Προς το περιεχόμενο

Ti εχετε για αρχικη σελιδα?

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
-;2088651']Ω ναι..

Speed dial στην Opera με τα 9 site που χρησιμοποιείς περισσότερο + Google (ή όποια άλλη μηχανή προτιμάς).

Η ευχρηστία σε όλο της το μεγαλείο

Ακριβώς! Opera Speed dial.

Δημοσ.

Εχω συνήθως το pcw.gr και το insomnia.gr αλλά και κανα 2 σαιτ που συνεργάζομαι και έχω τον πρώτο λόγο. Εξάλλου η αρχική μου σελίδα αλλάζει κάθε μήνα..

Δημοσ.
-;2088651']Ω ναι..

Speed dial στην Opera με τα 9 site που χρησιμοποιείς περισσότερο + Google (ή όποια άλλη μηχανή προτιμάς).

Η ευχρηστία σε όλο της το μεγαλείο

Ακριβώς αυτό μπήκα να γράψω

Απο τότε που πρωτοχρησιμοποίησα τον Opera και έκανα customize στο Speed Dial απορώ που δεν υπάρχει ακόμα αυτό στους υπόλοιπους browsers!!!

Μη σου πω ότι τα Speed Dial μας μοιάζουν αρκετά ;)

Μάλον θα πρέπει να ανοίξουμε ένα thread Που θα λέγεται "δείξε μας το δικο σου Speed Dial" :)

Δημοσ.
http://www.124sold.gr

Για να τσεκάρω για ευκαιρίες στα συλλεκτικά είδη.

Dude... mercy.

spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert

Δημοσ.
-;2092141']Dude... mercy.

spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert - spam alert

Life shows no mercy...

Δημοσ.
καλά ρε παιδεία κανείς με κάνα warez? :P

Warez σε αρχική σελίδα; Για να μαζεύεις ευκολότερα trojans και άλλα καλούδια κάθε φορά που ανοίγεις το browser?

• Super Moderators
Δημοσ.
καλά ρε παιδεία κανείς με κάνα warez? :P

ποιος ο λόγος να το πει κάποιος? τσάμπα θα το γράψει...θα φάει report και θα σβηστεί το post....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...