lambrator Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ότι θέλει ο καθένας λέει... Είμαστε ΠΑΜφάγα όντα. ΤΕΛΟΣ Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξουν οισυνήθειες ή οι προτιμήσεις ή τα προβλήματα κάποιων. Εφ όσων οι χορτοφάγοι είναι άτομα με ψυχολογικά προβληματα(για κάποιους)...γιατί προσπαθείτε να αλλάξετε γνώμη σε ένα άτομο που έχει προβλημα και δεν μπορεί να δει εκ των προτέρων το αυτονόητο? Επειδή δεν μου αρέσουν οι φακές δηλαδή πρέπει ντε και καλά αυτό να συνεπάγεται πως δεν ειναι στη φύση μου να το τρώώ??? ΕΛΕΟΣ. Η λογική πάει περίπατο.... Οσο για το δημοσίευμα όντως κάποιοι τα λέγαν. Θα δούμε πολλά ακόμα. Είμαι αντίθετος με αυτό το θέμα όχι τόσο ομως όσο για όσα κρύβονται απο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sukalas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Φερτε μου κρέας να φάω!!!!χααχα πλακα κάνω..Σοβαρά όμως τώρα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο πολλοι χορτοφάγοι..?τρόμαξα!Δε ξέρω αν έχουν ψυχολογικά προβλήματα όσοι δε τρώνε κρέας ..αλλα είναι σίγουρα απαραίτητο και όλα αυτα περί εναλακτικών πηγών πρωτεϊνης σογια και μπουρδες δε τα πιστεύω.. Φάτε κρέας!!ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΙΖΕΡΟΙ !!Είμαστε παμφάγα όχι κατσίκες.. Αν προκειται για κρέας και καλήτερη ποιότητα κλωνοποιήστε τα παντα!!!! (πλακα κάνω έτσι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 παιδιά ηρεμήστε , φάτε κρέας δεν λέω είμαστε όντως παμφάγοι αλλά τις περισσότερες αρρώστιες τις προκαλεί το κρέας και ειδικά το κόκκινο. Να αποφεύγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrator Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ολες αυτές οι υπερβολές είναι μάταιες. Το ΜΟΝΟ που χρειάζεται ο άνθρωπος είναι να έχει μέτρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αυτό που προσπαθούν να επιτύχουν είναι να ελένξουν το τι θα τρώμε. Το κλωνοποιημένο κρέας δεν είναι σε καμία περίπτωση η κλωνοποίηση του ίδιου του ζώου. Σε σωλήνες δημιουργούν κιμά, για να το πω ωμά.Και σε καμία περίπτωση δεν έχει τις ίδιες βιταμίνες και θρεπτική αξία με το κανονικό κρέας. Δεν έχει ακούσει κανείς για τα κοτόπουλα που δημιουργούνται σε ειδικό περιβάλλον χωρίς κεφάλι και τρέφοντα με ένα σωλήνα απ'το λαιμό για πολύ γνωστή εταιρεία fast food??? Ξυπήστε!!! Eπειδή αυτή την φαφαριά την ακούω από πιτσιρίκος και την λένε για τα KFC μπορείς να παραθέσεις ένα έγκυρο link που να το αποδικνύει με στοιχεία? Mάλλον άσε να το κάνω εγω για να σταματήσει να πιπιλίζεται αυτή η βλακεία επιτέλους The KFC HOAX http://www.unh.edu/BoilerPlate/kfc.html και http://www.snopes.com/horrors/food/kfc.asp comon sence.Έχει δεί πολλά πουλερικά να επιζούν (και να αναπτύσσονται) χωρίς εγκέφαλο?Και αν είχε γίνει κάτι τέτοιο πιστεύεις ότι τα έξοδα της έρευνας κ ανάπτυξης να σύμφεραν μια εταιρία ώστε να το κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 1ον Ο ανθρωπος ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥς ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Α ΣΤΠ ΚΡΕΑΣ .Ο ανθρωπος ειναι παμφαγος,το κρεας ειναι απολυτως απαραιτητο ειδικα για τους αντρες,φανταζεστε στρατιωτες να μην τρωνε κρεας ? Φανταζεστε σκληρα εργαζομενους με πολλες σωμετικες απαιτησεις να μην τρωνε που και που κρεας ?Σοβαρευτειτε .Ανθρωποι με ψυχολογικα προβληματα παρουσιαζουν απομακρυνση απο την φυση του να τρως κρεας.Μαλλον χρειαζονται αλλο ειδους κρεατος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Απο το λίγο που το έχω ψάξει: 1) Η φύση δεν πρόβλεψε φούρνους, μαχαίρια, τηγάνια κ.λ.π. Οπότε αν μας θεωρούσε σαρκοφάγους θα φρόντιζε να μας εξοπλίσει με τα απαραίτητα. 6) Ο άνθρωπος έχει γιατί την εφηύρε, όχι γιατί το πρόβλεψε η φύση. Η αποψή μου -μετά από πείραμα 100 ημερών χορτοφαγίας πριν από μερικά χρόνια- είναι πως το σώμα λειτουργεί καλύτερα και η αντίληψη οξύνεται (πολύ). Οποιος θέλει ας πειραματιστεί. 1.) H φύση δεν μας εδωσε φτερα για να πετάμε, αρα είναι ανώμαλο και παραφυσικο! να πετάμε στα υπτάμενα κουτια αυτά. Ούτε μας έδωσε βράχια κι όμως έχουμε το θράσος να κάνουμε κατάδύσεις και να ταξιδεύουμε σε μέρη που δεν μας επιτρέπει η φύση. Για να μην μιλήσω για το διαστημα... 2.) Η τεχνολόγική εξέλιξη μας είναι και αυτό ενα φαινόμενο και ανάγεται στην φύση μιας και αυτή μας γέννησε. Το τί θα φάμε και τι όχι είναι οπως ανέφερα και νωρίτερα και ''δέν σχολιάστικε απο κανέναν χίπι'', είναι αποτελλεσμα τις μακροχρόνιας εξέλιξης μας. Η αποψή μου μετά απο 28 ΧΡΟΝΙΑ πειραματισμού πάνω στην κρεατοφαγία είναι ότι σίγουρα δεν μου έχει κάνει κακό. Θά θελα πολύ να δώ χορτοφάγο 70άρη που δεν έχει φάει ποτέ κρέας και δεν έχει πιει ποτέ γάλα σε τί κατάσταση θα είναι τα κόκκαλά του και Κάν θα μπορεί να στέκεται όρθιος. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Απο το λίγο που το έχω ψάξει: 1) Η φύση δεν πρόβλεψε φούρνους, μαχαίρια, τηγάνια κ.λ.π. Οπότε αν μας θεωρούσε εξυπνο το επιχειρημα για τους φουρνους τηγανια πηρουνια, αλλα δεν στεκει φιλε μου καθως ξεχνας τη φωτια...επισης οσον αφορα το εντερο ναι εχουμε μεγαλυτερο απο τα σαρκοφαγα αλλα πολυ μικροτερο απο τα φυτοφαγα και αυτο γιατι ειμαστε παμφαγα. Ενταξει να επιχειρηματολογουμε αλλα οχι κι ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George555 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Eπειδή αυτή την φαφαριά την ακούω από πιτσιρίκος και την λένε για τα KFC μπορείς να παραθέσεις ένα έγκυρο link που να το αποδικνύει με στοιχεία?Mάλλον άσε να το κάνω εγω για να σταματήσει να πιπιλίζεται αυτή η βλακεία επιτέλους The KFC HOAX http://www.unh.edu/BoilerPlate/kfc.html και http://www.snopes.com/horrors/food/kfc.asp comon sence.Έχει δεί πολλά πουλερικά να επιζούν (και να αναπτύσσονται) χωρίς εγκέφαλο?Και αν είχε γίνει κάτι τέτοιο πιστεύεις ότι τα έξοδα της έρευνας κ ανάπτυξης να σύμφεραν μια εταιρία ώστε να το κάνει? Μόνο αυτό θα σου πω. Τα λεφτά μπορούν να σε πείσουν οτι ο γαϊδαρος πετάει. Γιατί νομίζεις οτι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρηματοδοτούν έρευνες για τα κινητά και όταν η έρευνα τελειώσει λένε οτι δεν είναι επιβλαβή για την υγεία?? Δεν σε βάζει τουλάχιστον σε μια υποψία?? Πιστεύεις οτι συμβαίνει κάτι διαφορετικό και εδώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George555 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά δεν κάνει να τρώτε συνέχεια λαχανικά και όχι κρέας. Ρωτήστε και κανα γιατρό. Ο οργανισμός μας δεν είναι φτιαγμένος να τρώει μόνο "φυτά", είναι απαραίτητο για την λειτουργία του να τρώει και κρέας. Πως να το κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 1.) Θά θελα πολύ να δώ χορτοφάγο 70άρη που δεν έχει φάει ποτέ κρέας και δεν έχει πιει ποτέ γάλα σε τί κατάσταση θα είναι τα κόκκαλά του και Κάν θα μπορεί να στέκεται όρθιος. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! LOOOOOOL :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μόνο αυτό θα σου πω.Τα λεφτά μπορούν να σε πείσουν οτι ο γαϊδαρος πετάει. Γιατί νομίζεις οτι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρηματοδοτούν έρευνες για τα κινητά και όταν η έρευνα τελειώσει λένε οτι δεν είναι επιβλαβή για την υγεία?? Δεν σε βάζει τουλάχιστον σε μια υποψία?? Πιστεύεις οτι συμβαίνει κάτι διαφορετικό και εδώ?? Eιλικρινά κ φιλικά πάντα μου θυμίζεις τον Λιακόπουλο όταν μιλάει για θεωρίες συνομοσίας ¨.Έχει φάση πάντως.Δεν μιλήσαμε όμως για κινητά το θέμα αφορά την διατροφή.Και αυτό που ανέφερες με τα κοτόπουλα ήταν hoax που κατέντησε να αναφέρετε σαν τεκμηριωμένο γεγονός.Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 1991 που πρωτοακουγόταν.Έκανες τον κόπο να κοιτάξεις τα link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feodor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δεν θα απαντουσα αν δεν εβρισκα το συγκεκριμενο ποστ που σχολιαζω αρκετα... "προκλητικο". Απο το λίγο που το έχω ψάξει: 1) Η φύση δεν πρόβλεψε φούρνους, μαχαίρια, τηγάνια κ.λ.π. Οπότε αν μας θεωρούσε σαρκοφάγους θα φρόντιζε να μας εξοπλίσει με τα απαραίτητα. 2) Εχουμε τριπλάσιο έντερο ώστε το φαγητό να περάσει αρκετό χρόνο μέσα στο σώμα μας και να απορροφήσει όλα τα απαραίτητα. Αυτό ισχύει για τις "πρασινάδες". Το κρέας αν μείνει αρκετό χρόνο μέσα στον οργανισμό μας σαπίζει αρκετά πριν το αποβάλλουμε. 3) ιδιο με το 1 4) ιδιο με το 1 5) δεν έχω ιδέα αλλά παρατηρώ την ομοιότητα με τα χορτοφάγα 6) Ο άνθρωπος έχει γιατί την εφηύρε, όχι γιατί το πρόβλεψε η φύση. Ενα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι πως μόνο τα χορτοφάγα μπορούν να πάνε δεξιά-αριστερά το σαγόνι τους (προκειμένου να μασήσουν καλύτερα τις "πρασινάδες" με τους τραπεζίτες). Τα σαρκοφάγα δεν το έχουν ανάγκη αφού ότι και να φάνε το χωνεύουν εύκολα λόγω ισχυρότερων γαστρικών υγρών και το αποβάλλουν πολύ γρήγορα λόγω κοντού πεπτικού συστήματος. 1) Δεν ειναι η φυση που προβλεπει φουρνους, τηγανια και τα λοιπα.... ετσι ωστε στη συνεχεια να "κατασκευασει" αναλογα και ανθρωπο. Εδω μιλαμε για εξελιξη Αφου ο ανθρωπος ανακαλυψε τη φωτια τη χρησιμοποιησε για να τον οφελησει.Μεταξυ άλλων τη χρησιμοποίησε και για να μην τρωει ομο το κρεας. Προφανως ηταν αναγκη του ανθρωπου να μην τρωει ομο το κρεας... Δεν συνεπαγεται ομως απ αυτο πως ο ανθρωπος ειναι σαρκοφαγο επειδη η φυση δεν τον ειχε εξοπλισει με τη "απαραιτητη" φωτια. Και αφου ανακαλυψε τη φωτια, μεσα στην πορεια των αιωνων εφτασε μεχρι τον φουρνο και τα τηγανια... και παλι απο αναγκη!Για να μην το φαει ομο το γ@*****0 το κρεας.Να διευκολυνθει ηθελε ο ανθρωπος.Δεν ειπε ο καημενος πως ειναι φυτοφαγο επειδη ηθελε ψημενο το κρεας. 2)Δεν ξερω ποσο καιρο χρειαζεται το κρεας να παραμεινει στο εντερο ετσι ωστε να μην σαπισει αλλα αυτο απο μονο του αποδεικνυει οτι αν προσλαβουμε την απαραιτητη ποσοτητα κρεατος και αποφυγουμε να παρουμε παραπανω ( να αποφυγουμε τις υπερβολες δηλ. ) ειναι ολα οκ. Οσο για το μεγεθος του εντερου του ανθρωπου, μπορει οπως λετε να εχει τριπλασιο μηκος απο τα σαρκοφαγα, ειναι ομως πολυ μικροτερο απο των φυτοφαγων ζωων. Τα φυτοφαγα εχουν πολυ μεγαλο εντερο γιατι, μεταξυ αλλων, τα φυτα που καταναλωνουν, περιεχουν παρα πολυ λιγες πρωτεϊνες.Αρα χρειαζεται να προσλαβουν πολυ μεγαλες ποσοτητες "χορτα" ας πουμε, για να καλυψουν τις αναγκες τους σε πρωτεϊνη.Εξου και οι τεραστιες κοιλιες που χουν οι αγελαδες.Τα σαρκοφαγα απο την αλλη δεν την εχουν αυτην την αναγκη. Οι ανθρωποι τωρα ειναι καπου στη μεση.Και αυτο, γιατι οι ανθρωποι ειναι παμφαγοι.Χρειαζονται θρεπτικα στοιχεια που υπαρχουν και στα φυτα και στο κρεας.Χρειαζονται για παραδειγμα και φυτικες και ζωικες πρωτεϊνες.Γιατι δεν εχουν την ιδια ποιοτητα οι φυτικες με τις ζωικες πρωτεϊνες. 6) Οσο για το πιρουνι που το "εφηυρε ο ανθρωπος" και "δεν το προεβλεψε η φυση", και παλι απορω γιατι αφηνεις τον ανθρωπο εξω απο τη φυση.Αν τα ζωα εχουν τα νυχια λογου χαρη( και οχι μονο), για να επιβιωσουν, οι ανθρωποι εχουν αλλα πραγματα... τον εγκεφαλο, την εφευρετικοητα...Ειναι αυτα εξω απ τη φυση?Ειναι το πιρουνι εξω απ τη φυση?Ο ανθρωπος που εφηυρε το πιρουνι δεν λειτουργει μεσα στα πλαισια της φυσης?Δεν ειναι μερος τις φυσης ο ανθρωπος που εφτιαξε τα πιρουνια, τα κουταλια..?Και επαναλαμβανω: Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ!Απλα υπαρχει η φυσικη επιλογη.Με τις συνθηκες δηλαδη υπαρχει και η αναλογη προσαρμογη.Τι ειναι η φυση δηλαδη για να επιτηρει και να προβλεπει?Αμα ηταν ετσι δεν θα υπηρχε εξελιξη.Θα ηταν ολα δεδομενα.Οι φρονημιτες για παραδειγμα, μας ειναι εντελως αχρηστοι.Τα χουμε κληρονομησει απο "αλλη εποχη".Καποια στιγμη θα παψουν να βγαινουν.Φυσικη επιλογη!Δεν εχει προβλεψει ομως τιποτα η φυση! Τωρα, το οτι καταναλωνουμε πολυ κρεας και αν συνεχισουμε ετσι θα την πατησουμε ασχημα ειναι αληθεια.Αυτο δεν σημαινει ομως πως πρεπει να κοψουμε το κρεας μαχαιρι.Μερικοι τα ισοπεδωνουν ολα. Ειναι γεγονος οτι τρωμε πολυ κρεας και κυριως ανθυγιεινο( πιτσες, γυροι και τα λοιπα ). Επισης δεν καταναλωνουμε πολλες σαλατες, φρουτα κλπ. ( εγω τουλ δεν το κανω ).Αλλα μην περασουμε ομως στο αλλο ακρο.Ελεος!! Edit: Προς αποφυγη παρεξηγησης!Οταν λεω "προκλητικο" δεν εννοω πως με προσβαλλει με αυτα που λεει.Απλα με προκαλει να απαντησω.Γι αυτο και το βαλα σε εισαγωγικα.. Επισης δεν εχω κατι συγκεκριμενο με τον alerasta και ζητω συγγωμη για το υφος μου,αν τον ενοχλει, απλα ηθελα να τονισω καποια πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Νομιζω οτι ειναι απαρετιτη η προσληψη συμπληροματων διατροφης ειδικα απο τους Vegan. Μαλλον και αυτα ειναι πολυ φισιολογικα εν συγκριση με το "αφυσικο" κρεας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ POST (thumbs up/down) ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ TOY FORUM. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΙΑ 'Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα