Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τον ήχο (Credigy) στο ubuntu 7.04ative SB Au


metr32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά και χαρά σε όλους και καλή χρονιά!!!

Είμαι αρκετά νέος στο forum και λιγάκι νέος στα λειτουργικά Linux!

πρίν λίγο καιρό ασχολήθηκα με το fedora 8 και ενθουσιάστικα γενικά με το νέο αυτό περιβάλον. Ετσι μου ήρθε η ιδέα να εγκαταστήσω το Ubuntu 7.04 θεορώντας το λίγο ποιό εξελιγμένο απο το Fedora ίσως και πολύ!

Το πρόβλημα, όμως που μου παρουσιάστηκε, είναι ότι ενώ στο fedora αναγνωρίστηκε η κάρτα ήχου, στο Ubuntu την έβρισκε αλλά δεν ακουγόταν καθόλου ήχος παρ' ότι την έβλεπε κανονικά (Creative SB Audigy )!

Έψαξα αρκετά μήπως δεν είχε μπεί το βίσμα η μήπως στον μίκτη του λειτουργικού ήταν κλειστος κάποιος διακόπτης αλλά τίποτα! ήταν όλα ανοιχτά και η ένταση στο φουλ! ακόμη τσέκαρα και το διακόπτη comp/digital.

το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βάλω codec για αρχεία ήχου και Video και μετά απο πολλά restart το πρόβλημα παρέμενε το ίδιο!

μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

 

ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά το πρόβλημα με την Audigy διορθώθηκε και ήταν από δικό μου λάθος!

δε χρειάζεται να απαντήσει κανείς σε αυτό το πρόβλημα αλλά αν θέλει κάποιος βοήθεια σχετικά με την ίδια κάρτα και το λειτουργικό ίσος να μπορέσω να βοηθήσω!

 

το λειτουργικό το έκανα ελληνικό ζελέ και το σύστημα πηγαίνει τώρα ρολόι με codec, γραφικά, P2P torrent MSN και ένα σωρό άλλα προγράμματα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...