slipknot Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Κλείδωσε το,το γα@@@@,δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Γιατί να το κλειδώσει;! Έχεις εθιστεί στο κλείδωμα;
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ε γιατί ρε Μάνουελ ντάξ απαντήσεις εχω, δεν εχω, εγω εχω 2,5 χρόνια, εγω είχα, εγω εχω? δεν έχουν ενδιαφέρον.. Προχωρήστε το λιγάκι το θέμα.. Παράδειγμα δεν έχω σχέση γιατί πλέον δεν πιστεύω σ΄αυτην.. Δεν νομίζω οτι υπάρχει αγάπη απλά ένα πάρε-δώσε είναι συναισθημάτων, αναγκών κουλουπου... ΄Η έχω σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί είμαι ο Κωνσταντίνος ο αντρούλης της Ευσταθίας μου ..
M3tal_G3ar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ε γιατί ρε Μάνουελ ντάξ απαντήσεις εχω, δεν εχω, εγω εχω 2,5 χρόνια, εγω είχα, εγω εχω? δεν έχουν ενδιαφέρον.. Προχωρήστε το λιγάκι το θέμα..Παράδειγμα δεν έχω σχέση γιατί πλέον δεν πιστεύω σ΄αυτην.. Δεν νομίζω οτι υπάρχει αγάπη απλά ένα πάρε-δώσε είναι συναισθημάτων, αναγκών κουλουπου... ΄Η έχω σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί είμαι ο Κωνσταντίνος ο αντρούλης της Ευσταθίας μου .. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=233102 :lol:
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 3+ κάτι χρόνια, και ναι, είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί ποτε! μετά τον πρώτο, τι καλό χρόνο, αχχ...
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Φρού-Φρού εισαι ελευθερη? κόψε χαρτάκι προτεραιότητας, μην είσαι αγενής...
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Φρού-Φρού εισαι ελευθερη? οχι δεν είμαι παντρεμένη
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ε γιατί ρε Μάνουελ ντάξ απαντήσεις εχω, δεν εχω, εγω εχω 2,5 χρόνια, εγω είχα, εγω εχω? δεν έχουν ενδιαφέρον.. Προχωρήστε το λιγάκι το θέμα.. Φρού-Φρού εισαι ελευθερη? ήθελες να προχωρήσει ε?!
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 εχω να κανω σχεση εδω και 3 χρονια, και ειμαι πολυ χαρουμενος.
lary7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μετά απο 1.5χρόνο μιας υπέροχης σχέσης βρέθηκα εργένης εδώ και 7 μήνες Απλά επειδή σε 7 μήνες θα έχω την νέα μου γκόμενα στα χέρια λέω να μην κάνω κάτι σοβαρό μέχρι να την χωρίσω οριστικά και αυτήν.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μετά απο 1.5χρόνο μιας υπέροχης σχέσης βρέθηκα εργένης εδώ και 7 μήνεςΑπλά επειδή σε 7 μήνες θα έχω την νέα μου γκόμενα στα χέρια λέω να μην κάνω κάτι σοβαρό μέχρι να την χωρίσω οριστικά και αυτήν. Aν αυτή είναι γκόμενα τότε αυτή τι είναι?
lary7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ρε pappous_soulis,στον ελληνικο στρατο θα πάω, οχι Seal στο ιρακ...Παντος αμα μου χορηγήσουν τέτοιο την κραταω και πάνω απο 1 χρόνο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.