therock Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ψαχνω κατι αντιστοιχο του mobile.de αλλα ιταλικο.Ενδιαφερεται ο πατερας μου να βρει μεταχειρισμενο range rover (παλαιο μοντελο) να το φερει απο βορεια Ιταλια. Εχετε κατι υπ'οψιν σας?
al-ex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 http://www.subito.it/li?q=range+rover&ca=8_s&th=1&c=2&w=3&ps=&pe=&rs=&re=&ms=&me=&gb=&fu=&po=
therock Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Πολυ καλη σελιδουλα φαινεται σε ευχαριστω.Παιδια οποιος γνωριζει και αλλα τετοια ας τα παραθεσει,να τα ψαξω για να παρακινησω τον πατερα στην πιο συμφερουσα λυση.
Aris_21r Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Οσο πιο παλιο τοσο πιο ακριβω να το εκτελωνισεις... Εκτος αν εχεισ ακρες στο τελωνει της πατρας!
al-ex Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνω οτι δε συμφερει να φερεις παληας τεχνολογιας αυτοκινητο. Αυτα που συμφερουν ειναι τελευταιας 3ετιας, 4ετιας που πληρουν καποιες συγκεκριμενες αντιρρυπαντικες προδιαγραφες
therock Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Παιδια,σιγουρα δεν παιζει κατι καλυτερο?Επειδη τουλαχιστον στο Mobile.de τα μοντελα 89-92 παιζουν στο χιλιαρικο,ενω σε αυτο εχει απο 3500 και ανω. Τωρα για τελωναια και ετσι δεν ξερω τι παιζει,αλλα ας ανυσηχει ο πατερας μου για αυτο,εγω το μονο που θελω ειναι να βρω καλυτερες τιμες σε Βορεια Ιταλια για να το γυρισει οδικως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.