Προς το περιεχόμενο

μου ηρθε αυτο το mail τι συμβαινει!!!!

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ συνδρομητή,

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι έχει κοινοποιηθεί στην εταιρεία μας η καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο λογαριασμός σας, φέρεται να εμπλέκεται σε πρακτικές που είναι αντίθετες με τα χρηστά ήθη και την Πολιτική Χρήσης των Υπηρεσιών και του Δικτύου μας.

Στην εν λόγω καταγγελία παρουσιάζεται πως η IP διεύθυνση **.**.**.*** που κατείχατε για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συνδεόμενος με το όνομα χρήστη ******** ****** πήρε μέρος σε παράνομη διακίνηση ή χρήση λογισμικού.

:shifty:

Ο έλεγχος αυτός έγινε από την ίδια την εταιρία του λογισμικού αυτού ESA και όχι από την εταιρία μας . Η Net One, πάροχος δικτύου ηλεκτρονικών υπηρεσιών, δεν έχει ούτε το δικαίωμα αλλά ούτε και την υποχρέωση να κάνει έλεγχο και παρακολούθηση του περιεχομένου που διακινείται από τα συστήματά της ( ΠΔ 131/2003 άρθρο 14, προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31/ΕΚ για το ηλεκτρονικό εμπόριο ), καθώς με βάσει την κείμενη νομοθεσία διαφυλάσσεται το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών ( Οδηγία 2002/58/ΕΚ άρθρο 5 για το απόρρητο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών).

Σας ενημερώνουμε πως η εν λόγω συμπεριφορά, αντίκειται στην ελληνική και διεθνή νομοθεσία περί Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας και επιφέρει τόσο ποινικές όσο και αστικές κυρώσεις όπως προβλέπει ο Ν. 2121/1993 .

H Εταιρία επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της σύμφωνα με τη μεταξύ μας καταρτισθείσα σύμβαση

Με εκτίμηση,

Help Desk

Net One A.E.

Ερ. Σταυρού 5

Μαρούσι, Τ.Κ. 151 23

Αθήνα

τηλ: +30 211 220 2200

fax: +30 211 220 2299

e-mail: [email protected]

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν φταίει ο provider του παιδιού τουλαχιστον.. το δηλώνουν. Άλλα η εταιρία π.χ. EA Sports κατέβασε από το share του χρήστη π.χ. το NFS και δηλώνει πως ο χρήστης αυτός μοίραζε το παιχνίδι τους που υπόκειται σε πν. δικαιώματα..

Δημοσ.
και τι θα παθω τωρα???πωσ με βρηκανε???τι γινεται δν εχω καταλαβει??μηπωσ φταιει το torrent??

Φιλε μου, μπορει να μη σου κανουν τιποτα αλλα στην Αμερικη καποια που πιασανε να χρησιμοποιει παρανομα το kazaa της ριξανε ενα προστιμο $220.000 για 24 τραγουδια

http://www.engadget.com/2007/10/09/jammie-thomas-to-appeal-222-000-riaa-file-sharing-suit/

Ενταξει, μη παθεις και κανα εμφραγμα, εδω ειναι Ελλαδα

• Super Moderators
Δημοσ.

οι ISPs δεν έχουν υποχρέωση να δώσουν προσωπικά δεδομένα των πελατών τους...

η νομοθεσία στην Ελλάδα μας προστατεύει μέχρι στιγμής...άρα είμαστε αχλαρά μια χαρά :-)

Δημοσ.

Κλαφτα Χαραλαμπεεεεεεεεεεε

συμβουλεψου εναν καλο δικηγορο

και μετα κανε επαφη με αυτους που σου εστειλαν το εμαιλ....

Καλα ξεμπερδεματα ....

Δημοσ.

Μην το τρομάζετε άδικα το παιδί.Οτιδήποτε και να έχει γίνει ΑΝ έχει γίνει σίγουρα δεν θα στο κοινοποιούσαν μέσω ενός e-mail.Τώρα αν σου κάνουν πλάκα ή όχι θα το καταλάβεις εν καιρώ ;)

edit: Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι την εταιρία ιντερνετ που έχεις να σου φύγει η ανησυχία ,να μας πεις κ εμάς?

Δημοσ.

αυτο θα κανω θα παρω τηλ και θα σασ πω...αλλα αμα ηταν να μου κανουν κατι δεν θα μου ειχαν κανει....στο mail λεει πωσ η netone δεν εχει καμια σχεση με αυτο το θεμα οποτε εκεινη δεν θα μου κανει τιποτα...το θεμα ειναι αμα θα μου κανει κατι η εταιρια που με βρηκε...αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πωσ με βρηκανε??

Δημοσ.
αυτο θα κανω θα παρω τηλ και θα σασ πω...αλλα αμα ηταν να μου κανουν κατι δεν θα μου ειχαν κανει....στο mail λεει πωσ η netone δεν εχει καμια σχεση με αυτο το θεμα οποτε εκεινη δεν θα μου κανει τιποτα...το θεμα ειναι αμα θα μου κανει κατι η εταιρια που με βρηκε...αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πωσ με βρηκανε??

•Εχεις πραγματι παροχο την ΝetOne για ιντερνετ?

•Tο email ΣΟΥ, που σου ηρθαν αυτα, το ηξερε η NetOne πριν? Το ειχες δωσει σε αυτους δηλαδη παλαιοτερα?

•Η λεξη "χρηστα ηθη" που χρησιμοποιει παραειναι υποπτη και τραγικη για να το πιστεψει κανεις ολο αυτο. Ακου αντιτιθεται στα χρηστα ηθη.:lol:

•Ο ελεγχος λεει εγινε απο την ιδια εταιρια και οχι απο τον παροχο. Δηλαδη αυτη η εταιρια βρηκε το IP σου (ευκολο) και το ονομα χρηστη.

Καταρχας για ποιο ονομα χρηστη μιλαμε? Για αυτο που εχεις και χρησιμοποιεις με τον παροχο για να συνδεεσαι στο ιντερνετ?

-Αν ναι τοτε πως το βρηκε? Θελει εισαγγελικη παρεμβαση για αυτο αλλα τοτε θα το ηξερες, θα στο ειχαν κοινοποιησει και παντως οχι με email.

-Αν οχι τοτε τι διαολο ονομα χρηστη ειναι αυτο? Ανεξαρτητα απο αυτο και πως κατεληξαν σε εσενα? Εννοω πως κατεληξαν στο ονομα σου, ωστε να βρουνε σε ποιον παροχο εισαι, ωστε η εταιρια να επικοινωνησει με email με εσενα.

Παλι θελει εισαγγελικη παρεμβαση για αυτο, για να βρουνε το ονομα σου διαμεσου του παροχου σου.

Να ζητηθει δηλαδη απο τον παροχο να δωσει πληροφοριες για το ποιος ειχε την ταδε IP την ταδε χρονικη στιγμη, ωστε να δουνε ποιος διακινουσε το ταδε λογισμικο. Για να τα δωσει ο παροχος αυτα τα στοιχεια σου πρεπει να επεμβει εισαγγελεας.

Τελειως ψεμα μου ακουγεται ολο αυτο....

Ή σε δουλευουν ή....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...