Προς το περιεχόμενο

Serial Ata controller

sepulto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!!Χρειαζομαι τις γνωμες σας για το προβλημα μου!!Λογω κακης χρησης και διαβολικης συμπτωσης μου χαλασαν τα πλαστικα καλυματακια των serial ata!:fear:!Και τα 2!!Για να μην αγορασω μια καινουρια mobo αγορασα ενα controller για να κανω την δουλεια μου.Απο τοτε που το εβαλα,8 στις 10 φορες οι σκληροι μου κολλανε οταν παω να τους ανοιξω.Για ριξτε καμια ιδεα...Το κοβω να παω για καινουρια mobo....

Δημοσ.

άμα δεν σπάσαν τα πινάκια(τα "σιδεράκια")δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους κονέκτορες αυτούς....

Δημοσ.

Πριν οι σκληροι λειτουργουσαν κανονικα.Τα pins δεν εχουν παθει τιποτα αλλα δεν μπορουνε να σταθεροποιηθουν μεσα στο κλιπακι του καλωδιου και δεν κανουν επαφη αν δεν πιεστουν απο κατι(το κλιπακι της mobo)Αστα να πανε....washcloud=>πρεπει να το δεις για να καταλαβεις

Δημοσ.

παίζει να έχεις δίκαιο,άλλα ίσως το να δοκίμαζες να "στραβώσεις" λίγο τα πινάκια....(άλλωστε τα έχεις ήδη για "άχρηστα"....)

Δημοσ.

..μμμ μακακία είπα...Δεν έχω sata μητρικη,και ξέχασα πως οι κονέκτορες αυτοί δεν έχουν "καρφάκια" pin όπως ας πούμε oι IDE...αλλά σαν usb (κάτι τέτοιο) είναι...Αλλά και πάλι,"εφαρμόζει" το καλώδιο πάνω τους..Αν έχει σπάσει η "γωνία"..νομίζω με λίγη υπομονή και λίγη μονωτική ταινία,μπορείς να το "σφιξεις" πάνω στον κονέκτορα...

Δημοσ.

Εμένα ξεκούμπωσε το πλαστικό κομμάτι που περιβάλλει τα pins στη μητρική. Με λίγη προσπάθεια τα ξαναέβαλα, παρόλα αυτά 2 SATA δεν είναι ποτέ αρκετά και έβαλα άλλα 4.

Τι controller έχεις πάρει και κολάει?

Δημοσ.
Ένα της SUNIX το SATA2020 (2 internal+2 external).Αναμενεται φοτο.

Μπορεί να μη συνεργάζεται καλά ο controler με τη μητρική. Κάνε ένα update το bios μήπως δεις βελτίωση :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...