poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 τιποτα δεν 8α σου κανει κανεις .προειδοποιηση ειναι και δεν εγινε τιποτα αλλο.απλα πρεπει να στο στυλουν.και απλα μην μοιραζεις αυτο.στην ελλαδα δεν εκαναν τιποτα σε κανεναν .απλα ο provider πρεπει να στο πει.μην μασας.και δεν αρχισε τωρα αυτο αλλα γινεται εδω και καιρο.το εχω δει απειρες φορες και δεν εγινε τιποτα
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 •Εχεις πραγματι παροχο την ΝetOne για ιντερνετ?•Tο email ΣΟΥ, που σου ηρθαν αυτα, το ηξερε η NetOne πριν? Το ειχες δωσει σε αυτους δηλαδη παλαιοτερα? •Η λεξη "χρηστα ηθη" που χρησιμοποιει παραειναι υποπτη και τραγικη για να το πιστεψει κανεις ολο αυτο. Ακου αντιτιθεται στα χρηστα ηθη. •Ο ελεγχος λεει εγινε απο την ιδια εταιρια και οχι απο τον παροχο. Δηλαδη αυτη η εταιρια βρηκε το IP σου (ευκολο) και το ονομα χρηστη. Καταρχας για ποιο ονομα χρηστη μιλαμε? Για αυτο που εχεις και χρησιμοποιεις με τον παροχο για να συνδεεσαι στο ιντερνετ? -Αν ναι τοτε πως το βρηκε? Θελει εισαγγελικη παρεμβαση για αυτο αλλα τοτε θα το ηξερες, θα στο ειχαν κοινοποιησει και παντως οχι με email. -Αν οχι τοτε τι διαολο ονομα χρηστη ειναι αυτο? Ανεξαρτητα απο αυτο και πως κατεληξαν σε εσενα? Εννοω πως κατεληξαν στο ονομα σου, ωστε να βρουνε σε ποιον παροχο εισαι, ωστε η εταιρια να επικοινωνησει με email με εσενα. Παλι θελει εισαγγελικη παρεμβαση για αυτο, για να βρουνε το ονομα σου διαμεσου του παροχου σου. Να ζητηθει δηλαδη απο τον παροχο να δωσει πληροφοριες για το ποιος ειχε την ταδε IP την ταδε χρονικη στιγμη, ωστε να δουνε ποιος διακινουσε το ταδε λογισμικο. Για να τα δωσει ο παροχος αυτα τα στοιχεια σου πρεπει να επεμβει εισαγγελεας. Τελειως ψεμα μου ακουγεται ολο αυτο.... Ή σε δουλευουν ή.... δεν σε δουλευουν.τιν ip σου βλεπουυν μονο και h esa στελνει εμαιλ στον προβαιντερ και ο προβαιντερ βλεπει τα υπολοιπα στοιχεια και σε ειδοποιει.δηλαδη ο provider δεν λεει τιποτα στοιχεια απλα επειδη βλεπει ποιος το εχει κανει πρεπει να στιλει εμαιλ και ενημερωνει την esa οτι απλα εκανε παρατηρηση στον χρηστη.
Krokodilos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 δεν σε δουλευουν.τιν ip σου βλεπουυν μονο και h esa στελνει εμαιλ στον προβαιντερ και ο προβαιντερ βλεπει τα υπολοιπα στοιχεια και σε ειδοποιει.δηλαδη ο provider δεν λεει τιποτα στοιχεια απλα επειδη βλεπει ποιος το εχει κανει πρεπει να στιλει εμαιλ και ενημερωνει την esa οτι απλα εκανε παρατηρηση στον χρηστη. Oh ενδιαφερον. Δηλαδη καθε παροχος καταγραφει καθε χρονικη στιγμη, καθε IP, σε ποιον χρηστη ανηκει ε? Και λες οτι ολα αυτα ειναι απλες προειδοποιησεις ετσι?
iccon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Να θυμίσω ότι πριν από μερικά χρόνια υποτίθεται ότι κάποιος isp έκοψε χρήστη για το ίδιο θέμα για μερικές ημέρες σαν προειδοποίηση. Βγήκε ο χρήστης κ το είπε στα forum και ο isp έπαθε μεγάλη ζημιά. Κανείς δεν τον επέλεγε για μεγάλο διάστημα… Οπότε είναι και αυτό ενα θεματάκι...
ktiniatros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Να θυμίσω ότι πριν από μερικά χρόνια υποτίθεται ότι κάποιος isp έκοψε χρήστη για το ίδιο θέμα για μερικές ημέρες σαν προειδοποίηση.Βγήκε ο χρήστης κ το είπε στα forum και ο isp έπαθε μεγάλη ζημιά. Κανείς δεν τον επέλεγε για μεγάλο διάστημα… Οπότε είναι και αυτό ενα θεματάκι... για την acn μιλάς, ε? πάντως φίλε μην ανησυχείς, στη χειρότερη περίπτωση να σου κόψουν τη σύνδεση τπτ παραπάνω.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Oh ενδιαφερον. Δηλαδη καθε παροχος καταγραφει καθε χρονικη στιγμη, καθε IP, σε ποιον χρηστη ανηκει ε? Και λες οτι ολα αυτα ειναι απλες προειδοποιησεις ετσι? ναι φαινεται ποτε εκανες login ποια ip πηρες για απειρους λογους.απο θεματα καταγραφης μεχρι να ξερει ο ιδιοσ ο χρηστησ στα στατιστικα του ποτε συνδε8ηκε κτλ.δεν το κανουν για κακο σκοπο σονι και καλα.
V for Vagelis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Κατ' αρχάς η NetOne δε σου κάνει τίποτα, ούτε τη σύνδεση θα σου κόψει, δε τη συμφέρει... Εγώ θα σου λεγα να το ξεχάσεις, ούτε να πάρεις τηλέφωνο. Τι θα πεις άλλωστε;
Bougas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 μην μασας Danny7. τα τελευταια 2 χρονια,εχω λαβει γυρω στα 40-45 τετοια email! μετα τους παιρνω και τους βριζω.τιποτα δεν μπορουν να σου κανουνε. απο την στιγμη που δεν εχεις οικονομικο οφελος σε βαρος της εταιριας,απο αυτα που κατεβαζεις,τους γραφεις στα @@ σου. παρτους τηλ. αυριο το πρωι,και ριξτους τα μπινελικια σου.θα αισθανθεις καλυτερα.πιστεψε με!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 παρτους τηλ. αυριο το πρωι,και ριξτους τα μπινελικια σου.θα αισθανθεις καλυτερα.πιστεψε με! Πσσσσσσσς MPOUGAS θεός Έτσι όπως σε κόβω,παίζει να παίρνεις εσύ ο ίδιος αύριο τηλ για λογαριασμό του Danny7,έτσι,για να ξελαφρώσεις πρωινιάτικα.Έτσι κι αλλιώς με 40-45 e-mails που έχεις λάβει μέχρι τώρα,ήδη είσαι βετεράνος του είδους.Τέλος Να πω,βέβαια,ότι κι εγώ θα ανησυχούσα αν μου ερχόταν κανένα τέτοιο e-mail,αφού δεν έχω εμπειρία πάνω σε τέτοια θέματα.Μακάρι να μην είναι τίποτα ανησυχητικό.
tzotzo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εγω δεν εχω παρει τιποτα.Εχω πολυ καλο spam filter
super3bingo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Η καλύτερη λύση θα είναι να πάρει τηλέφωνο απ'ευθείας σε αυτά που εμφανίζονται απο κάτω για να μάθει απο πρώτο χέρι τί συμβαίνει. Μπορεί και να το έχει κάνει φαίνεται.
Finn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Να θυμίσω ότι πριν από μερικά χρόνια υποτίθεται ότι κάποιος isp έκοψε χρήστη για το ίδιο θέμα για μερικές ημέρες σαν προειδοποίηση.Βγήκε ο χρήστης κ το είπε στα forum και ο isp έπαθε μεγάλη ζημιά. Κανείς δεν τον επέλεγε για μεγάλο διάστημα… Οπότε είναι και αυτό ενα θεματάκι... Βλέπω η περιπέτεια μου ακόμη ζει
Bougas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Έτσι όπως σε κόβω,παίζει να παίρνεις εσύ ο ίδιος αύριο τηλ για λογαριασμό του Danny7,έτσι,για να ξελαφρώσεις πρωινιάτικα. μπα,εχω κοψει τα τηλεφωνα αρκετο καιρο τωρα,για να σταματησουν να με ζαλιζουνε με τα emails.οπως και εγινε! καθε φορα που τους επαιρνα και τους εβριζα,λαμβανα ενα email και ειχα και αποσυνδεσεις καθε 10 λεπτα. εχω γινει καλο παιδι τωρα.
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 δεν καταλαβα τι πεχτικε ρε για αναλυστε τα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.