Προς το περιεχόμενο

προβλημα με online streaming TV

newbie69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδιά

εχω το εξη προβλημα: τόσο με την παλια μου συνδεση 768 οσο και με την καινουρια των 8mbps αντιμετωπιζω προβλημα στην παρακολουθηση online καναλιων, ελληνικων βασικα οπως mega, alpha, antenna. εχω δοκιμασει και με προγραμματακια τυπου mypoco, menztvista αλλα και απο πολλα site που εχουν στις σελιδες τους links καναλιων αλλά πάντα το ίδο αποτέλεσμα: παιζει κανονικα για δυο λεπτά και μετα παγώνει και σταματά.

Ο ρυθμος μεταδοσης ειναι 280kbit συνηθως και ειναι πολυ κατω απο την δυνατοτητα της συνδεσης οποτε αλλου πρεπει να ειναι το θεμα. Υποψιαζομαι ότι ισως φταιει κατι με τους codecs αλλα αφου παιζει κανονικα τι προβλημα να εχει?

Γενικα χρησιμοποιει κανεις online tv και αν συναντησει τετοιο προβλημα???

Δημοσ.

Νομιζω εξαρταται και απο αυτον που αναμεταδιδει το καναλι. Δεν ειναι επισημο του ΑΝΤ1 π.χ. παρα καποιος που το αναμεταδιδει.

Δημοσ.

JLCS TV κατεβασε το απο αυτο το λινκ http://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/JLCs-Internet-TV.shtm οταν ανοιξεις το παραθυρο πανω δεξια διαλεξεις και ποια χωρα θελεις κ βλεπεις συγκεντρωτικα τα καναλια της.Το παρατηρησα και εγω μονο σε ελληνικα καναλια

Δημοσ.

Δεν έχεις εσύ πρόβλημα με την συνδεσή σου.Απλά από εκεί που παρακολουθείς τα κανάλια είναι DEMOS δηλαδή μετά τα 1-2 λεπτά στο κόβουν!Αν θέλεις να παρακολουθείς συνέχεια πρέπει να πληρώσεις και να γίνεις συνδρομητής τους.

Δημοσ.

Τα ελληνικα καναλια που εκπεμπουν χωρις διακοπες ειναι...

MAD - ERT World - RIK - NET - Astra - Βουλη - NEA Τv - ΣΚΑΙ - Ομεγα - Θρακη

ολα τα υπολοιπα Mega , Ant1 κλπ ειναι demo για αυτο υπαρχουν διακοπες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...