geosoho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας! εχω ενα ps3 το οποιο "βλεπει" το wirelles modem μου κανονικα!(με wirelles συνδεση). το modem ειναι επισης συνδεμενο στην θυρα ethernet του υπολογιστη μου. το προβλημα μου ειναι πως το ps3 δεν μπορει να δει τον Media server του tversity που εχω εγκαταστησει στο Pc! κανω κατι λαθος στην συνδεση? ειναι σωστη η συνδεσμολογια μου η θα πρεπει να συνδεσω απ'ευθειας το ps3 με το pc με το ethernet καλωδιο? to δοκιμασα κι αυτο, αλλα και παλι η κονσολα μου εγραφε "media server not found". εχω απενεργοποιησει ολα τα firewall, ολες οι ρυθμισεις στο ps3 που αφορουν τον media server ειναι enabled, αλλα αρνειται πεισματικα να τον "δει", ενω το pc συνδεεται κανονικα με τον Media server του tversity! μπορειτε να βοηθησετε? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
Udontneed2know Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Πρωτον προσπαθεις να χρησιμοποιησεις το modem σου σαν switch το οποιο δεν ειναι, δευτερον μπορεις να κανεις την απευθειας συνδεση που λες αλλα χρειαζεσαι ενα καλωδιο crossover για αυτη την δουλεια, ενα απλο ethernet καλωδιο δεν σου κανει.
geosoho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 crossover? μπορω να το ζητησω ετσι απο το πλαισιο για παραδειγμα? ευχαριστω...
Udontneed2know Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 crossover? μπορω να το ζητησω ετσι απο το πλαισιο για παραδειγμα? ευχαριστω... ναι ετσι ακριβως το ζητας, και στην περιπτωση που πεσεις σε κανενα στοκο πωλητη πες του οτι θελεις να συνδεσεις 2 PC απευθειας με ενα καλωδιο για να καταλαβει.
geosoho Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 to πηρα το crossover, αλλα και παλι δεν μπορει το ps3 να βρει τον media server! μαλιστα στο pc στις οθονιτσες του δικτυου, μολισ συνδεω το καλωδιο με το ps3 μου βγαζει ενα μηνυμα και μου λεει πωσ αυτη η συνδεση ειναι περιορισμενης συνδεσιμοτητας και κατι τετοια κουλα! help!
Udontneed2know Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 για τσεκαρε αυτο το θεμα http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1605 καπου σε καποιο σημειο λεγανε για καποιες ρυθμισεις ισως να βρεις εκει την απαντηση στο προβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.