Προς το περιεχόμενο

windows vista help!!!!

fanisde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα τα windows vista τα εκανα εγκατασταση κανονικα τα ενεργοποισα αλλα οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει μια επιλογη αν θελς την προηγουμενη εκδοση η τα windows vista οταν παταω το πρωτο μαυριζει η οθονη και δεν γινεται τπτ αλλο οταν παταω τα vista μπαινω κανονικα και δν εχω κανενα προβλημα ξερετε πως γινετε να μην βγαζει αυτην την επιλογη οταν ανοιγω το pc??Μηπω φταιει επειδη μου δημιουργησε ενα φακελο που λεγετε windows.old

Δημοσ.

βασικα οταν εκανες εγκατασταση τα vista δεν θα προσεξες σε ποιο σκληρο δισκο ή σε ποιο διαμερισμα τα εκανες εγκατασταση με αποτελεσμα στο mbr του σκληρου δισκου (master boot record ) να εμφανιζεται πληροφορια και απο το προηγουμενο λειτουργικο συστημα

υπαρχει τροπος να το λυσεις μεσω των vista ,αυτη την στιγμη δεν καθομαι σε υπολογιστη με vista για να σου πω ακριβως αλλα η διαδρομη που θα το βρεις ειναι (υπολογιστης μου δεξι κλικ ιδιοτητες ,για προχωρημενους και καπου εκει θα εχει επιλογη για το ποιο λειτουργικο θα ξεκινα πρωτο και ποσο θα εμφανιζεται το αρχικο μενου

Δημοσ.
βασικα οταν εκανες εγκατασταση τα vista δεν θα προσεξες σε ποιο σκληρο δισκο ή σε ποιο διαμερισμα τα εκανες εγκατασταση με αποτελεσμα στο mbr του σκληρου δισκου (master boot record ) να εμφανιζεται πληροφορια και απο το προηγουμενο λειτουργικο συστημα

υπαρχει τροπος να το λυσεις μεσω των vista ,αυτη την στιγμη δεν καθομαι σε υπολογιστη με vista για να σου πω ακριβως αλλα η διαδρομη που θα το βρεις ειναι (υπολογιστης μου δεξι κλικ ιδιοτητες ,για προχωρημενους και καπου εκει θα εχει επιλογη για το ποιο λειτουργικο θα ξεκινα πρωτο και ποσο θα εμφανιζεται το αρχικο μενου

Φιλε σε ευχαριστω παρα πολυ το βρηκα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...