anna1976 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα παιδιά, τα φώτα σας... Πήρα ενα καινούργιο usb sony το οποίο το ένα απο τα λαπτοπ μου δεν το αναγνωρίζει...Ξεκινάει να κάνει "εγκατασταση νεου" ψαχνει, ψαχνει, και μένει στο ψάξιμο...χωρίς αποτέλεσμα...Πηγαίνοντας απο τον Υπολογιστής μου, το βλέπει, αλλά δεν το ανοίγει πάλι, λέγοντάς μου "τοποθετήστε ένα δίσκο ...τάδε..."... Μήπως φταίνε τα Βιστα, γιατί στα άλλα μου λάπτοπ που εχουν xp δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το ανοίξω.... Βοήθεια!
blashyrkh+ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 καντου format (fat)και ελεγχο για σφαλματα και ξαναποσταρε
stefanos_79 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Και η δικια μου πρωτη σκέψη ήταν το φορματ
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 δηλαδή ρε παιδιά το format θα του περάσει driver;..Δεν αναγνωρίζεται ως συσκευή ΑΠΟ ΤΑ VISTA λέει η κοπέλλα,ενώ στα ΧΡ όλα καλά.. Driver από τη Sony θέλει,ή να περιμένει serviSTA pack....
parsifal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ένα καινούργιο USB τί; MP3 player, φλασάκι, Memory Stick... ;
TechnoState Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 το εχω παθει, κανε ενα φορματ απο το laptop που το διαβαζει κανονικα κ θα στρωσει υστερα...
loumbas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε να κάνεις format και δες αν δούλευει σε άλλο pc. Αν έχεις πρόβλημα σε άλλο υπολογιστή τότε χρησιμοποιείς τη εγγύηση. Εγώ την έχω πάθει ακριβώς έτσι, ούτε φορματ ούτε σε άλλο υπολογιστή, ούτε σε λίμπουξ έπαιζε και τελικα το πήγα πίσω. Υ.Γ. Δεν ήταν Sony
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.