Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Τι άκυρη σελίδα είναι αυτή ρε washcloud;;;Δε μ'άρεσε καθόλου!!Δεν κάνει για Homepage ρε,ανοίγεις τον browser να σερφάρεις και σε ρίχνει με τη μια. Άλλαξέ την plzzz,ξενέρωσα... zomg call the care police!
Poison6 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 με την σειρα.. greektvsubs.gr , thelab.gr , insomnia.gr αν και τωρα τελευταία έβαλα την επιλογή να αποθηκεύει οτι ειχα πριν κλεισω τον firefox..
GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 με την σειρα.. greektvsubs.gr , thelab.gr , insomnia.gr Προσωπικώς κάνω το εντελώς αντίθετο:το insomnia το αφήνω πάντα τελευταίο των τελευταίων στο σερφάρισμα,για να το ψάξω με την άνεσή μου.Για να μην έχω στο κεφάλι μου τη σκέψη "άντε να τελειώσω για να δω αθλητικά,download sites κλπ" και πιέζομαι Έτσι απολαμβάνουμε άνετοι όλα τα sub-forums του(Εννοείται δεν το λέμε για γλύψιμο,έτσι; )...
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Τι άκυρη σελίδα είναι αυτή ρε washcloud;;;Δε μ'άρεσε καθόλου!!Δεν κάνει για Homepage ρε,ανοίγεις τον browser να σερφάρεις και σε ρίχνει με τη μια. Άλλαξέ την plzzz,ξενέρωσα... ...σε ρίχνει ; ! ...περίεργο... Εμένα πάλι μου φτιάχνει τα κέφια, μέχρι η καφετιέρα να φτιάξει τους καφέδες... (παραθέτω παράδειγμα : http://www.slang.gr/lemma/show/manitsa_i_731 )
fantomas3004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Προτιμώ το in.gr για να βλέπω τις ειδήσεις μπροστά μου. Άλλες εναλλακτικές λύσεις ο γούγλης, το Yahoo, και η κενή σελίδα.
antonisid Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Google εδώ και πολλά χρόνια,λέω σιγά σιγα να βάλω το igoogle όμως!!!
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Google, τι άλλο? ...mariammm1984, σε διαφημιστική δουλεύεις ;
--b}{d-- Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ολοι google.υπαρχει τιποτα καλυτερο και παραμετροποιησιμο; Ω ναι.. Speed dial στην Opera με τα 9 site που χρησιμοποιείς περισσότερο + Google (ή όποια άλλη μηχανή προτιμάς). Η ευχρηστία σε όλο της το μεγαλείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.