Προς το περιεχόμενο

Αποψεις για μεταχειρισμενα Laptop

zevage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, τόσο γρήγορα βαρέθηκες ένα τόσο καλό και ολοκαίνουριο πισι?

Δημοσ.

Ωραια ολα αυτα που λετε παιδια και εγω συμφωνω στα ποιο πολλα πραγματα μαζι σας . Θα ηθελα να ακουσω και αποψεις για το ποσο μπορει να πεσει η τιμη ενος μηχανηματος με το που βγει εκτος εγγυησης. το ρωταω αυτο γιατι ενας φιλος μου πουλαει ενα Turbo-X http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1076981

στο οποιο ομως εχει ληξει η εγγυηση μιας και το πλαισιο δινει μονο 1 χρονο για 600 euro .το σιγκεκριμενο κομματι το ειχανε παρει για backup στην εταιρια που δουλευει και το δινουνε τωρα τοσα γιατι αναβαθμιζουν παλι τα pc στο γραφειο και θα παρουν καινουργιο.To μηχανημα δεν εχει δουλεψει πανω απο 4 ωρες και απλα καθοτανε στην τσαντα του και περιμενε μπας και καποιο αλλο απο τα laptop's τα εφτυνε κατι τετοιο δεν εγινε στον 1 χρονο και τωρα το δινουν τοσα κυριως λογω τελουσ εγγυησης... τι λετε αξιζει ??

Δημοσ.

Καταρχάς ο φίλος σου αποκλείεται να πουλάει το συγκεκριμένο μοντέλο διότι πριν ένα χρόνο δεν υπήρχε ο T8100. Όπως και νά 'χει, εγώ δε θα τον αγόραζα πάνω από 300 ευρώ όταν η αγορά κατακλύζεται από καινούρια φορητά με τα διπλά χρήματα.

Δημοσ.
Επίσης ποια ειναι η γνωμη σας για αυτή την αγγελία: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=251815

Εγω τη βρισκω υπερβολική σαν τιμή. Με 800 ευρω βρισκεις καινουργιο ή μεταχειρισμενο σε εγγύηση και με πιο γρηγορο επεξεργαστή.

Είναι υπερβολική αλλά μήπως δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε τις αγγελίες άλλων χρηστών του φόρουμ; Όποιος δε θέλει δεν αγοράζει.

Δημοσ.
Είναι υπερβολική αλλά μήπως δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε τις αγγελίες άλλων χρηστών του φόρουμ; Όποιος δε θέλει δεν αγοράζει.

Εγω φιλε μου διαφωνώ. Εχω την αποψη οτι ειναι οχι μονο σωστό αλλά και απαραίτητο. Πιστεύω οτι κανει καλό και στους αγοραστές, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο ενημερώνονται αλλά και στους πωλητές διότι βοηθάει να εκτιμήσουν αν πρεπει να ξεφορτωθούν κάτι ετσι για πλάκα. Βλεπουμε να πωλούνται π.χ. φορητοί ενος ετους ή και λιγότερο, ενω κατα πάσα πιθανότητα δεν ειναι απαραίτητη η αλλαγή τους αλλά γίνεται απο ιδιοτροπία ή απο μόδα. Με δεδομενη λοιπον την εξέλιξη της τεχνολογίας αν δεν εχεις κανει αποσβεση της αγοράς σου δεν πρεπει να περιμένεις και πολλά. Γραφουμε πιο πάνω διαφορα γι' αυτά. Δεν ισχυει αμα θες αγόρασε. Και οποιος διαφωνει με το σχολιασμό ή την ενημερωση εαν θελει συμμετεχει.:-)

Δημοσ.
Έχει ακόμα 5 μήνες εγγυηση !!!

Εαν ειναι ακριβως σαν αυτον που δειχνεις στο link τοτε τον αγόρασες οσο πρέπει. Ουτε ακριβά ούτε φθηνά.

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω ένα πολύ φθηνό παλιό φορητό για δουλειές γραφείου - internet και δεν υπάρχει τίποτα. Κάτι αρχαιολογίες Ρ4 χωρίς wifi με νεκρή μπαταρία και ζητάνε 300 ευρώ :rolleyes:

Σχετικά με το θέμα... πριν λίγες μέρες τα έπαιξε ο πανάκριβος φορητός ενός γνωστού μου. 3 μήνες μετά το πέρας της εγγύησης η - ενσωματωμένη στη μητρική - κάρτα γραφικών βγάζει συνεχώς οριζόντιες πολύχρωμες γραμμές ακόμη και στο bios. Περαστικά του :fear:

Να μη σου τύχει σε μεταχειρισμένο.

Δημοσ.
Προσπαθώ να βρω ένα πολύ φθηνό παλιό φορητό για δουλειές γραφείου - internet και δεν υπάρχει τίποτα. Κάτι αρχαιολογίες Ρ4 χωρίς wifi με νεκρή μπαταρία και ζητάνε 300 ευρώ :rolleyes:

Σχετικά με το θέμα... πριν λίγες μέρες τα έπαιξε ο πανάκριβος φορητός ενός γνωστού μου. 3 μήνες μετά το πέρας της εγγύησης η - ενσωματωμένη στη μητρική - κάρτα γραφικών βγάζει συνεχώς οριζόντιες πολύχρωμες γραμμές ακόμη και στο bios. Περαστικά του :fear:

Να μη σου τύχει σε μεταχειρισμένο.

Τι σημασια εχει αν ειναι μεταχειρισμενος ή πρωτο χερι? "μεγαλο ονομα" (sony, toshiba, κλπ) ή "μικρο ονομα" (acer, turbo x, κλπ)? Αν δεν ειναι σε εγγύηση ή δεν αναγνωρίζεται η ζημιά απο την εγγύηση τοτε με τις υγειες σου.

Οσο για την αναζητηση μεταχειρισμενου στα περισσότερα και ειδικα στα P4 (επειδή ειναι και ενεργοβόρα) δεν υπαρχουν μπαταρίες.

Δημοσ.

Για αυτό καλό είναι να αγοράζουμε επέκταση εγγύησης.

Και καιρός είναι να αρχίσουμε να δείχνουμε προτίμηση στις εταιρίες που δίνουν εξαρχής 2 χρόνια εγγύηση. Τέρμα πια η κοροιδία του 1 χρόνου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...