Προς το περιεχόμενο

Eurovision

man_with_no_name

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγγνώμη ρε παιδιά, ήταν τραγούδια αυτά; Μιλάω για όλους (10), όχι μόνο για την πεντάδα! Απο τα 5 αυτό που είχε για μένα τις περισσότερες πιθανότητες ήταν αυτό της Ζήνα απο την άποψη οτι ήταν κάτι σε στυλ antique με bitακι. Tώρα αυτό του Ρακιντζή, κατά την άποψή μου ήταν το χειρότερο απο τα 5. Δε ξέρω αλλά εμείς οι Ελληνες δε κοιτάμε να πρωτοτυπήσουμε αλλά να αντιγράψουμε! Εχουμε κολλήσει στη δεκαετία του 80! Αν είναι δυνατόν! Αντί να μπουν νέα παιδιά με νέες ιδέες στη μουσική μου έβγαλαν το Ρακιντζή ο οποίος έχει μείνει στη δεκαετία του 80!!!! Η μουσική του πάντως δε μου θυμίζει τίποτα σύγχρονο, ακόμα & η σκηνική παρουσία του χτες ήταν στυλ 80 με δερμάτινα κτλ. Επίσης, πως θα πάει στη Eurovision με τέτοιο παρουσιαστικό! Sorry δηλαδή αλλά παίζει & αυτό μεγάλο ρόλο! Ηταν χορευτικό αυτό χτες του Ρακιντζή με τους άλλους τους ..... Ενα είναι σίγουρο, την τελευταία θέση την έχουμε σίγουρη! Ηθελα να πω κάπου την άποψή μου & γι' αυτό έγραψα πολλά, αλλά δε μπορώ άλλο να βλέπω να μην μπορούμε να κάνουμε σαν Ελληνες κάτι που να διαφέρει & να κάνουμε κακές αντιγραφές. Οσο για το fire ήταν καλύτερο απο άποψη στίχου αλλά απο μουσική πάλι δεκαετία του 80. Ολες οι άλλες οι χώρες κάνουν κομμάτια με μουσική με beat ή ωραία slow κομμάτια & εμείς... Σας ευχαριστώ πολύ που με διαβάσατε.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να βγει το τραγούδι της Μαρίας-Λουίζας-Κάτι.... Ελληνο-Αγγλικο-Γαλλικό στίχο και ωραίο ρυθμό. <p>Τώρα το Fire ήταν πάτος, η Πέγκη-Ζήνα (Γκαμπριέλα) μόνο,-σόρρυ για την έκφραση, με κώλους και τούρλες δεν πηγαίνεις Eurovision. Ο Δάντης μου θύμησε τον Μικρούτσικο στο "Ανοιξή", τρομερές κινήσεις με την κιθάρα σαν λες και έπαιζε ο Τζιμ Χεντριξ!!! Δηλαδή οι Dave Muray, Timo Tolki τι έπρεπε να κάνουν; Να τις σπάσουν; (όχι ότι δεν το κάνουν wink.gif" border="0 )

Ο Ρακιτζής, μου θύμησε τα ΥΕΑ στο Στρατό! Ούτε παράδοση σημαίας να κάνανε. Και αυτό το μονότονο και χιλιοεπαναλαμβανόμενο ρεφρέν;<p>Κατά τα άλλα, πάλι μας βλέπω για κανένα 2 χρόνια χωρίς τραγούδια στον διαγωνισμό.<p>Έίδε κανένας, πότε είπε η παρουσιάστρια το "Οι γραμμές είναι ανοιχτές" ; Γιατί εγώ το μόνο που είδα, είναι όταν είπε ότι "Οι γραμμές έκλεισαν"... confused.gif" border="0

Μυρίζομαι προκάτ και κλίκες... grin.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by timiman:

<strong>

Έίδε κανένας, πότε είπε η παρουσιάστρια το "Οι γραμμές είναι ανοιχτές" ; Γιατί εγώ το μόνο που είδα, είναι όταν είπε ότι "Οι γραμμές έκλεισαν"... confused.gif" border="0

Μυρίζομαι προκάτ και κλίκες... grin.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Σωστός!!!!! & εγώ περίμενα σα μ@λ@κ@ς! Σιγά μη δέχτηκαν πάνω απο 100.000 τηλεφωνήματα! shocked.gif" border="0

Δημοσ.

Αηδίες ξεφωνημένες όλα! μπάζα! σκουπίδια για καθυστερημένους.

άκουσα 350 "beautiful", και 500 "love"...<p>Οι ιδρωμένες χοντρές τις Ζήνα ήταν για ανατολίτικο στο 15ο της Εθνικής, η φωνάρα της ηταν για αρχηγος κερκιδας στην σκεπαστή στο Γκούμας. <p>Η παρουσιάστρια της ΕΤ, τον κοίταξε τον καθρέφτη πρι βγει απ το σπίτι της? το διάφανο αδιάβροχο!!!! τα μαλλιά μου!!!<p>Του Ρακιτζή ξεχώριζε μόνο το οργανικό κομμάτι (εφάμιλο μιας συνηθισμένης mtv-popακίας) αλλα σε στίχο, χορευτικό : Βράστα κρεμμυδάκια!<p>Ας πάει στη eurovision να λάμψει. έτσι κι αλλιώς το 90% των αντιπάλων έχει παρόμοια ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.<p>Αν εμφανιστούν αυτοί οι δέκα στο "Νά η Ευκαιρεία", ποιός θα πάρει πάνω απο 5 ?<p>αίσχος.

Δημοσ.

Opos proeipa kai go sto geniko mpla mpla,to song tou rakintzi apla htan pio prototypo kai isos kalytero apo ta alla. Me deyterh th maria louiza h opoia mporouse na einai aneta proth. Tora to song ths Pegky Zhnas entaksei more, poli ma poli mainstream, mia apo ta idia. O Mpigalis htan gia mena toulaxiston apogohteysh, parakmi episis ths topazi, ths konstanopoulou ktl. Sto song proti fthinoporini broxi epaize kalos rythmos. Kata ta alla ta songs ths eurovision pou stelnoun oles oi ewroipaikes xores einai kapos ksenerota, dyskola petyxaineis poli kala kommatia. As poume to tragoudi ton antique persi entaksei den me entyposiase , pantos apo to song ths esthonias htan poli anotero.<p>PS Mixalaki pame esthonia gia thn koupa.

Δημοσ.

Yparxei pote periptwsh na paroume kapoia aksiologh thesh sth Eurovision me tetoia tragoudia? Emena prwsopika den mou arese oute to prohgoumeno twn antigue, alla mprosta se ayta poy protathikan twra tou edina platines! Egw na phgaina na tragoudisw thn 'Itia' pio polles elpides tha eixa kai pistepste me eimai faltsos... shocked.gif" border="0

Den kserw ti allo na pw... pragmatika tha ntrapw molis anebei o Rakintzhs na tragoudisei kai tha ekproswpei thn xwra mas... frown.gif" border="0

Δημοσ.

paides tha eprepe na steiloume Rouva sth eurovision.toulaxiston exei parousia!kai apo ths rompes ths alles pou tragoudisan kaliteros einai!na dite h Kypros me tous ONE tha sarosoun.episeis ta agglika olwn ton simetexonton htan athlia...me ton rakitzi tha ginoume rompa diethnos!DEN drepete apo monos tou na paei?ti einai afta re gmt???????????ntroph sth ERT.den kseroun ti tous ginete.oute apo mousikh oute apo tileorasi.kanalia einai afta pou exoun?ti perimeneis?.... frown.gif" border="0

Δημοσ.

Rouvas kai pali rouvas....Pantos min protrexoume pote den ksereis.Oso gia tin Pegi Zina kai to kolaraki pou petakse ap ekso me to stringaki eixame sigouri kamia 8h thesh.Den ksero an exete dei mia Thea Ksanthia apo salonika nomizo,me foveri phoni pou eixe vgei sto na h Eukairia kai tin bathmologisan oloi me 10'Mexri kai o psevdos ta pekse!!!Pou einai auth na mas ekprosopisei...lemeeee.1 thesh tha xame sto tsepaki pou leei o logos smile.gif" border="0

Δημοσ.

αυτο που εχω να πω ειναι οτι ολοι ηταν για γελια.αυτα τα τραγουδια ουτε για τον τριτο κοσμο δεν κανουν.ολες τις μ*******ς στην γιουροβιζιον της βαζουν.

Δημοσ.

Χαχα... πλακα πλακα καλα ειπε ο ex_tep, να στελναμε ενα Ρουβα να φευγανε ολοι οι αλλοι αδιαβαστοι... ειναι performer το παληκαρι. Απο εκει και περα, απορω πως διαολο βγηκε αυτος ο Ρακιντζης? Ακουσα το τραγουδι και ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ... δηλαδη το ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! Δεν ειμαι Ελλαδα για να ακουσω και τα αλλα τραγουδια, αλλα ειμαι σιγουρος πως ΔΕΝ ειναι δυνατον να ηταν αυτο το καλυτερο. Τι διολο ρε γαμωτο... καλα δεν λενε τιποτα κατω? Δηλαδη ειναι πολυ φολα ρε παιδια... που παμε με αυτα τα χαλια? τεσπα....

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι σούργελο ήταν το τραγούδι του Ρακιντζή; Πέρα απο την προφορα του στις αγγλικές λέξεις(ας του μάθει κάποιος πως να λέει το "word") και εν γένει το γελοίο του στίχου, τι να πει κανείς για τη σκηνική του παρουσία; Σε αυτά τα χορευτικά και αυτές τις αμφιέσεις, μέχρι και οι Village People θα έβαζαν τα γέλια. Και ας υποθέσουμε οτι και γαμώ τα τραγούδια είναι και ότι η σκηνική του παρουσία ήταν τρομερή. Τη φάτσα του πότε έκανε το λάθος να τη δει τελευταία φορά στον καθρέφτη. Αλλά τι να πει κανείς για το άτομο που ως συνθέτης κρατάει το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων σε δίσκο του Βασίλη Καρρά;(το "Θα μου κλείσεις το σπίτι" είναι ο δίσκος του Καρρά με τις λιγότερες πωλήσεις τα τελευταία 12 χρόνια).

Δημοσ.

Einai asteio na pistevei kaneis oti h Eurovision einai sovaros diagwnismos. Polles xwres exoun stamathsei na to pairnoun sta sovara edw kai xronia.

Telos padwn to sigouro einai oti me tetoio tragoudi kai ton Rakitzh na to erminevei tha patwsoume

Alla afto den tha shmainei apolytws tipota. Pada tha yparxoun kala tragoudia kai kaloi ermhneftes pou den xreiazodai sthmenous diagwnismous gia na anadyxtoun

Kai sigoura den krinetai to poso poiotikh mousikh borei na paragei mia xwra apo thn thesh ths sto diagwnismo Eurovision

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...