gsmeros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 καλημερα. σε λιγες μερες θα αποκτησω ενα macbook. το οποιο θα παρει τη θεση ενος desktop : το desktop που θα φυγει (μονο το κουτι) θα αφησει πισω ...του συντριμια 1χ εσωτερικο σκληρο δισκο 500gb 1x εσωτερικο σκληρο δισκο 160gb 1x εξωτερικο δισκο 250gb 1x εξωτερικο δισκο 320gb και μια συνδεση dsl η οποια τωρα γινετε ενσυρματα με forthnet (modem crypto) για αρκετο καιρο θα ειμαι μονο με το mac , ωσπου να ερθει ενα desktop. οποτε η επιλογη να περιμενω και να κανω τοτε ενα δικτυο για τα αρχεια .. ειναι λιγο δυσκολη. με το ιντερνετ , λογικα πρεπει να παρω ενα ασυρματο ρουτερ η κατι τετοιο , για να περνει το μακ τη συνδεση ασυρματα.σε 10-15 μερες θα μπει και το 2play της φορθνετ οποτε πρεπει να παρω κατι τετοιο. (ειμαι λιγο ασχετος με ασυρματα δικτυα κτλ , πρωτο λαπτοπ ) με τους δισκους τωρα...εχω λιγο χαθει δε ξερω ακριβως ... τι μπορω να κανω. να συνδεθουν ''καπου'' , οπου μπορω να εχω προσβαση με το λαπτοπ ασυρματα... τωρα αν μπορουν να γινουν ιντερνετ+data μαζι ... θα μου το πειτε εσεις ειναι μια σκεψη , αλλα δε ξερω πως γινεται (φανηκε πιστευω) αν καποιος θελει να τον βοηθησω με τα ασυρματα δικτυα να μου στειλει mail :P
kinq1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Το macbook έχει θύρα ethernet και μπορεί να συνδεθεί στο adsl router από εκεί. Οι εξωτερικοί σκληροί μπορούν επίσης να συνδεθούν εφόσον έχουν θύρα usb ή firewire. Αν το σύστημα αρχείων τους είναι ntfs θα μπορείς να τους διαβάσεις, αλλά όχι και να γράψεις (read only) μέσω mac os. Τους εσωτερικούς δίσκους δεν μπορείς να τους συνδέσεις, εκτός αν αγοράσεις κουτί και τους κάνεις εξωτερικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.