Προς το περιεχόμενο

Ηρθε ενα Mac και εφερε τα πανω κατω , help!!!

gsmeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

σε λιγες μερες θα αποκτησω ενα macbook.

το οποιο θα παρει τη θεση ενος desktop :

το desktop που θα φυγει (μονο το κουτι) θα αφησει πισω ...του συντριμια

1χ εσωτερικο σκληρο δισκο 500gb

1x εσωτερικο σκληρο δισκο 160gb

1x εξωτερικο δισκο 250gb

1x εξωτερικο δισκο 320gb

και μια συνδεση dsl η οποια τωρα γινετε ενσυρματα με forthnet (modem crypto)

για αρκετο καιρο θα ειμαι μονο με το mac , ωσπου να ερθει ενα desktop.

οποτε η επιλογη να περιμενω και να κανω τοτε ενα δικτυο για τα αρχεια .. ειναι λιγο δυσκολη.

με το ιντερνετ , λογικα πρεπει να παρω ενα ασυρματο ρουτερ η κατι τετοιο , για να περνει το μακ τη συνδεση ασυρματα.σε 10-15 μερες θα μπει και το 2play της φορθνετ οποτε πρεπει να παρω κατι τετοιο. (ειμαι λιγο ασχετος με ασυρματα δικτυα κτλ , πρωτο λαπτοπ )

με τους δισκους τωρα...εχω λιγο χαθει

δε ξερω ακριβως ... τι μπορω να κανω.

να συνδεθουν ''καπου'' , οπου μπορω να εχω προσβαση με το λαπτοπ ασυρματα...

τωρα αν μπορουν να γινουν ιντερνετ+data μαζι ... θα μου το πειτε εσεις :P

ειναι μια σκεψη , αλλα δε ξερω πως γινεται (φανηκε πιστευω)

αν καποιος θελει να τον βοηθησω με τα ασυρματα δικτυα να μου στειλει mail :P :P :P

Δημοσ.

καταρχας το λαπτοπ δεν ειναι συνωνυμο του ασυρματου δικτυου (εκτος απο το τελευταιο λαπτοπ της apple :mrgreen: )Λοιπον σε πρωτη φαση ναι θα πρεπει να παρεις ενα ρουτερακι κοιτα να ειναι οσο πιο καλο μπορεις μιας και εχεις τη θεληση να μαθεις πραγματα αλλα και να εχεις αξιοπιστια και σταθεροτητα.Εγω απο προσωπικη εμπειρια σου προτεινω 3Com . Tωρα οι δισκοι μπορουν να μπουν σε εξωτερικα frames αλλα θα σου στοιχισουν καπως παει καμια 40-50 Ε το ενα οποτε μιας και εχεις 2 εσωτερικους πας κοντα στα 100Ε .Τωρα για να δικτυωσεις τους 2 εξωτερικους χωρις να εχουν ενα πρωτοκολλο δικτυωσης πχ Εthernet εχω την σοβαρη εντυπωση πως δεν γινεται χωρις τη μεσολαβηση συστηματος.Οι εσωτερικοι πιστευω πως επειδη θα τους βαλεις μελλοντικα σε συστημα καλυτερα να τους αγορασεις απλες θηκες γιατι ειναι κριμα να παρεις frames (με δυνατοτητα δικτυωσης __μου φαινεται υπαρχουν )και να δωσεις τσαμπα λεφτα ενω απ'οτι καταλαβα συντομα θα ενσωματωθουν σε συστημα .Αν το macbook θα διαχειριζεται τα αρχεια των τεσσαρων σκληρων δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα αλλα αν εχεις καποιο δικτυο και πρεπει τα αρχεια να ειναι κοινοχρηστα μαλλον πρεπει να αγορασεις ενα συστημα συντομα

Δημοσ.

δε θα ηταν καλυτερο να μην ειναι οι δισκοι στο καινουργιο συστημα αλλα καπου κοινοχρηστα??

προτεινεις δηλαδη εξωτερικες θηκες και μετα τα 4 usb σε ενα hub και μετα στο λαπτοπ ας πουμε?

(ασυρματα γινεται αυτο?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...