Προς το περιεχόμενο

ο TARANTINO ετοιμάζει τίποτα??

PlayerN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To deathproof μ@λ@κια μου φανηκε,ελπιζω να μην ξαναγυρισει ταινια,γτ μου φαινεται τερμα υπερκτιμημενος κ εχει καταντησει πλεον,με αυτα που γυριζει,ανεκδοτο να τον παρω στα σοβαρα κ να ασχοληθω μαζι του...

Δημοσ.

εμενα παντως μου αρεσε αρκετα το death proof ..ειναι κατι ξεχωριστό.

Και μην ξεχνάμε και ταινιάρες του όπως το Reservoir Dods, PULP FIXTION, Kill Bill 1,2....

Δημοσ.

τα Kill Bill,ειχαν χαβαλε,δε λεω,τα ξαναβλεπω ανετα,αλλα ειναι κ ταινιες της σειρας,δεν εχουν τπτ καινουριο ή συγκλονιστικο να σου προσφερουν(για pure fun παντως,μαζι σου) ...το deathproof μου φανηκε αισχος,αλλα αυτο που με τσατιζει με αυτον,ειναι οτι εκανε 3 ταινιες κ μετα γυριζει αδιαφορες ταινιες με αναφορες σε κατι μλκιες που εβλεπε μικρος κ κανει παραγωγες σε κατι θριλερ στυλ Hostel,δλδ απο τα πιο εμετικα πραμα που εβγαλε ποτε ο κινηματογραφος...κ σορυ κιολας,για τους φαν,αλλα η ολη λογικη του κ καλα εχω γαματους διαλογους με κουραζει,κ ποτε,εκτος ελαχιστων φορων,δε μου φανηκαν τρομεροι κ συγκλονιστικοι οι διαλογοι των ταινιων του,απλα βαρετοι κ για αμερικανικο κοινο τελειως...αν γραφει αυτος γ@ματους διαλογους,τοτε οι Κοεν ή ο Κεβιν Σμιθ να π να κρυφτουν πουθενα...κ μου τη σπαει να αντιγραφει ενα σωρο σκηνες-ατακες-πλανα απο αλλες ταινιες κ να περνιεται για λατρης του σινεμα,ταλενταρα κ ετσι...ξεφυγα λιγο(πολυ) οφτοπικ...η νεα του ταινια ειναι καρμπον του dity dozen,δλδ ο τυπος ειναι απλα ενα πυροτεχνημα,τπτ παραπανω..

Δημοσ.
τα Kill Bill,ειχαν χαβαλε,δε λεω,τα ξαναβλεπω ανετα,αλλα ειναι κ ταινιες της σειρας,δεν εχουν τπτ καινουριο ή συγκλονιστικο να σου προσφερουν(για pure fun παντως,μαζι σου) ...το deathproof μου φανηκε αισχος,αλλα αυτο που με τσατιζει με αυτον,ειναι οτι εκανε 3 ταινιες κ μετα γυριζει αδιαφορες ταινιες με αναφορες σε κατι μλκιες που εβλεπε μικρος κ κανει παραγωγες σε κατι θριλερ στυλ Hostel,δλδ απο τα πιο εμετικα πραμα που εβγαλε ποτε ο κινηματογραφος...κ σορυ κιολας,για τους φαν,αλλα η ολη λογικη του κ καλα εχω γαματους διαλογους με κουραζει,κ ποτε,εκτος ελαχιστων φορων,δε μου φανηκαν τρομεροι κ συγκλονιστικοι οι διαλογοι των ταινιων του,απλα βαρετοι κ για αμερικανικο κοινο τελειως...αν γραφει αυτος γ@ματους διαλογους,τοτε οι Κοεν ή ο Κεβιν Σμιθ να π να κρυφτουν πουθενα...κ μου τη σπαει να αντιγραφει ενα σωρο σκηνες-ατακες-πλανα απο αλλες ταινιες κ να περνιεται για λατρης του σινεμα,ταλενταρα κ ετσι...ξεφυγα λιγο(πολυ) οφτοπικ...η νεα του ταινια ειναι καρμπον του dity dozen,δλδ ο τυπος ειναι απλα ενα πυροτεχνημα,τπτ παραπανω..

'Ετσι. Απλά και όμορφα.

ΤΟ kill Bill 1 κερδίζει πολλούς πόντους από το πετυχημένο score και μόνο.

Από όλες τις ταινίες του προτιμώ το Jackie Brown. Πάντως καλό είναι να συνεχίσει. Είναι μέγας cult fun και όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει.

ναι ψαροσουπα..που να ξερουμε ρε αρχηγε?:lol::lol:

Chill out φίλος. Googlάρεις και μαθαίνεις τι ετοιμάζει και η θειά μου τη σήμερον ημέρα....

Δημοσ.

Tarantino με Britney Spears ??? Άλλο πάλι και τούτο...

Όσο αφορά τον tarantino σαν αξία,εντάξει δεν λέω συμφωνώ κι εγώ ότι είναι λιγάκι υπερεκτιμημένος.Από την άλλη όμως γιατί,μια χαρά ταινίες κάνει.Και δεν λέω μόνο το kill bill,που όλοι το έχουν δει,αλλά αναφέρομαι και στις άλλες.Και το deathproof μου άρεσε,αλλά συγκριτικά με το planet terror,λιγότερο.Εσείς που λέτε ότι δεν σας άρεσε το deathrpoof,τι περιμένατε ? Καμιά ταινία που να μεταφέρει κάποιο μήνυμα,να έχει κάποιο νόημα ?

Δημοσ.

δεν περιμενα να εχει καποιο ιδιαιτερο μηνυμα το deathproof,απλα χαβαλε περιμενα,κ πλην 3 σκηνων,ηταν πιο βαρετο κ ηλιθιο κ απο ταινια με τον ρομπ σναιντερ...ειλικρινα,σας αρεσαν οι διαλογοι ή κατι τετοιο?καλα,υποθεση δεν ειχε καν,10 μ@λ@κισμενες που λεγανε κατι πιπες ολη την ωρα...ενω πλανετ τερρορ,εσπειρε,γαμω τα γελια,χαβαλες,επικο καμενο ταινιακι...

Δημοσ.

καθε περυσι και καλυτερα ειναι ο ταραντινο το Planet terror ειναι του ροντριγκεζ βεβαια αλλα δεν αντεξα να το δω ολο, ναι ηταν φτιαγμενο σε λογικη drive in movie αλλα βαρεθηκα και το εκλεισα, ακομα και σε ενα forward που εκανα και ειδα λιγο σκηνες με ταραντινο που ειναι χαλιας ως ηθοποιος και βγαζει μονο γελιο ουτε εκει μου κινησε το ενδιαφερον. Το μονο ενδιαφερον μου φανηκε η γκομενα που επαιζε. Χιλιες φορες from dusk till dawn, αυτο θα πει cult

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...