thanos75x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ειχα το Linksys 1 χρονο με Forthnet 2Mbit. Τωρα πηρα Conn-x 8Mbit και εχθες εκανα αιτηση για 24. Μου στειλανε το Baudtec ethernet δωρεαν. Το Linksys κανει συνεχεια disconnects (εχω δοκιμασει ολα τα firmware upgrades) στα καλα καθουμενα και μεσω telnet στα στατιστικα του εχει SNR 9 ή 8 Και ΑΤΝ 31 (αλλη βλακεια αυτη να μην τα δειχνει μεσα στο setup του...) To Baudtec εχει SNR 17,5 ή 18 και ΑΤΝ 24 και δεν μασαει τιποτα ουτε ενα disconnect. To θεμα ειναι οτι το linksys το ειχα και ασυρματο να παιζει και το laptop της αδερφης μου απο πανω και ειχα και το PS3 πανω. Το Βaudtec εχει μονο μια ethernet Εβαλα το Philips ασυρματο αυτο που δινει ο ΟΤΕ δοκιμαστικα και εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα (SNR 9 και ATN 31) με το Linksys αλλα δεν κανει disconnects... Tελικα το Linksys μου φαινεται για πολυ ευαισθητο και μου 'ρχεται να το πεταξω στον τοιχο και το ειχα παρει και πανακριβο... Τωρα περιμενω ενα Baudtec ασυρματο απο ΟΤΕ να δοκιμασω και μετα ενα Speedtouch παλι απο ΟΤΕ να δω απο περιεργεια...
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 κανε κατι το απλο.βαλε το baudtec πανω στο linksys και κανε το λινκσυς να παιξει σαν ασυρματο και μην περιμενεις τον οτε να σου στειλει ασυρματο. αν το baudtec εχει Ip 192.168.1.1 τοτε δωσε ip sto linksys 192.168.1.2 και κλεισε τον dhcp sto linksys και 8α παιξουν ολα μια χαρα.θα μπαινεις με την κα8ε Ip στον κα8ε ρουτερ.8α εχεις και ασυρματο ετσι και την σταθεροτητα tou baudtec.απλα αφου κανεις τις ρυθμισεις 8α συνδεσεις το baudtec πανω στο lijnksys
thanos75x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Να σου πω την αληθεια ψιλομπερδευτικα τα ειχα βαλει ετσι οπως λες αλλα μαλλον εκανα κατι λαθος στις ρυθμισεις...
Nasia_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Καταρχήν καλώς σασ βρήκα.Πήρα conn-x και μου έδωσαν μαζί το ασύρματο baudtec,κλασσικά.Ένώ μπαίνω κανονικά με σύνδεση ethernet απ το pc μου οταν δοκιμάζω να μπω απ το laptop με ασύρματη σύνδεση μου βρίσκει ένα σωρό άλλα δίκτυα αλλά όχι το δικό μου.Πήγα να κάνς τισ ρυθμίσεις μέσω web μήπως έβγαινε άκρη αλλά ενώ στο Interface Setup θα έπρεπε να μου βγάζει τις καρτέκες Internet,Lan και Wireless εμένα μου βγάζει μόνο τις δύο πρωτες καρτέλες.Wireless πουθενά. Αν έχει κανείς ιδέα τι γίνεται...θα το εκτιμήσω πολύ
winmik2kx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Πάτα το κουμπί που έχει στο πίσω μέρος το baudtec δύο φορές (αυτό που κάνει θόρυβο, όχι το reset..) και λογικά θα σου εμφανιστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.