ελπιζω να βοηθησει Credits to steve10120 καλο απογευμα encrypt.txt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.