Προς το περιεχόμενο

ο TARANTINO ετοιμάζει τίποτα??

PlayerN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν περιμενα να εχει καποιο ιδιαιτερο μηνυμα το deathproof,απλα χαβαλε περιμενα,κ πλην 3 σκηνων,ηταν πιο βαρετο κ ηλιθιο κ απο ταινια με τον ρομπ σναιντερ...ειλικρινα,σας αρεσαν οι διαλογοι ή κατι τετοιο?καλα,υποθεση δεν ειχε καν,10 μ@λ@κισμενες που λεγανε κατι πιπες ολη την ωρα...ενω πλανετ τερρορ,εσπειρε,γαμω τα γελια,χαβαλες,επικο καμενο ταινιακι...

Ακριβώς,δεν είχε σκοπό να έχει κάποιο μήνυμα ή τίποτα τέτοιο.Οι διάλογοι τι να αρέσουν ή τι υπόθεση να έχει ? Υποτίθεται πως έπρεπε η ταινία να είναι παρακμιακή και το πέτυχε αυτό.

Όσο για αυτό που είναι σε bold(παρακάτω)πάει στον porco_rosso21.Διαφορετικές ήτανε επειδή ήτανε από άλλον η μία και από άλλον η άλλη.Πάντως κι εγώ όπως είπα,προτιμώ το Planet Terror.

καθε περυσι και καλυτερα ειναι ο ταραντινο το Planet terror ειναι του ροντριγκεζ βεβαια αλλα δεν αντεξα να το δω ολο, ναι ηταν φτιαγμενο σε λογικη drive in movie αλλα βαρεθηκα και το εκλεισα, ακομα και σε ενα forward που εκανα και ειδα λιγο σκηνες με ταραντινο που ειναι χαλιας ως ηθοποιος και βγαζει μονο γελιο ουτε εκει μου κινησε το ενδιαφερον. Το μονο ενδιαφερον μου φανηκε η γκομενα που επαιζε. Χιλιες φορες from dusk till dawn, αυτο θα πει cult

Εντάξει σε πολλούς δεν άρεσε το Planet Terror καθόλου,γούστα είναι αυτά.Εντάξει,από τον Tarantino σαν ηθοποιό τι περιμένετε ? Καμιά τρομερή ερμηνεία ? Σαφώς και θα είναι κάπως χειρότερη η ερμηνεία από κάποιον ηθοποιό.

Δημοσ.

παντως κι εμενα μ αρεσει να τον βλεπω απλα γιατι ειναι cult φατσα απο μονος του.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου πως ειδικα το planet terror γυριστηκε ακριβως με αυτη τη λογικη που λες, απλα δεν ειχα ορεξη να δω εκεινη την ωρα και το κλεισα

Δημοσ.

Ο ταραντινο αν και ενας απο τους αγαπημενες μου σκηνοθετες, με την τελευταια του δουλεια μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα. Το death proof ηταν κλασεις κατωτερο απο το αντιστοιχο planet terror του rodriguez. Αλλα αν το παρουμε αντικειμενικα το θεμα το Planet Terror ειναι πολυ καλα δομημενο και γρηγορο, εξυπνο και στυλατο για να ειναι grindhouse, ενω το death proof που ειχε οπως ειπε και ενας φιλος ανυπαρκτο σεναριο, οτι να ναι πλοκη, αστειες ερμηνειες ειναι πιο κοντα στον ορο grindhouse. Απ την μια αν δημιουργησε ο tarantino αυτη την ταινια με αυτη τη λογικη τοτε okey, αλλα απ την αλλη μια τετοια ταινια κατα την γνωμη μου δεν εχει λογο υπαρξης!

Δημοσ.

Γιατι οπως και να το κανουμε δεν θελαμε εν ετη 2007 να δουμε grindhouse, ουτε μας ελειψαν. Θελαμε να δουμε μια καλη ταινια μεταμφιεσμενη σε grindhouse(βλ.Planet terror;))

Δημοσ.

Πραγματικα αν ημουν ο Ταραντινο θα ημουν περηφανος αν ηξερα οτι υπαρχουν ανθρωποι σε ενα νετικο φορουμ που με "κραζουν".

Δημοσ.

Προφανως κ γνωριζω πως το πλανετ τερορ ειναι του ροντριγκεζ...κ η διαφορα ειναι,οτι στο πλανετ τερορ ηταν grindhouse εντελως,διαλογοι,υποθεση,ερμηνειες,τα παντα,παρακμη οεο, ενω το death proof προσπαθουσε να παντρεψει το grindhouse σκηνικο με ταραντινικες φορμες,οπως οι στυλιαρισμενοι διαλογοι πχ,κ απετυχε παταγωδως,δεν ηταν καν grindhouse movie παρακμιακη,ηταν μια μ@λ@κια απλα,που με ονομα αλλου σκηνοθετη,δεν θα εβγαινε ουτε σε dvd(λεμε τωρα..)

Δημοσ.
[Προφανως κ γνωριζω πως το πλανετ τερορ ειναι του ροντριγκεζ...κ η διαφορα ειναι,οτι στο πλανετ τερορ ηταν grindhouse εντελως,διαλογοι,υποθεση,ερμηνειες,τα παντα,παρακμη οεο, ενω το death proof προσπαθουσε να παντρεψει το grindhouse σκηνικο με ταραντινικες φορμες,οπως οι στυλιαρισμενοι διαλογοι πχ,κ απετυχε παταγωδως,δεν ηταν καν grindhouse movie παρακμιακη,ηταν μια μ@λ@κια απλα,που με ονομα αλλου σκηνοθετη,δεν θα εβγαινε ουτε σε dvd(λεμε τωρα..)]

θα συνεχισω να συμφωνω απολυτα μαζι σου, οσο για το σχολιο του φιλου tzotzo αυτο μας ελειπε να μην σχολιαζουμε εναν απο τους αγαπημενους μας σκηνοθετες, φυσικα και θα αισθανεται περηφανος εχει φτιαξει κατι σαν δικη του σχολη στον κιμηματογραφο...αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μη συζηταμε κιολας

Δημοσ.

Ο τύπος είναι απλά απίστευτος για μένα. Μου αρέσουν όλες οι ταινίες του, ακόμα και το Death proof το γούσταρα πολύ. Ανυπομονώ για την κάθε επόμενη δουλειά του.

Πάντως οι ταινίες του δεν είναι απλές. Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες στο τρόπο που τις γυρνά που πραγματικά δίνουν το κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις άλλες. Ίσως κάποιοι να μην τις παρατηρούν για αυτό να τους φαίνονται αδιάφορες οι ταινίες και κοινές.

Δημοσ.

Προφανως κ γνωριζω πως το πλανετ τερορ ειναι του ροντριγκεζ...κ η διαφορα ειναι,οτι στο πλανετ τερορ ηταν grindhouse εντελως,διαλογοι,υποθεση,ερμηνειες,τα παντα,παρακμη οεο, ενω το death proof προσπαθουσε να παντρεψει το grindhouse σκηνικο με ταραντινικες φορμες,οπως οι στυλιαρισμενοι διαλογοι πχ,κ απετυχε παταγωδως,δεν ηταν καν grindhouse movie παρακμιακη,ηταν μια μ@λ@κια απλα,που με ονομα αλλου σκηνοθετη,δεν θα εβγαινε ουτε σε dvd(λεμε τωρα..)

Αυτό,το είπα ακριβώς,για να πατήσω πάνω του και να εξηγήσω γιατί ήταν τόσο διαφορετικές.Ο Tarantino ίσως αντιλαμβάνεται διαφορετικά το "παρακμιακό"(να το πω πολύ απλά) και αλλιώς ο Rodríguez(αυτό μάλλον είναι σίγουρο...)βέβαια τώρα ο tarantino ήθελε να υπάρχει και παρουσία κάποιων trademarks του...αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.

Το ιδιο πραμα λεμε,...τεσπα,ολα τα γουστα ικανοποιουνται παντως,αν σε καποιον αρεσουν αυτη η ταινια ολα οκ,απλα εμενα μου φαινεται απατη,κ οχι μονο λογω της υπαρξης trademarks του ταραντινο,αλλα κ γενικοτερα σαν ταινια-χαβαλες,μονο χαβαλε δεν ειδα,κοντεψα να κοιμηθω,κρατιομουν μονο γτ ελεγα''ταραντινο ειναι,κατσε ν δουμε τι θα γινει..''...σε αλλες εποχες,θα ειχα φυγει στο διαλλειμα...ενω του ροντριγκεζ,καλα,κυλιομασταν στο πατωμα απο τα γελια κ την καφριλα που εβγαζε(αν κ στο τελευταιο μισαωρο το γ@μησε λιγο..)..

Δημοσ.
ειδικα στο deathproof εχει την καλυτερη σκηνη τρακαρισματος.Οπως επισης και καταδιωξης.Απορω πως δεν αρεσε

Η καλύτερη σκηνή τρακαρίσματος είναι και γ@μώ τα κριτήρια για να κρίνεις μια ταινία. Ίσως θα πρέπει να καθιερώσουν ένα Όσκαρ για "Καλύτερη Σκηνή Τρακαρίσματος" :lol:

Η σκηνή της καταδίωξης είναι όντως δυνατή, αλλά και η καλύτερη μόνο αν εξαιρέσεις όλες τις ταινίες από το 2000 και πίσω....

Δημοσ.

Εντάξει,σε κάποιους αρέσουν τέτοια.Κι εγώ ξέρω άτομο που είπε πως ήταν η καλύτερη σκηνή τρακαρίσματος και η καλύτερη σκηνή καταδίωξης(προσωπική γνώμη εννοείτε...).Κάποιοι κρίνουν έτσι την ταινία...άλλωστε έτσι όπως ήταν,από τι να την κρίνεις ?

Δημοσ.

Και σας το ξαναλεω παιδια. Το planet terror ηταν πολυ καλα δομημενη ταινια για να ειναι grindhouse. Οι διαλογοι, τα σκηνικα, η ροη, το style, ηταν ολα perfect. Ενω του ταραντινο ηταν οτι ναι ναι οπως να ναι ακριβως δηλαδη grindhouse. Αλλωστε grindhouse=μια μ@λ@κι@ κ μιση:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...