Προς το περιεχόμενο

Αποψεις για μεταχειρισμενα Laptop

zevage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς εγγύηση δεν μπορεις να εισια ποτέ σίγουρος, ωστόσο για 300 ευρώ ειναι μια χαρά, εξάλλου οι τιμές πέφτουν διαρκώς..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενεργοποιώ πάλι το post εξ' αιτίας μιας αγγελίας ζήτησης ενος συγκατοίκου στο site, η οποία μου έκανε μεγάλη εντύπωση για να μην πώ μου προκάλεσε αγανάκτηση (αλλά και γέλιο)

Σας την παραθετω και γραπτώς:

"Laptop για αγορα μεχρι 250 ευρω

--------------------------------------------------------------------------------

Θελω ενα Laptop για αγορα μεχρι 250 ευρω

Επειδη στα λαπτοπ πλεον οι τιμες ειναι λιωμα, καντε ενα search στο http://www.skroutz.gr να δειτε ποσο εχουν τα καινουργια πριν μου κανετε προσφορα."

αλλά μπορείτε να τη δειτε και εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=275757

Εγω πάντως έχω κανα δυό laptops P4-2.66 και P4-3.2 που θέλω να τα δωσω, επειδή τα αντικατέστησα με core2duo, αλλά φοβάμαι να του προτείνω. Μη φαμε και κανα ξύλο βρε αδερφέ!!!!!

Δημοσ.
Ενεργοποιώ πάλι το post εξ' αιτίας μιας αγγελίας ζήτησης ενος συγκατοίκου στο site, η οποία μου έκανε μεγάλη εντύπωση για να μην πώ μου προκάλεσε αγανάκτηση (αλλά και γέλιο)

Σας την παραθετω και γραπτώς:

"Laptop για αγορα μεχρι 250 ευρω

--------------------------------------------------------------------------------

Θελω ενα Laptop για αγορα μεχρι 250 ευρω

Επειδη στα λαπτοπ πλεον οι τιμες ειναι λιωμα, καντε ενα search στο http://www.skroutz.gr να δειτε ποσο εχουν τα καινουργια πριν μου κανετε προσφορα."

αλλά μπορείτε να τη δειτε και εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=275757

Εγω πάντως έχω κανα δυό laptops P4-2.66 και P4-3.2 που θέλω να τα δωσω, επειδή τα αντικατέστησα με core2duo, αλλά φοβάμαι να του προτείνω. Μη φαμε και κανα ξύλο βρε αδερφέ!!!!!

ε δεν νομιζω οτι ζηταει κατι παρολογο αυτος που εβαλε την αγγελια. πιστευω οτι 250ε ειναι μια χαρα για μεταχειρισμενο λαπτοπ (δεν ζητησε κ κατι συγκεκριμενο ή κατι τρελο σε επιδοσεις) στο ebay εχει πολα αξιολογα λαπτοπ σε τετοιες τιμες απλα εδω στην ελλαδα εχουμε την εντυπωση οτι θα παρουμε πισω τα λεφτα που δωσαμε για καινουριο πριν χρονια, πουλωντας το μεταχειρισμενο τωρα.

Δημοσ.
ε δεν νομιζω οτι ζηταει κατι παρολογο αυτος που εβαλε την αγγελια. πιστευω οτι 250ε ειναι μια χαρα για μεταχειρισμενο λαπτοπ (δεν ζητησε κ κατι συγκεκριμενο ή κατι τρελο σε επιδοσεις) στο ebay εχει πολα αξιολογα λαπτοπ σε τετοιες τιμες απλα εδω στην ελλαδα εχουμε την εντυπωση οτι θα παρουμε πισω τα λεφτα που δωσαμε για καινουριο πριν χρονια, πουλωντας το μεταχειρισμενο τωρα.

Πραγματι στο eBay εχει διάφορα Laptop σε ελκυστικές τιμές αλλά απαιτούνται άλλα τόσα χρήματα για έξοδα αποστολής. Επιπλέον αν βγεί "μάπα το καρπούζι" δεν συμφέρει να το επιστρέψεις αφού μερικοί δίνουν κάποια εγγύηση αλλά δεν καλύπτουν τα έξοδα αποστολής. Εν πάσει περιπτώση το θεμα με το συγκάτοικό μας ειναι ο τρόπος. Σαν να λέει οτι οσοι μου προτείνετε καποιο φορητό να ειστε πολύ προσεκτικοί γιατι αλλιώς.....!!! Και τι φορητό φαντάζεται οτι θα βρεί με 250 ευρώ? Αντε μεχρι P4-2.6 επειδή όλα τα πράγματα έχουν ενα κάτω όριο το οποίο δεν πάει πιο κάτω.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια, εχω το μοντελο toshiba satellite A300 17S και το εχω 11 μηνες,και θελω να το πουλησω .το χρησιμοποιησα μονο για ιντερνετ και για μουσικη και ελαχιστες φορες για επεξεργασια εικονων και ταινιες.εκεινο που θελω να πω ειναι οτι αξιζει 900ευρω τωρα κι εγω ειμαι ικανοποιημενος με 700 ευρω τουλαχιστον,παιζει να πουληθει τοσο???δεχομαι καθε ειδους σχολια!ευχαριστω

να προσθεσω οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση ,απλα εγω το πουλαω επειδη θελω να αγορασω κατι με μικροτερη οθονη!

Δημοσ.
με την καμμια αν το δωσεις και τα μισα που το πηρες να εισαι ευχαριστημενος

+1. Δύσκολα θα πιάσει πάνω από €350-400...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας φίλοι.

Ξαναενεργοποιώ το θέμα και ζητάω τη γνώμη σας για το παρακάτω μεταχειρισμένο Laptop:

"Acer 6920g Σε Πολλη καλη κατασταση το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι το αριστερο usb ειναι χαλασμενο αλλα με την εγγυηση μπορεις να το φτιαξεις η εγγυηση ειναι για τρια χρονια"

Με ενδιαφερει. Αξίζει τον κόπο και πόσο λέτε οτι πρέπει να δώσω?

Δημοσ.

οχι. acer και μεταχειρισμενο και με προβλημα; πλακα κανεις. μακρια.

πχ εχω toshiba 3ετιας με τα παρακατω χαρακτηριστικα

Intel® Core™ Duo T2500, 2.0 GHz

δίαυλος FSB : 667 MHz

μνήμη cache L2 : 2 MB

Λειτουργικό σύστημα

Αυθεντικά Windows® XP Home Edition

Μνήμη συστήματος βασική : 2,500 MB

μέγιστη επεκτασιμότητα : 4,096 MB

Σκληρός δίσκος χωρητικότητα : 100 GB 5,400 rpm

Double Layer DVD

Οθόνη μέγεθος : 14.1 "WXGA TFT με τεχνολογία 1.280 x 800

Κάρτα γραφικών : ATI Mobility™ Radeon® X1400 512 MB HyperMemory 16x PCI Express

Διασυνδέσεις 1 x Είσοδος DC

1 x εξωτερική οθόνη

1 x RJ-11

1 x RJ-45

1 x έξοδο TV (s-video)

1 x i.LINK® (IEEE 1394)

1 x εξωτερικό μικρόφωνο

1 x ακουστικά (στερεοφωνικά)

1 x Υποδοχή Bridge Media 5-σε-1 (υποστηρίζει κάρτες SD™, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)

4 (Αριστερά 1, Δεξιά 2, Πίσω 1) x USB 2.0

Επέκταση 2 x υποδοχές μνήμης (1 ρυθμιζόμενες)

τύπος : υποδοχή καρτών PC για 1 κάρτα τύπου II

Συμβατότητα : Wi-Fi™

Υποστήριξη Δικτύου : 802.11a/b/g

στερεοφωνικός ήχος 16 bit

ηχεία : ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία Harman Kardon®

ειδικά χαρακτηριστικά : αδιάβροχο πληκτρολόγιο

Μπαταρία τεχνολογία : ιόντων λιθίου

μέγιστη διάρκεια ζωής : έως 03:30

βάρος : 2.00 kg

που κανει τα παντα (εκτος απο απαιτητικα games) τελεια ακομα και σημερα το ειχα παρει 1300 ευρω καθως τοτε στο βαρος αυτο και σε εταιρια της προκοπης υπηρχαν μονο κατι vaio στο 3χιλιαρο και ψοφιμια. αντικειμενικα αυτο το λαπτοπ σημερα (και λογω μπαταριας - 15 λεπτα αναμονη) πανω απο 150 ευρω δεν αξιζει μιας και εχουν κυκλοφορησει απειρα μοντελα σχετικα φθηνα σαφως ταχυτερα και πιο συγχρονα.

και επειδη ειναι λαπτοπ στα μεταχειρισμενα θελει πολυ προσοχη με τις εγγυησεις και το τι εχει τραβηξει απο τον πρωτο ιδιοκτητη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...