Προς το περιεχόμενο

το καλυτερο κινητο μεχρι 120ευρο...please!

panaathas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω να παρω ενα κινητακι ΚΑΛΟ μεχρι 200ευρο..με την συνδεση εχω και 50-70 ευρω εκπτωση...οποιος γνωριζει κατι τετοιο θα εκτιμουσα την συμβουλη του...ευχαριστω.

Δημοσ.

Τί ορίζεις ως καλό; Για άλλον σημαίνει εφφετζίδικο, με πληθώρα χαρακτηριστικών, συνδεσιμότητας κλπ. Άλλος θέλει ποιοτική κατασκευή και αντοχή στην κακομεταχείριση. Άλλος μεγάλη αυτονομία, άλλος μικρό SAR κ.ο.κ. Δύσκολο να τα βρεις όλα μαζί συγκεντρωμένα σε ένα, ακόμη και σε κινητά > 300?, πόσο μάλλον στα χρήματα που κινείσαι εσύ.

Άρα, ποιες είναι οι δικές σου προτεραιότητες; Προσωπικά, σε αυτήν την κατηγορία τιμής θα επέλεγα ένα SE. Μάλλον αυτό: Κ510i. Εσένα μπορεί να μη σου κάνει, όμως...

Δημοσ.

κοιτα...εγω ημουνα για αυτο αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι πεταμενα λεφτα...θελω κατι εντυπωσιακο με 2.0Mpixels και επεκταση μνημης...ααα.και κατι αλλο που ξεχασα...δεν θελω μεχρι 120ευρο...θελω μεχρι 200...ουπς

Δημοσ.

Ωραιες οι προτασεις του apaixtos συμφωνω μαζι του βεβαια εγω εχω να σου προτυπο και το motorola krzr k1 στυλ, μικρο, εχει ολα αυτα που ζητας και ειναι motorola σκυλος αντοχης και φοβερα service!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...