ProgramA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ενδιαφέρον άρθρο http://www.alexanderchalkidis.com/blog/post/2008/01/Lasik-eye-surgery.aspx
Japan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Κάτι σαν την δική μου περίπτωση που απλά είχα θωλούρα μόλις έκανα την επέμβαση και καλυτέρευε όσο περνούσε η ώρα και σε λιγότερο από μία εβδομάδα έβλεπα τέλεια, δεν εμφανίζεται στα στατιστικά...
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ενας φιλος μου ειχε για κανα δυο μηνες θωλουρες και πονο, τωρα ειναι οκ, αλλα απ ο,τι λεει η επεμβαση δεν λυνει το πραβλημα δια παντως, μπορει μετα απο 10 χρονια να του ξαναεμφανιστει η μυωπια.
Fan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Το κακό είναι ότι σου μένει πάντα λίγο αστιγματισμός
jimarass Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ΜΗ ψαρώνετε με βλακίες. Είναι 100% επιτυχία, εφόσον ο ιατρός έχει κάνει τους απαραίτητους ελέγχους αν σηκώνει το μάτι σου το laser...
Hlapatsas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Υπάρχει κανείς από εδώ μεσα που να έχει κάνει αυτήν την επέμβαση εκτός από Japan; Με ενδιαφέρει και εμένα.
devilaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Το κακό είναι ότι σου μένει πάντα λίγο αστιγματισμός .... κάνεις λάθος σ' αυτό! ίσως να υπάρχουν και περιπτώσεις που έμεινε σε κάποιους αστιγματισμός αλλά αυτό δεν είναι κανόνας ...
Fan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν παιδιά το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ενδιαφέρει πολύ κόσμο.Υπάρχει κανείς από εδώ μεσα που να έχει κάνει αυτήν την επέμβαση εκτός από Japan; Με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω κάνει εγώ πριν από 1,5 χρόνο. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας απολύτως φόβος. Ούτε πονάει ούτε είναι επικύνδινο. .... κάνεις λάθος σ' αυτό! ίσως να υπάρχουν και περιπτώσεις που έμεινε σε κάποιους αστιγματισμός αλλά αυτό δεν είναι κανόνας ... Σε μένα έμεινε 0,5 βαθμος αστιγματισμού και καθολου μυωπεία. Το ίδιο και σε 3 άλλα άτομα που ξέρω. Δεν λέω ότι είναι ο κανόνας αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.
devilaki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 .... γνωστός μου με 6.50 μυωπία και 1.5 αστιγματισμό πάντως ...μετά την επέμβαση βλέπει απ' ότι του μέτρησε ο γιατρός 11/10 !!! μιλάμε για πάνω από το κανονικό .... βλέπει καλύτερα από εμένα που δεν έχω τίποτα, και το έχω εξακριβώσει αυτό ....
blashyrkh+ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ο αδερφος μου εκανε (ειχε 3 και 2.75) τωρα βλεπει σα γυπας!ολα οκ απλα εβαζε καποιο κολλυριο μετα για λιγο
platongr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ο αστιγματισμός δεν μετριέται σε μοίρες ?
Hlapatsas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ο αδερφος μου εκανε (ειχε 3 και 2.75) τωρα βλεπει σα γυπας! XAOAXOXOAAXOOAXOXAOXAOAXOXAOAXXOAXOAAOXXAO Τώρα βλέπει σαν γύπας λέει....
antreaslam Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδιά, για πείτε καμια λεπτομερεια ! Που την κάνατε, πόσο στοίχισε, κλπ! Έχετε ακούσει και εσείς για κάποιο μηχάνημα στο πανεπιστήμιο στην κρήτη που έχει έρθει, το οποίο υποτίθεται ότι έχει 100% επιτυχία, ότι χρειάζεσαι μόνο 48ωρη παρακολούθηση και κολλύρια,κλπ, με 3.000 ευρώ?
Directx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Εγώ λέω πως αν δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιες διαδικασίες καθώς πάντα υπάρχει η πιθανότητα, όπως συμβαίνει σε κάθε ιατρική επέμβαση, να πάει κάτι στραβά.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως ο περισσότερος κόσμος το κάνει για χόμπυ, κάτι με το οποίο διαφωνώ. Αν πάλι κανείς έχει μυωπία, ίσως να συντρέχει λόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.