-WISE- Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ε..όχι και όλη μέρα.. πρέπει να υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα που σου κάνει προσομοίωση του format με σκοπό εκπαιδευτικό..αλλά δεν θυμάμαι καν πως λέγετε.. τι εγινε πετρακο?αδιαβαστος??:lol: vagelio πιστευω οτι ακομα και αν το γουγλαρεις θα βρεις τροπο να κανεις φορματ.ετσι στα γρηγορα παρε αυτο: http://tip.gr/dev/projects/answers.asp?pid=1&qid=2812 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 τι εγινε πετρακο?αδιαβαστος??:lol: μα δεν το έχω χρησιμοποιήσει.. μια φίλη μου το χρησιμοποίησε και έμαθε να κάνει format. και από τότε που το έμαθε έχει κάνει πιο πολλές φορές format από ότι εγώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Dear customer, An unauthorized account activity claim was recently filed against the following transaction: Transaction Date: 19 Mar 2008 Transaction Amount: -$400,00 USD Your Transaction ID: 46U64120SC8491T Buyer's Transaction ID: 34A33092GU9903J Case Number: PP-373-249-3 To complete our investigation, you must provide additional information within the next seven days. Please log in to your PayPal account and verify your details . http://verify-online-account.getmyip.com You will have the opportunity to enter any details or information regarding this case which will help PayPal investigate the matter fully. Thanks for your cooperation through this process. We are continuing to work to ensure that PayPal is secure for all users. Sincerely, PayPal Account Review Department Σαν τo παραπάνω το έχει δει κανείς? με προβλιματίζει που δεν έχει όνομα και που μέσα στο σαιτ του ΡΑΥΡΑΛ δεν αναφέρει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Dear customer, An unauthorized account activity claim was recently filed against the following transaction: Transaction Date: 19 Mar 2008 Transaction Amount: -$400,00 USD Your Transaction ID: 46U64120SC8491T Buyer's Transaction ID: 34A33092GU9903J Case Number: PP-373-249-3 To complete our investigation, you must provide additional information within the next seven days. Please log in to your PayPal account and verify your details . http://verify-online-account.getmyip.com You will have the opportunity to enter any details or information regarding this case which will help PayPal investigate the matter fully. Thanks for your cooperation through this process. We are continuing to work to ensure that PayPal is secure for all users. Sincerely, PayPal Account Review Department Σαν τo παραπάνω το έχει δει κανείς? με προβλιματίζει που δεν έχει όνομα και που μέσα στο σαιτ του ΡΑΥΡΑΛ δεν αναφέρει κάτι. Είναι απατεωνιά, δεν το συζητάμε. Το paypal δεν γράφει ποτέ Dear Customer αλλά Dear και το ονοματεπώνυμό σου. Εκτός αυτού, αν πατήσεις το link σε πάει στο εξής site: hxxtp://www.astaebun.com/images/webscr.php?cmd=_login-run Ο Firefox μου πέταξε ΑΜΕΣΩΣ το phishing alert. Καμία σχέση με το paypal, μην μασάτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Είναι απατεωνιά, δεν το συζητάμε. Το paypal δεν γράφει ποτέ Dear Customer αλλά Dear και το ονοματεπώνυμό σου. Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά,κατευθείαν στο κάδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μανος2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Dear customer, An unauthorized account activity claim was recently filed against the following transaction: Transaction Date: 19 Mar 2008 Transaction Amount: -$400,00 USD Your Transaction ID: 46U64120SC8491T Buyer's Transaction ID: 34A33092GU9903J Case Number: PP-373-249-3 To complete our investigation, you must provide additional information within the next seven days. Please log in to your PayPal account and verify your details . http://verify-online-account.getmyip.com You will have the opportunity to enter any details or information regarding this case which will help PayPal investigate the matter fully. Thanks for your cooperation through this process. We are continuing to work to ensure that PayPal is secure for all users. Sincerely, PayPal Account Review Department Σαν τo παραπάνω το έχει δει κανείς? με προβλιματίζει που δεν έχει όνομα και που μέσα στο σαιτ του ΡΑΥΡΑΛ δεν αναφέρει κάτι. Αν πας με firefox έκδοση 2 (όχι την 3 beta) σου βγάζει μήνυμα. Επίσης εάν πατήσεις άλλες καρτέλες θα δεις ότι δεν πάει αλλού. Άρα ΜΑΚΡΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ακούστε τώρα το δικό μου το πρόβλημα... Επειδή το topic έχει τίτλο "Προειδοποιήσεις για phising" το hotmail μου πηγαίνει το email της συνδρομής σε αυτό το θέμα κατευθείαν στα επικίνδυνα. Με λίγα λόγια... τα phising τα αφήνει (που έχω κάθε μέρα 2 email από όλες της τράπεζες) αλλά τα κανονικά που έχουν στον τίτλο την λέξη "phising" τα κόβει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ακούστε τώρα το δικό μου το πρόβλημα... Επειδή το topic έχει τίτλο "Προειδοποιήσεις για phising" το hotmail μου πηγαίνει το email της συνδρομής σε αυτό το θέμα κατευθείαν στα επικίνδυνα. Με λίγα λόγια... τα phising τα αφήνει (που έχω κάθε μέρα 2 email από όλες της τράπεζες) αλλά τα κανονικά που έχουν στον τίτλο την λέξη "phising" τα κόβει! μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το φίλτρο του hotmail.. δεν εξηγείτε αλλιώς.. @@@ μανος2 μην το νομίζεις οτί μόνο αν δεν πάνε πουθενά τα άλλα link είναι phishing. έχω δει σελίδα που έχουν φτιάξει για να κλέψουν κωδικούς από το rapidshare. το είχαν φτιάξει τέλεια και με τέτοιο τρόπο που το μόνο που δεν λειτουργούσε ήταν το να πήγαινες σαν free user, όλα τα υπόλοιπα ή σε συνέχιζαν στο ψάρεμα ή σε πήγαιναν στην αντίστοιχη ενότητα του rapidsahre. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOMIKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Αν πας με firefox έκδοση 2 (όχι την 3 beta) σου βγάζει μήνυμα. Επίσης εάν πατήσεις άλλες καρτέλες θα δεις ότι δεν πάει αλλού. Άρα ΜΑΚΡΙΑ Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mahair7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Eλαβα το συγκεκριμενο mail αλλα δεν εχω λογαριασμο paypal! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αν και η φωτογραφία δεν εμφανίζεται, και μόνο από αυτό που λες μυρίζει Phishing Αγνόησέ το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 peypall? lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soilworker Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Αμα σου δωσουν τιποτα λεφτα μη τους πεις οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Phishing είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Xaxaxa καλο το peypall... ΠΕΟΙ παλλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα