Προς το περιεχόμενο

Αποψεις για μεταχειρισμενα Laptop

zevage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προσπαθώ να βρω ένα πολύ φθηνό παλιό φορητό για δουλειές γραφείου - internet και δεν υπάρχει τίποτα. Κάτι αρχαιολογίες Ρ4 χωρίς wifi με νεκρή μπαταρία και ζητάνε 300 ευρώ :rolleyes:

Ρίξε μια ματιά στο www.notebooksbilliger.de , έχει αρκετό υλικό σε τιμές μέχρι τα 500 ευρώ, ιδίως σε συστήματα χωρίς λειτουρικό. Ίσως κάτι τέτοιο (Acer βέβαια...)

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οσο για την αναζητηση μεταχειρισμενου στα περισσότερα και ειδικα στα P4 (επειδή ειναι και ενεργοβόρα) δεν υπαρχουν μπαταρίες.

Δεν με νοιάζει η μπαταρία.

Απλά σοβαρή αγορά μεταχειρισμένων laptop στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Όλοι κοιτάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Ευχαριστώ michalis2610. Θα ρίξω μια ματιά.

Δημοσ.
...και ζητάνε 300 ευρώ

με τόσα χρήματα αγοράζεις το Asus Eee PC 701 (με linux) και σώζεσαι για πάντα !

.

Δημοσ.
Απλά σοβαρή αγορά μεταχειρισμένων laptop στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Όλοι κοιτάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Εγω παντως θα περιμενα για μετα το Σεπτεμβριο, και θα κυταζα βεβαια στο μεταξύ (http://www.emarket.gr, http://www.xe.gr και βεβαια εδω σε εμας). Πουθενα δεν υπαρχουν μεγαλυτερες ευκαιριες απο την Ελλαδίτσα μας. :-D

Δημοσ.
Εαν ειναι ακριβως σαν αυτον που δειχνεις στο link τοτε τον αγόρασες οσο πρέπει. Ουτε ακριβά ούτε φθηνά.

Είναι ακριβώς το ίδιο !!!

Δημοσ.
Φθηνα τον πηρες!

Με γεια!

Σ ευχαριστώ !!! Το μονό πρόβλημα είναι με τα Vista, δεν τα έχω ξαναδουλέψει και με δυσκολεύουν τώρα στην αρχή.

Δημοσ.
Σ ευχαριστώ !!! Το μονό πρόβλημα είναι με τα Vista, δεν τα έχω ξαναδουλέψει και με δυσκολεύουν τώρα στην αρχή.

Aν βρεις drivers απο το site της κατασκευαστριας μπορεις να βαλεις xp ανετα.και μην ξεχνας πως ειδικα για laptop οι περισσοτερες διανομες linux και φυσικα και οι popular διανομες ( ubuntu , suse ,fedora) δουλευον out of the box.

Δημοσ.
Aν βρεις drivers απο το site της κατασκευαστριας μπορεις να βαλεις xp ανετα.και μην ξεχνας πως ειδικα για laptop οι περισσοτερες διανομες linux και φυσικα και οι popular διανομες ( ubuntu , suse ,fedora) δουλευον out of the box.

Δύστυχος στο site μέσα έχει driver μονό για vista.

Δημοσ.

Τα vista δεν ειναι ασχημα εκτος αν θελεις να χρησιμοποιήσεις παρανομο λογισμικό (δεν γινεται με τιποτα προς το παρόν) ή αν εισαι τυχερός και εχεις κατι πολύ ειδικό και δεν το τρεχουν. Κατα τα άλλα ειναι πολύ ομορφα. Α! επισης χρειάζεσαι βαρβατο μηχανημα!!

Δημοσ.

Τουλάχιστον ένα 2πηρυνο κάνει δουλειά με εγκατεστημένο το sp1 που πλέον έχει ενισχύσει την ταχύτητα των Βίστα..

Δημοσ.
Τα vista δεν ειναι ασχημα εκτος αν θελεις να χρησιμοποιήσεις παρανομο λογισμικό (δεν γινεται με τιποτα προς το παρόν) ή αν εισαι τυχερός και εχεις κατι πολύ ειδικό και δεν το τρεχουν. Κατα τα άλλα ειναι πολύ ομορφα. Α! επισης χρειάζεσαι βαρβατο μηχανημα!!

Το sony vaio που πήρα είναι βαρβάτο μηχάνημα και δεν έχει πρόβλημα να σηκώσει το λογισμικό, απλά έχω συνηθίσει στα ΧΡ και θα ήθελα να τα βάλω !!!

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε κανένα καλό μαγαζί που να επισεκυάζει dvd rom σε laptop? Γιατί ποια δε μου διαβάζει και δε θέλω να το αλλάξω, διότι αν κρασάρουν τα windows είναι για πέταμα!!

Δημοσ.
Παιδιά ξέρετε κανένα καλό μαγαζί που να επισεκυάζει dvd rom σε laptop? Γιατί ποια δε μου διαβάζει και δε θέλω να το αλλάξω, διότι αν κρασάρουν τα windows είναι για πέταμα!!

Αν καταλαβα εννοεις οτι χαλασε το dvd-cd και φοβασε οτι αν χρειαστει να κανεις boot απο το cd δεν θα μπορείς. Τα dvd μάλλον δεν επισκευάζονται αλλά αντικαθίστανται. Αυτό γινεται σε αντιπροσωπία ή μόνος σου, αν ειναι ευκολο να βγεί το dvd-cd (όπως στα IBM Thinkpad) και παραγγελία καινουργιου (ή μεταχειρισμενου πχ απο ebay). Αλλη λύση ειναι εξωτερικό dvd-cd σε usb θύρα. Και μια παράκληση. Λιγη προσοχή στην ορθογραφία βρε παιδια.

Δημοσ.
Αν καταλαβα εννοεις οτι χαλασε το dvd-cd και φοβασε οτι αν χρειαστει να κανεις boot απο το cd δεν θα μπορείς. Τα dvd μάλλον δεν επισκευάζονται αλλά αντικαθίστανται. Αυτό γινεται σε αντιπροσωπία ή μόνος σου, αν ειναι ευκολο να βγεί το dvd-cd (όπως στα IBM Thinkpad) και παραγγελία καινουργιου (ή μεταχειρισμενου πχ απο ebay). Αλλη λύση ειναι εξωτερικό dvd-cd σε usb θύρα. Και μια παράκληση. Λιγη προσοχή στην ορθογραφία βρε παιδια.

Το πρόβλημα είναι πως η usb θύρα δεν αναγνωρίζεται πριν το instalation του windows. Πως μπορώ να το αλλάξω μόνος μου? Στο ebay δεν υπάρχουν dvd για laptop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...