Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ

genik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια καραζόπορτα και έχω ξεχάσει τα τηλεκοντρόλ επαρχία πως μπορώ να βρω κοντρόλ και να το ρυθμίσω; Το μαγαζί της γειτονίας μου με τα ηλρκτρονικά μου λέει πως δεν μπωρεί να μου δώσει κενούργιο αν δεν έχω τα παλία. Δεν μπορώ να το ρυθμίσω μονός μου.<BR>HELP-HELP<BR>

Δημοσ.

Δυστηχως φιλε δε γινεται κατι διοτι καθε πομπος και δεκτης ειναι μοναδικος.Μονο η εταιρια μπορει να σου κανει νεο REMOTE CONTROL μαλλον με την αποδειξη αγορας και το serial number του μηχανισμου.Απο το serial number θα μπορουν να βρουν τη συχνοτητα του REMOTE CONTROL.

Δημοσ.

koita filarako mou mias kai exo magazi pou ftiaxnei gkarazoportes, nomizo oti mporo na se voithiso. to remote pou eixes exei mesa 7 i 8 swichakia. Ara emeis ta rithmizoume px an kapoios thelei na exei kai deytero stin gkarazoporta tou tote aplos koitame to palio kai vazoume kai to kainourgio stin idia thesi ta swichakia. Simperasma an pas se ena magazi kai pareis ena tilexeiristirio gia gkarazoportes tha kaneis ti doulia sou me merikes dokimes. Tetoia tha vreis se magazia me eksartimata sidirou i allouminiou. <BR><P>------------------<BR>thanx,<BR>-{boredm!nd}-2001<BR>http://www.tksoft.org

Δημοσ.

Φίλε boredmind καλά τα λες αλλά ξεχνάς κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Κατά αρχήν επειδή κάνω εγκαταστάσεις συναγερμών και έχω υπόψη μου από τηλεχειρισμούς, και με όλο το θάρρος θα σου θυμίσω ότι:<BR>Α) Δεν υπάρχουν standar τηλεχειρισμοί για γκαραζόπορτες!!!<BR>Β) Οι μάρκες που κυκλοφορούν δεν είναι και λίγες και ΔΕΝ είναι συμβατές μεταξύ τους <BR>Γ) τα διακοπτάκια που λες Δεν υπάρχουν σε όλες της εταιρίες σε μερικές ο συνδυασμός είναι πάνω στην πλακέτα σε μορφή κυκλώματος (και καλά για να μην αντιγράφεται !!!)<BR>Δ) Οι συνδυασμοί που μπορεί να κάνει κάποιος στην τύχη είναι πάρα πολλοί (τουλάχιστον 10.000!!!!!!)<BR> Η μόνη λύση ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι η εξής :<BR>Να πάρει ο φίλος μας τηλέφωνο από εκεί που του βάλανε την γκαραζόπορτα και να του δώσουν ένα προσωρινό τηλεχειριστήριο (αν είναι σωστοί επαγγελματίες) ή να πάει από εκεί και να αγοράσει ένα για τέτοιες περιπτώσεις ή για την περίπτωση που του χαλάσει το ένα.<BR>Φιλικά abeness<BR>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...