χάπι Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 +1 κι από μένα για Amy και Rehab (όλο το cd είναι πολύ καλό) επίσης μου αρέσει κι αυτό το "επιδημικό" (=παίζει παντού) Beggin' και της PJ το καινούργιο (white chalk) είναι καλό ! αυτ(ι)ά (από ελληνικά καινούργια δε μου έρχεται κάτι...)
Garnele Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 (...) ψηφίζω οτιδήποτε από το τελευταίο των Interpol συμφωνώ κ εγώ, αν και στο pioneer to the falls πάτησα περισσότερες φορές το ριπιτ.
inrainbows Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Περί Ελληνικών δε γνωρίζω / δεν απαντώ που λέει και η δημοσκόπηση Από ξένα, τρελλάθηκα με το In rainbows, Radiohead και το White Chalk,PJ Harvey. Επίσης στα τοπ είναι και το Untrue , Burial. :devil: Το ξέρω οτι κλέβω! και βάζω περισσότερα από ένα τραγούδι, αλλά ρε παιδιά, ας το κάνουμε σε επίπεδο cd, ένα μόνο τραγούδι είναι δύσκολο. Οσο για το Our Love to admire, που ανέφεραν κάποιοι φίλοι πιο πρίν, διαφωνώ, είναι μακράν κατώτερο του προηγούμενου αλμπουμ τους. Μου άρεσε αρκετά το Neon Bible , Arcade Fire, αλλα και αυτό κατώτερο του Funeral. Τώρα μπορείτε ελεύθερα να αρχίσετε να με βρίζετε όλοι μαζί Δεκτό
marantonis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 hm τι άκυρο topic...τουλάχιστον να ζητούσε το καλύτερο κομμάτι από κάθε κατηγορία/είδος μουσικής να παει στα κομμάτια...αλλά έτσι είναι άστα να παν... ζητησα ποια πιστευει ο καθενας οτι ειναι καλυτερα...
carlmikaze Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 συμφωνώ κ εγώ, αν και στο pioneer to the falls πάτησα περισσότερες φορές το ριπιτ. εγώ στο "Rest My Chemistry".
felikas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ελληνικό: Μάλαμας - Το ξωτικό (ανατριχίλα κ καψούρα...) Ξένο: Rise up (κ η θεά στο video clip, ακόμα καλύτερη!)... Αλλά κ το νέο άλμπουμ των Paradise Lost "μέτραγε"! (τώρα, πως κολλάνε τα παραπάνω, μόνο γω ξέρω!). υ.γ.: Αμα ξανακούσω το "beging", θα δαγκώσω την συσκευή αναπαραγωγής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.