mphxths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εφτασα τον Q6600 (B3) στα 3.4GHz με μονη παρεμβαση στην ταση του CPU (1.625v αν θυμαμαι καλα).Και δουλευε για πολλες ωρες απροβληματιστα σε πολλα τεστς(3dmark06/prime95/games).Το ξαναγυρισα στις stock ρυθμισεις γιατι οι θερμοκρασιες ειχανε παει στον θεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Εφτασα τον Q6600 (B3) στα 3.4GHz με μονη παρεμβαση στην ταση του CPU (1.625v αν θυμαμαι καλα).Και δουλευε για πολλες ωρες απροβληματιστα σε πολλα τεστς(3dmark06/prime95/games).Το ξαναγυρισα στις stock ρυθμισεις γιατι οι θερμοκρασιες ειχανε παει στον θεο. Δεν το δοκιμάζεις και στα 3.0? Τί ψύκτρα έχεις? Με stock είσαι? Θερμοκρασίες σε idle και full load? Στα 3.0 (με 1.3125 στο vCore και 5:6 μνήμες (δηλαδή FSB333:DRAM400)) και με 2 ανεμιστηράκια ΑΚΑSA 80mm και 1 ανεμιστηράκι Thermaltake Cyclo A2460 120mm συν την ψύκτρα του επεξεργαστή Thermaltake Big Typhoon 120 vx είμαι πλέον σε 30-32 idle και 44-50 στο Prime95 στο stress test (σπάνια να ανέβει 52 σε κάποια κομάτια του τεστ για λίγο). Σημειωτέον ότι η θήκη είναι μία turbo-x από Πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Εγώ με Scythe Infinity τον έχω πάει στα 3840 και έχει μουλαρώσει... Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά καλές (50 βαθμοί σε load) αλλά δε θέλει να πάει με τίποτα πιο πάνω!!! Πιθανόν να θέλει να είναι πολύ πιο κρύος για να πάει κι άλλο... Τον έχω πάνω στην Abit IP35 Pro με μνήμες Crucial Ballistix οι οποίες έχουν πάει 1150 5-5-5-5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Εγώ με Scythe Infinity τον έχω πάει στα 3840 και έχει μουλαρώσει... Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά καλές (50 βαθμοί σε load) αλλά δε θέλει να πάει με τίποτα πιο πάνω!!! Πιθανόν να θέλει να είναι πολύ πιο κρύος για να πάει κι άλλο... Τον έχω πάνω στην Abit IP35 Pro με μνήμες Crucial Ballistix οι οποίες έχουν πάει 1150 5-5-5-5... H μητρική αυτή ειναι ο παράδεισος του o/c!!!! Και οι μνημες αυτές δε παίζει να σε κόψουν πουθενα! Εξαιρετικές επιλογές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalakis_than Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Σόρρυ ρε παιδια, αλλά έχω μία σοβαρή απορία: έχω κάνει το ίδιο με έναν Q6600 στα 3Ghz πλέον. Κάνω stress test με prime95 και εδώ και 4-5 ώρες περίπου έχω everest και coretemp ανοιχτά, με τις θερμοκρασίες στους πυρήνες να φτάνουν max 62C (av 56-58 στο prime95 πάντα) και στα δύο προγράμματα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι υπάρχει μία θερμοκρασία στο everest μόνο (το core temp δεν την έχει) που είναι αμέσως δίπλα στις θερμοκρασίες των cores, λέγεται cpu temp γενικά, και έχει φτάσει και 75C στο prime95(!!). Ξέρει κανείς τι είναι και τι όριο υπάρχει για αυτό? Λογικά αν ήταν τόσο βασικό δεν θα το είχε και το coretemp? 'Ολες οι γνώμες καλοδεχούμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 είναι ο σένσορας από την μητρική σου εσύ τους πυρήνες θα κοιτάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalakis_than Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Οκ, ευχαριστώ. Δηλαδή αυτό το αγνοώ όπου και αν φτάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δεν το δοκιμάζεις και στα 3.0? Τί ψύκτρα έχεις? Με stock είσαι? Θερμοκρασίες σε idle και full load? Στα 3.0 (με 1.3125 στο vCore και 5:6 μνήμες (δηλαδή FSB333:DRAM400)) και με 2 ανεμιστηράκια ΑΚΑSA 80mm και 1 ανεμιστηράκι Thermaltake Cyclo A2460 120mm συν την ψύκτρα του επεξεργαστή Thermaltake Big Typhoon 120 vx είμαι πλέον σε 30-32 idle και 44-50 στο Prime95 στο stress test (σπάνια να ανέβει 52 σε κάποια κομάτια του τεστ για λίγο). Σημειωτέον ότι η θήκη είναι μία turbo-x από Πλαίσιο. Στα 3.0GHz και στα 3.2GHz εχω υποφερτες θερμοκρασιες .Εχω stock ψυκτρα και σε "μαμα" συχνοτητες εχω 50-53 idle και 60-65 σε full load.Υψηλες για να του ξαναριξω o/c. Η μητρικη ειναι η ASUS P5K3 και μνημες Kingston DDR3 (με οχι ιδιαιτερα καλα timings). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikdev Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Φίλε βγάλε καθάρισε την ψύκτρα και άπλωσε λίγη καινούργια ac5 θα δείς διαφορά. Πάντως ακόμα και με στοκ δεν έπρεπε να δεις τέτοιες τιμές. Μήπως καταλάθως έδωσες vcore ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikdev Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Τώρα είδα το 1.6+ που έχεις δώσει.. Είναι πάρα πολύ για αερόψυξη σε full load θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 δεν λύνονται όλα τα προβλήματα σε όλα τα thread με AC5 και υπάρχει και το κουμπάκι edit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikdev Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 δεν λύνονται όλα τα προβλήματα σε όλα τα thread με AC5 και υπάρχει και το κουμπάκι edit Οι περισσότεροι χρήστες έχουν εργοστασιακή πάστα. Αγοράζουν μια αφτερμαρκετ και την κοτσάρουν όπως είναι και δεν δίνουν σημασία. Δεν έκανα copy-paste. Και περίμενα ότι θα το πεις anyway.. είναι πιο εύκολο να του πω βάλε υδρόψυξη ή να πετάξω δύο λινκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πάντως επί της ουσίας δοκίμασε την arctic silver 5 είναι πραγματικά θαυματουργή στον τομέα θερμοκρασία...αν βάλεις και μία καλή αερο-ψυκτρα θα είσαι άρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.