zevage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 1000 H 1200 EUPO Θα αστειεύεσαι!!!!
zevage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Τι αποψη εχετε για αυτό? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=240219
fsbmaniac Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ενδιαφερον..για πειτε για την αγγελια μου .. ποσο θεωρειτε εσεις οτι ειναι μια καλη και τιμια τιμη ? Το λαπτοπ εχει κλειστει για αγορα .Για ποσα χρηματα λετε εσεις οτι ειναι αξιο ? Τα θετικα του ειναι οτι ειναι μεσα στην εγγυηση μεχρι ιουνιο 2009 Κορυφαια οθονη που σπανια βλεπεις σε αλλη μαρκα Πολυ καλο πληκτρολογιο Σκληρος αναβαθμισμενος σε 5400 Απο 4200 που ειχε.[παρεχεται ο παλιος σε περιπτωση που σταλει στην εγγυηση] Ποιοτητα sony... Εχω 3 ιδιους ακριβως και σε λιγο καιρο θα φυγουν και τα αλλα κομματια
zevage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ενδιαφερον..για πειτε για την αγγελια μου .. ποσο θεωρειτε εσεις οτι ειναι μια καλη και τιμια τιμη ? Το λαπτοπ εχει κλειστει για αγορα .Για ποσα χρηματα λετε εσεις οτι ειναι αξιο ? Τα θετικα του ειναι οτι ειναι μεσα στην εγγυηση μεχρι ιουνιο 2009 Κορυφαια οθονη που σπανια βλεπεις σε αλλη μαρκα Πολυ καλο πληκτρολογιο Σκληρος αναβαθμισμενος σε 5400 Απο 4200 που ειχε.[παρεχεται ο παλιος σε περιπτωση που σταλει στην εγγυηση] Ποιοτητα sony... Εχω 3 ιδιους ακριβως και σε λιγο καιρο θα φυγουν και τα αλλα κομματια Κατ' αρχή οπως επανελλημένα έχει λεχθεί σεβομαι την τιμή που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης να πουληθεί η ιδιοκτησία του. Βεβαια δεν την ασπάζομαι πάντα. Προσωπικά για τον συγκεκριμενο υπολογιστή δεν θα έδινα πάνω απο 450 ευρώ (χωρίς τα extras που αναφέρετε και τα οποία εμενα δεν με ενδιαφερουν).
fsbmaniac Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 το λαπτοπ πουληθηκε στην τιμη των 850Ε και ειχα μαλιστα και πολλες προσφορες στα 700 +.Και συγνωμη φιλε αλλα δεν εισαι καθολου αντικειμενικος λες και θα επαιρνες acer .Ο χρηστης που το πηρε το ειδε σπιτι μου,το εκτιμησε και το αγορασε και ειναι απολυτα ευχαριστημενος οπως μου ειπε.Κορυφαια ποιοτητα πλαστικων,κορυφαια οθονη,πολυ καλες επιδωσεις,καλη αυτονομια,2 μπαταριες,αξιοπιστη κατασκευη,εξαιρετικη καρτα γραφικων για τις περισσοτερες εφαρμογες,Αυθεντικο λογισμικο αρκετο,και extras.Η τιμη χωρις τα εχτρα και την δευτερη μπαταρια ηταν 700. ο χρηστης δοκιμασε τα παντα 3 ωρες εδω και πηρε και τα εχτρας .Και στην τελικη φιλε μου πηρε ενα πολυ καλο μηχανημα που με τοσα χρηματα δεν υπηρχε περιπτωση να παρει.Μερικες φορες υπαρχουν χρηστες που εκτιμαν απο το τι ποιοτητας mobo και οθονης φοραει ενα μηχανημα,τι συστημα ψυξης κτλ παρα ενα φτηνο φορητο το οποιο πανω στο 9 μηνο να σε τρεχει.Επισης το παιδι που το πηρε ειναι σπουδαστης του τμηματος πληρ στη θεςς οποτε μονο ασχετος δεν ηταν,για να μην πειτε οτι εκμεταλευτηκα καταστασεις. Με αυτα τα χρηματα +700 ευρω ακομη θα παρω ενα ThinkPad T61p μερικων ημερων μεταχειρισμενο με nVIDIA Quadro FX 570M ,Intel® Core 2 Duo T9300,4GB ραμ ,160 Σκληρο κτλ 3 χρονια εγγυηση. Μηπως να του πω να το δωσει 800 επειδη εχω δει ενα inovator με καλυτερο cpu σε αυτη τη τιμη ???? Σιγουρα θα γελασει... . Αυτη ειναι η γνωμη μου οτι οτι πληρωνεις παιρνεις.ΓΙατι μπορει τα hp να ειναι φτηνα αλλα οταν διαβασεις για τι μαρκα πυκνωτες φοραει κτλ και τι ωρες εχουν ως μεγιστη διαρκεια ζωης κτλ κτλ καταλαβαινεις γιατι ειναι τοσο φτηνα.
disqualified Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Για να σχολιασουμε αυτή την αγγελία: Aspire 5672WLMi Intel® Core™ Duo processor T2300 (2 MB L2 cache, 1.66GHz, 667 MHz FSB), I ntel® 945PM Express chipset Intel® PRO/Wireless 3945ABG network connection 15.4" WXGA Acer CrystalBrite™ TFT LCD Display, ATI Mobility™ Radeon® X1400 with up to 512 MB of HyperMemory™ (128MB of dedicated GDDR2 VRAM; up to 284MB of shared system memory) 2GB (2*1024MB) of DDR2 533MHz memory 120GB 5,400rpm SATA hard disk drive 8X slot-load DVD-Super Multi double-layer 56Kbps Modem Gigabit Ethernet Bluetooth® 2.0+EDR 5-in-1 card reader Acer Orbicam 1.3 megapixel camera 8-cell Li-ion battery Σε υπέρ-αριστη κατάσταση. 800 euro. με 800 παιρνεις καινουριο acer καλυτερο η τιμη ειναι για γελια
zevage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 το λαπτοπ πουληθηκε στην τιμη των 850Ε και ειχα μαλιστα και πολλες προσφορες στα 700 +.Και συγνωμη φιλε αλλα δεν εισαι καθολου αντικειμενικος λες και θα επαιρνες acer .Ο χρηστης που το πηρε το ειδε σπιτι μου,το εκτιμησε και το αγορασε και ειναι απολυτα ευχαριστημενος οπως μου ειπε.Κορυφαια ποιοτητα πλαστικων,κορυφαια οθονη,πολυ καλες επιδωσεις,καλη αυτονομια,2 μπαταριες,αξιοπιστη κατασκευη,εξαιρετικη καρτα γραφικων για τις περισσοτερες εφαρμογες,Αυθεντικο λογισμικο αρκετο,και extras.Η τιμη χωρις τα εχτρα και την δευτερη μπαταρια ηταν 700. ο χρηστης δοκιμασε τα παντα 3 ωρες εδω και πηρε και τα εχτρας .Και στην τελικη φιλε μου πηρε ενα πολυ καλο μηχανημα που με τοσα χρηματα δεν υπηρχε περιπτωση να παρει.Μερικες φορες υπαρχουν χρηστες που εκτιμαν απο το τι ποιοτητας mobo και οθονης φοραει ενα μηχανημα,τι συστημα ψυξης κτλ παρα ενα φτηνο φορητο το οποιο πανω στο 9 μηνο να σε τρεχει.Επισης το παιδι που το πηρε ειναι σπουδαστης του τμηματος πληρ στη θεςς οποτε μονο ασχετος δεν ηταν,για να μην πειτε οτι εκμεταλευτηκα καταστασεις.Με αυτα τα χρηματα +700 ευρω ακομη θα παρω ενα ThinkPad T61p μερικων ημερων μεταχειρισμενο με nVIDIA Quadro FX 570M ,Intel® Core 2 Duo T9300,4GB ραμ ,160 Σκληρο κτλ 3 χρονια εγγυηση. Μηπως να του πω να το δωσει 800 επειδη εχω δει ενα inovator με καλυτερο cpu σε αυτη τη τιμη ???? Σιγουρα θα γελασει... . Αυτη ειναι η γνωμη μου οτι οτι πληρωνεις παιρνεις.ΓΙατι μπορει τα hp να ειναι φτηνα αλλα οταν διαβασεις για τι μαρκα πυκνωτες φοραει κτλ και τι ωρες εχουν ως μεγιστη διαρκεια ζωης κτλ κτλ καταλαβαινεις γιατι ειναι τοσο φτηνα. Φιλε μου η αντικειμενικότητα εχει να κανει με τις εμπειρίες του καθενα μας. Εγω για παράδειγμα αγορασα ενα HP G5060EV, 1,86 Ghz, 1Gb ram, 120 G HD τον περασμενο Νοέμβριο. Η αγορά του (αποδειξη αγοράς) απο τον προηγούμενο εγινε 10-9-07. Με εγγύηση τρια (3) χρονια (αξίας 229 ευρώ), μπαταρια αχρησιμοποίητη (στη ζελατινα και εκει ειναι ακομη), τσαντα μεταφοράς (ΗΡ), και mini mouse optikal Targus. Ποσό αγοράς απο εμένα 450 ευρώ. Οχι κλεμμενο φυσικά. Γιατι να δώσω παραπανω για τον SONY σου? Και μη μου πεις επειδη ειναι SONY κλπ. Παντως οπως ειπα και πιο πάνω σεβομαι την επιθυμια του πωλητη και δεν την σχολιαζω. Τελειώνοντας αναφερω οτι το 1999 αγορασα τον πρωτο φορητο μου (MITAC 6120) για 720.000 δρχ (δεν υπηρχε το ευρω). Με τα λεφτα αυτα τοτε αγοραζες αυτοκινητο αξιοπρεπες (μεταχειρισμενο βεβαια). Σημερα τον υπολογιστη αυτο δεν τον παιρνει κανεις ουτε αμα πληρώσω. Το αναφερω για τον ρυθμο εξελιξης και μεταβολής.
fsbmaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 φιλε καταλαβαινω αλλα οπως εγω ετσι και καποιος αλλος ειμαστε κολλημενοι με τα φορητα και ποιο πολυ με ενδιαφερει τι πανελ φοραει και το ποιοτητας mobo εχει παρα αν ειναι πολυ δυνατο και πολυ μνημη γιατι με 200 ευρω ακομα βαζεις πολυ δυνατο επεξεργαστη και 2 gb ραμ. Ισως σου φεναιτε τρελο να δωσω περι τα 1500 για να παρω τον Ibm αλλαξερω οτι και μετα απο 5 χρονια κατα 99,9% θα ειναι οπως τωρα σε αντιθεση με οποιοδηποτε hp-fs-acer εξαιρω τα hp της καινουριας σειρας τα ακριβα διοτι εχουν φοβερες μητρικες απο οτι διαβαζω. Το θεμα ειναι αν για εσενα ειναι εργαλειο δουλειας...η εργαλειο για οποιαδηποτε αλλη χρηση .πχ εγω δουλευω πολυ ads 2006 ειναι ειδικο προγραμμα τηλεπεικοινωνιακων προσωμειωσεων..δεν ξερω τι και πως στα ibm ειναι τα μονα τα οποια ποτε δεν εχει κολλησει ποτε μα ποτε και μιλαμε παραλληλα να τρεχει matlab με συνδεδεμενο εξοπλισμο κτλ και δεν κλεινουν παρα χριστουγεννα πασχα καλοκαιρι .εξαρταται τι το θες και αναλογα δινεις και παιρνεις.
VampireKiSS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε μου η αντικειμενικότητα εχει να κανει με τις εμπειρίες του καθενα μας. Εγω για παράδειγμα αγορασα ενα HP G5060EV, 1,86 Ghz, 1Gb ram, 120 G HD τον περασμενο Νοέμβριο. Η αγορά του (αποδειξη αγοράς) απο τον προηγούμενο εγινε 10-9-07. Με εγγύηση τρια (3) χρονια (αξίας 229 ευρώ), μπαταρια αχρησιμοποίητη (στη ζελατινα και εκει ειναι ακομη), τσαντα μεταφοράς (ΗΡ), και mini mouse optikal Targus. Ποσό αγοράς απο εμένα 450 ευρώ. Οχι κλεμμενο φυσικά. Γιατι να δώσω παραπανω για τον SONY σου? Και μη μου πεις επειδη ειναι SONY κλπ. Παντως οπως ειπα και πιο πάνω σεβομαι την επιθυμια του πωλητη και δεν την σχολιαζω. Τελειώνοντας αναφερω οτι το 1999 αγορασα τον πρωτο φορητο μου (MITAC 6120) για 720.000 δρχ (δεν υπηρχε το ευρω). Με τα λεφτα αυτα τοτε αγοραζες αυτοκινητο αξιοπρεπες (μεταχειρισμενο βεβαια). Σημερα τον υπολογιστη αυτο δεν τον παιρνει κανεις ουτε αμα πληρώσω. Το αναφερω για τον ρυθμο εξελιξης και μεταβολής. Καλησπέρα σε όλους Ζάχο το γεγονός ότι βρέθηκε ένα λάπτοπ σαν αυτό που αγόρασες σε αυτή την τιμή δε σημαίνει ότι τόση είναι και η εμπορική του αξία. Μπορεί να καιγόταν για τόσα χρήματα ο πωλητής, όπως έχω δει και αγγελία εδώ μέσα να πουλάνε bmw 318is "8500Ε όποιος τα φέρει μέσα σε 3 μέρες"! Από το πώς περιγράφεις τα χαρακτηριστικά του, δείχνεις κι εσύ σα να μην το πιστεύεις. Αν λοιπόν είχαμε 2-3 ακόμα μεταχειρισμένα σαν κι αυτό, θα είχαμε και καλύτερη εικόνα. Είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ πραγματικής αξίας και ευκαιρίας! Όσον αφορά τώρα το ρυθμό εξέλιξης που λες, στην αγγελία μου για το toshiba είχα παραθέσει προς σύγκριση (γιατί μόνο με ένα όμοιο ή ισάξιο δέχομαι συγκρίσεις) ένα ολοκαίνουριο core2duo της toshiba (το φθηνότερο που βρήκα σε αναζήτηση στο σκρουτζ) που είχε 200 Ευρώ παραπάνω απ' όσο έδινα το δικό μου και ήταν και με πιο αργό επεξεργαστή. Μηχάνημα ανώτερο κι από καινούριο δηλαδή, ελαφρώς χρησιμοποιημένο μ' έβαλε μέσα 500 ευρώ σε ένα χρόνο! Έλεος δηλαδή, ποια εξέλιξη δικαιολογεί κάτι τέτοιο, τη στιγμή που πωλούνται χειρότερα, ή αργότερα πιο ακριβά!? Και πάλι κάποιοι επέμεναν ότι αξίζει όσα στην ουσία αυτοί διαθέτουν! Τελικά πουλήθηκε γρήγορα, κι ευτυχώς το παιδί που το πήρε είχε επίγνωση του τι συμβαίνει, δεν το παζάρεψε καθόλου μόλις είδε σε τι κατάσταση ήταν και τι κόστος είχε, πίναμε καφέ όσο δούλευε με μπαταρία και στο τέλος (μετά από 2+ ώρες) είπε "χίλια ευχαριστώ, βαριέμαι να περιμένω πότε θα τελειώσει η μπαταρία!!" Συμφωνώ κατά τα άλλα με τον fsbmaniac ότι σ' αυτά τα πράγματα πρώτα έρχεται η ποιότητα! Έχει βουήξει το φόρουμ από προβλήματα! Είναι ανώφελο να συγκρίνεις σε επιδόσεις ένα acer των 900Ε με ένα Dell των 1500! To 1ο μπορεί να είναι ταχύτερο, είναι όμως και επιρεπές σε ζημιές και από ποιότητα κατασκευής.... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! Φιλικά Πάνος Υ.Γ. Το '99 με 700.000 αγόραζες ό,τι "αξιοπρεπές" αγοράζεις και σήμερα με 2 χιλιάδες. Οι τιμές των καινούριων αυτοκινήτων έχουν αντίστοιχα αυξηθεί.
fsbmaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 οντως καποιες φορες υπαρχει ο παραγοντας ευκαιρια.Και λαπτοπ με λαπτοπ εχει διαφορες,σταματηστε να βλεπετε μονο το cpu...και κοιταξτε τα προβληματα που εχουν οι σημερινοι φορητοι...πολλαπλασια απο παλια κυριως λογω χαμηλης ποιοτητας ηλεκτρονικου εξοπλισμου .acer-no name πανε με διαφορα πρωτα,ακολουθουν hp-fs και ισως καποια φτηνα της toshiba αλλα τη διαφορα θα την καταλαβετε ΜΟΝΟ οταν ανοιξετε διπλα διπλα dell-toshiba-sony-acer-hp-fsturbo x και θα δειτε οτι οι διαφορες ειναι στην ποιοτητα του abs πλαστικου,στην ποιοτητα της πλακετας της μητρικης και ιδιαιτερα της αρχιτεκτονικης και δομης τοποθετησης διαφορων μερων,ψυξη επεξεργαστη καρτας γραφικων-τσιπσετ και τροπος απαγωγης της θερμοτητας καθως και η εξοδος αυτη απο το εσωτερικο του λαπτοπ.Οθονη τι πανελ φοραει,τι τσιπσετ χρησιμοποιειται για τη συνδεση σατα,firewire και τοσα αλλα πραγματα.Ολα αυτα κοστιζουν και για καποιους εχουν σημασια πρωτευουσα.Μην βαζουμε ολους και ολα σε ενα τσουβαλι...Eλπιζω να μην βγηκαμε πολυ off topic.
zevage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 οντως καποιες φορες υπαρχει ο παραγοντας ευκαιρια.Και λαπτοπ με λαπτοπ εχει διαφορες,σταματηστε να βλεπετε μονο το cpu...και κοιταξτε τα προβληματα που εχουν οι σημερινοι φορητοι...πολλαπλασια απο παλια κυριως λογω χαμηλης ποιοτητας ηλεκτρονικου εξοπλισμου .acer-no name πανε με διαφορα πρωτα,ακολουθουν hp-fs και ισως καποια φτηνα της toshiba αλλα τη διαφορα θα την καταλαβετε ΜΟΝΟ οταν ανοιξετε διπλα διπλα dell-toshiba-sony-acer-hp-fsturbo x και θα δειτε οτι οι διαφορες ειναι στην ποιοτητα του abs πλαστικου,στην ποιοτητα της πλακετας της μητρικης και ιδιαιτερα της αρχιτεκτονικης και δομης τοποθετησης διαφορων μερων,ψυξη επεξεργαστη καρτας γραφικων-τσιπσετ και τροπος απαγωγης της θερμοτητας καθως και η εξοδος αυτη απο το εσωτερικο του λαπτοπ.Οθονη τι πανελ φοραει,τι τσιπσετ χρησιμοποιειται για τη συνδεση σατα,firewire και τοσα αλλα πραγματα.Ολα αυτα κοστιζουν και για καποιους εχουν σημασια πρωτευουσα.Μην βαζουμε ολους και ολα σε ενα τσουβαλι...Eλπιζω να μην βγηκαμε πολυ off topic. Νομιζω οτι ειμαστε ακριβως στο topic. Και εγω ειμαι της αποψης οτι μια Mercedes (Sony) ειναι παντα μια Mercedes. Ομως στους υπολογιστες, οπως αναφερω και παραπάνω, δεν ειναι ακριβως το ιδιο λογω της δυσαναλογιας που υπαρχει συναρτήσει τιμης αρχικης κτησης-εξελιξης της τεχνολογιας-service (ανυπαρκτο σχεδον στους φορητους). Τελος παντων. Πάντως εγω εχω δυο Acer Aspire Centrino εκ των οποιων το ενα το "παιζει" η 5χρονη κόρη μου και το άλλο το δουλευει ο συνεταιρος μου (πολιτικοί μηχανικοι αμφοτεροι). Τα πηρα μεταχειρισμένα και τα δυο, χωρις εγγύηση, και όπως καταλαβαίνεις τραβανε καποιο ζόρι και τα δύο. Προς το παρόν (χτυπα ξύλο) ειναι σκυλιά. Παντα φιλικά.
zevage Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Για καντε μια εκτίμηση κοστους για το παρακάτω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=243906 Δεν έχει εγγύηση εκτός απο τη CPU και τον HDD. Ειναι δευτερο χέρι.
pangreek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Για καντε μια εκτίμηση κοστους για το παρακάτω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=243906Δεν έχει εγγύηση εκτός απο τη CPU και τον HDD. Ειναι δευτερο χέρι. Χωρις παρεξήγηση απο τον κατοχο του laptop, εχουμε και λέμε: Πολύ καλη οθόνη που για να την βρεις σε νεο μοντελο θα το πληρωσεις ακριβά. Μοντελο περιπου 3ετίας ίσως και παραπάνω με ότι αυτό συνεπάγεται. Για να έχει εγγύηση μονο η CPU και ο HDD σημαίνει ότι εχουν αλαχτεί πρόσφατα.Γιατί; Αν δεν σε καίει η τόσο υψηλή ανάλυση η αγορά ειναι φουλ με σχετικώς καλά μηχανάκια στα 450-500 Ευρώ (συν ΦΠΑ). Συμπέρασμα: Αν το ειδες, το δοκίμασες και σου αρέσει πάρτο (μιας και ειναι και Asus)με αυστηρό ανωτατο όριο τα 300 Ευρώ. Προσοχή η άποψη ειναι προσωπική και ο καθένας το βλέπει απο άλλη οπτική γωνία, να μην παρεξηγηθώ. Απλά ενημέρωσέ μας να ξέρουμε τι γίνεται.
zevage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Χωρις παρεξήγηση απο τον κατοχο του laptop, εχουμε και λέμε:Πολύ καλη οθόνη που για να την βρεις σε νεο μοντελο θα το πληρωσεις ακριβά. Μοντελο περιπου 3ετίας ίσως και παραπάνω με ότι αυτό συνεπάγεται. Για να έχει εγγύηση μονο η CPU και ο HDD σημαίνει ότι εχουν αλαχτεί πρόσφατα.Γιατί; Αν δεν σε καίει η τόσο υψηλή ανάλυση η αγορά ειναι φουλ με σχετικώς καλά μηχανάκια στα 450-500 Ευρώ (συν ΦΠΑ). Συμπέρασμα: Αν το ειδες, το δοκίμασες και σου αρέσει πάρτο (μιας και ειναι και Asus)με αυστηρό ανωτατο όριο τα 300 Ευρώ. Προσοχή η άποψη ειναι προσωπική και ο καθένας το βλέπει απο άλλη οπτική γωνία, να μην παρεξηγηθώ. Απλά ενημέρωσέ μας να ξέρουμε τι γίνεται. Οπως ειπα και πιο πανω ειναι δεύτερο χέρι και ο πωλητής λεει οτι ο πρώτος ιδιοκτήτης τα άλλαξε για να έχει οτι πιο καλό και δυνατό για την εποχή του. Δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω μιας και το συγκεκριμενο μοντελο εβγαινε ετσι: http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=24&l3=128&l4=0&model=587&modelmenu=2. Οσο για τα χρήματα με δεδομενο οτι ειναι περασμενη τεχνολογία πλεον, δεύτερο χέρι και χωρίς εγγύηση ουσιαστικά εγω θα εδινα μεχρι 350 ευρώ μιας και με 400 εως 600 ευρώ παιρνεις (μεταχειρισμενο και πολύ καλό) διπύρηνο με 120 G HDD (τουλάχιστο) και καποια εγγύηση (ισως) ενω με 500 εως 600 ευρώ παιρνεις καινουργιο με εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών. Η ανάλυση δεν ξερω αν ειναι τοσο καθοριστική (εμενα δεν με ενδιαφερει δεσμευτικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.