johnnyelectro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά έχω αρχίσει σιγά σιγά να πειραματίζομαι με το σύστημά μου και να δοκιμάσω να του κάνω ένα χαλαρό overclock. Όλοι μου λένε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξω είναι οι θερμοκρασίες της cpu και να μην υπερβούν κάποια όρια. Έτσι και εγώ πριν ξεκινήσω να κάνω το οτιδήποτε είπα να καταγράψω τις default θερμοκρασίες χωρίς να επιβαρύνω με κάποια εργασία το pc μου. Παρατήρησα το εξής: με το nvidia monitor μου δείχνει ότι η θερμοκρασία της cpu είναι στους 31 βαθμούς. Με το core temp μου δείχνει ότι η θερμοκρασία είναι στους 39 βαθμούς. Πως εξηγείται την τόση μεγάλη διαφορά θερμοκρασιών και ποιό από τα 2 νομίζεται ότι πρέπει να εμπιστευτώ για να κάνω τις δοκιμές μου?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Φυσικά το core temp.Το NVIDIA monitor είναι για το πεο...κυριολεκτικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 το core temp δείχνει την θερμοκρασία του κάθε core...το nvidia monitor όχι από ότι θυμάμαι
johnnyelectro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Οk thanks παιδιά. Απλά μου φάνηκε μεγάλη η διαφορά των 8 βαθμών στη θερμοκρασία γι αυτό είπα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη.
kristosfm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 κατέβασα το συγκεκριμένο πρόγραμμα core temp αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο exe. Μου βγάζει την εξής εντολή this is not an Intel "core" architecture based processor. this programm will not continue Ο επεξεργαστής του συστήματος είναι pentium 4 presscott 3MHz σε socket 775
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 ε αφού το λέει ξεκάθαρα... this is not an Intel "core" architecture based processor.
kristosfm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν έχω και τοσο απαρχιωμένο η/υ. Μήπως ξέρετε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα ίδιων δυνατοτήτων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.