lourtheo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας Έχω αγοράσει ένα laptop της Lenovo IBM 3000 c200 από τον ΟΤΕ. Επειδή όμως είχε τα vista και δεν τα ήθελα έκανα format και εγκατέστησα τα XP pro. Όταν άνοιξα την διαχείριση συσκευών από O υπολογιστής μου – ιδιότητες είχε με κίτρινο ερωτηματικό κάποιες επιλογές. Κατέβασα drivers από την σελίδα της Lenovo τους εγκατέστησα και παρατήρησα πως κάποια ερωτηματικά –συσκευές- όπως pci device, ελεγκτής βίντεο, ελεγκτής διαύλου κλπ έφυγαν, αλλά παρέμειναν 3 κίτρινα ερωτηματικά-συσκευές- τα Βασική συσκευή συστήματος Βασική συσκευή συστήματος Βασική συσκευή συστήματος Έψαξα για drivers που να εγκαταστήσουν κι αυτές τις συσκευές αλλά τίποτα. Υποθέτω πως λείπουν drivers της motherboard αλλά δεν έχω καν cd υποστήριξης. Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει; θα του ήμουν πολύ ευγνώμων. Υπάρχει περίπτωση να βρω drivers για την μητρική αυτή; Ο τύπος της είναι : CAPELL VALLEY(NAPA)CRB Ευχαριστώ πολύ.
jhony685 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 και εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα αλλά όπως βλέπω δεν υπάρχει ανταπόκριση στο θέμα.
GoldenEye Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας Έχω αγοράσει ένα laptop της Lenovo IBM 3000 c200 από τον ΟΤΕ. Επειδή όμως είχε τα vista και δεν τα ήθελα έκανα format και εγκατέστησα τα XP pro. Όταν άνοιξα την διαχείριση συσκευών από O υπολογιστής μου – ιδιότητες είχε με κίτρινο ερωτηματικό κάποιες επιλογές. Κατέβασα drivers από την σελίδα της Lenovo τους εγκατέστησα και παρατήρησα πως κάποια ερωτηματικά –συσκευές- όπως pci device, ελεγκτής βίντεο, ελεγκτής διαύλου κλπ έφυγαν, αλλά παρέμειναν 3 κίτρινα ερωτηματικά-συσκευές- τα Βασική συσκευή συστήματος Βασική συσκευή συστήματος Βασική συσκευή συστήματος Έψαξα για drivers που να εγκαταστήσουν κι αυτές τις συσκευές αλλά τίποτα. Υποθέτω πως λείπουν drivers της motherboard αλλά δεν έχω καν cd υποστήριξης. Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει; θα του ήμουν πολύ ευγνώμων. Υπάρχει περίπτωση να βρω drivers για την μητρική αυτή; Ο τύπος της είναι : CAPELL VALLEY(NAPA)CRB Ευχαριστώ πολύ. βαλε windows 7 το λαπτοπ θα πηγαινει πιο γρηγορα και απο τα XP και θα βρει μονο του τους drivers για τα παντα με τις πρωτες επανεκκινησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.