Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 ε αφού εχεις δεί οτι έχουμε πεί να μας ποστάρουν ss διάβασε τίποτα και αν δεν βρείς κάτι δώσε μας ss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 αν οι ram μου δεν ειναι μεσα στην λιστα που εχει το guide τοτε δεν θα μπορω να κανω o/c? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 γιατί να μην μπορείς ; ποιές έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 corsair 800 mhz dual channel αλλα το cpu-z μου αναγνωριζει τισ ram single channel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ρε gega όλη η πλάκα στα κλόκια είναι να το κάνεις να γουστάρεις. Άμα δε μάθεις -και δεν πάθεις- και ξυπνήσεις ένα πρωί και στο τρέχει ο vatos το μηχάνημα που είναι η πλάκα; Οτι θα λες στους φίλους σου τον τρέχω με τόσα; Gege Gega? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 corsair 800 mhz dual channel αλλα το cpu-z μου αναγνωριζει τισ ram single channel Μπορεί να έχουν τοποθετηθεί με λάθος σειρά και έτσι τις βλέπει σαν single channel. Βρήκα κάποιο o/c guide που έχει το bios της mobo σου.C2d o/c guide (p5k) Καλή επιτυχία. EDit: Ο οδηγός και στα ελληνικά παρακαλώ. p5k o/c Greek guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ρε gega όλη η πλάκα στα κλόκια είναι να το κάνεις να γουστάρεις. Άμα δε μάθεις -και δεν πάθεις- και ξυπνήσεις ένα πρωί και στο τρέχει ο vatos το μηχάνημα που είναι η πλάκα; Οτι θα λες στους φίλους σου τον τρέχω με τόσα; Gege Gega? :lol: έτσι είναι τα πράγματα για αυτό πρώτα RTFM και μετά Post πρέπει να γίνει sticky το guied του phovos corsair 800 mhz dual channel αλλα το cpu-z μου αναγνωριζει τισ ram single channel βγάλε μία και δες το rev. που έχουν να δούμε τι φοράνε και πές μας αν τις έχεις βάλει σωστά 1-3 ή 2-4 οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός καταλήγει σε single Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-kostas- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Για ανάλυσε καλύτερα το περί "νερού". αν κανεις καποιο λαθος ειδικα οταν εισαι καινουριος η παρεις καποιο ετυμο σετ που εχει ατελιες θα βρεθεις μ σφουγγαριστρα κ αχρηστο πσ απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 το έχεις δοκιμάσει ; γιατί εγώ μια 7900 και την abit την έκανα 2 φορές κανονικό μπάνιο και ακόμα παίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-kostas- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 το έχεις δοκιμάσει ; γιατί εγώ μια 7900 και την abit την έκανα 2 φορές κανονικό μπάνιο και ακόμα παίζει κανονικά ΚΑΛΑ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΑΝ ΒΓΕΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΊ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΑΡΠΑΕΙ ΦΩΤΙΆ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 όντως και pm και απάντιση στο thread δεν γίνετε ορό + 1 κουταλια καθαρό οινόπνευμα + 2-3 σταγονες (algon) και θα βρείς ακόμα πόλους να σου πουν πολλά γιατροσόφια εμενα αυτό με βόλεψε και δεν είναι καθόλου αγώγιμο το έχω δοκιμάσει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-kostas- Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 όντως και pm και απάντηση στο thread δεν γίνετε ορό + 1 κουταλια καθαρό οινόπνευμα + 2-3 σταγονες (algon) και θα βρείς ακόμα πόλους να σου πουν πολλά γιατροσόφια εμενα αυτό με βόλεψε και δεν είναι καθόλου αγώγιμο το έχω δοκιμάσει κιόλας ναι ο ορος ειναι οκ γι αυτο του εγραψα να περιμενει κανενα χρονο να τα ψαξει πρώτα κ αν το θελει ακομα να το βαλει μ ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ρε gega όλη η πλάκα στα κλόκια είναι να το κάνεις να γουστάρεις. Άμα δε μάθεις -και δεν πάθεις- και ξυπνήσεις ένα πρωί και στο τρέχει ο vatos το μηχάνημα που είναι η πλάκα; Οτι θα λες στους φίλους σου τον τρέχω με τόσα; Gege Gega? ρε φιλε εσυ αυτο πιστευεισ και αυτο λες εδω ειναι forum ο ενας βοηθαει τον αλλον εσυ νομιζω δεν τηρεις τπτ απο αυτα για αυτο ασε το δεν σε παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια εγω εχω ειδη ενα watercooling και φια αυτο ροταω για o/c καλα εκανα που την εβαλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ρε φιλε εσυ αυτο πιστευεισ και αυτο λες εδω ειναι forum ο ενας βοηθαει τον αλλον εσυ νομιζω δεν τηρεις τπτ απο αυτα για αυτο ασε το δεν σε παει Με παρεξήγησες εγώ απλά σου λέω πως αν δε μάθεις δυο πράγματα ψάχνοντας, δε θα έχεις ερωτήσεις να κάνεις και δεν θα μπορέσεις να πουσάρεις ούτε τον επόμενο επεξεργαστή σου. Τόσο απλά. Τώρα άμα δε με πάει κάνω πίσω αλλά σκέψου το εξής: έχεις 7 ποστ σε αυτό το θέμα και ερώτηση ουσιαστική για κλοκάρισμα δεν έχεις διατυπώσει ακόμη. Στο νετ υπάρχουν χιλιάδες μινι how-to. Αν διαβάσεις ένα και επανέλθεις με ερωτήσεις που αφορούν το σύστημά σου και απορίες σου είμαι σίγουρος οτι κάτι θα καταφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.