Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 977
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψαρεμα απο αγγελιες....

ειχα βαλει ενα προιον προς πωληση και αναδημοσιευω τον σχετικο διαλογο με τον "αγοραστη"

Yes this post is for sale with price as shown, 500 euros.

Please advise if you are still interested

My Best Regards

Thanks for your quick response I would like to pay for it as soon as possible and payment will be made through PayPal or Bank transfer also I've a shipping agent that will come pickup and delivery, hope you understand if Yes write me again so we can continue our deal
cleardot.gif

You can pay via PayPal, no problem
please advise if you are leaving in Athens
cleardot.gif

Yes so send me the details below

Paypal name
Paypal email
Pickup address
Whatsapp number
cleardot.gif

i prefer prior sending anything physical details to talk to the buyer face to face,
i do not send such as informations in people which i dont know, thats typical internet rules - no offence to you :)
So please advise where is your address so i can meet each other for our common safety.

Thanks for your understanding
cleardot.gif

sorry i am currently out of town due to me job
cleardot.gif

i understand, but there is no hurry, please come back when it is convenient for you and have plenty time to finish our deal

Thanks for your attention so far, 

Regards

και εδω τελειωνει η επικοινωνια μας, και μαλλον απεφυγα τελευταια στιγμη καποιο μπλεξιμο,
δεν ξερω αν ηταν σωστη η υπερβολικη η κινηση, αλλα προσεχουμε για να εχουμε.
Το αναδημοσιευω μηπως τυχει σε καποιον αλλο φιλο απο εδω.
Δημοσ.

τραπεζικό phising email μέσω social engineering το ποστάρω για να δουν ορισμένοι πως είναι. ;)

Αλλά και τι να προσέξουν το Νο.1 να κοιτάτε τον αποστολέα.

Αν και η τράπεζα ποτέ μα ποτέ δεν θα σας στείλει τέτοιου είδους μέιλ.

Phising e-mail.png

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

άντε να βάλω ναι το νέο φρούτο που μου έρχεται τη τελευταία εβδομαδα

παλιά πήγαινα και έβαζα τη κάρτα στο μηχάνημα να βεβαιωθώ ότι έχει μπλοκαριστεί η ακυρωθει

mail?url=https%3A%2F%2Ffiles2.abingcdn.c

Αγαπητέ πελάτη,

Αυτή είναι μια τρίτη ειδοποίηση, η ΕΤΕ έχει βελτιώσει τα μέτρα ασφαλείας για διαδικτυακές συναλλαγές και απαιτεί υποχρεωτική επιβεβαίωση εκ μέρους σας. 

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε ξανά τις διαδικτυακές δυνατότητες:

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε απαντήστε σε αυτό το email

Τις καλύτερες ευχές,
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Από ΕΤΕ phishing με είχανε τρελάνει και μένα για κάνα 2μηνο. Στη ψεύτικη σελίδα που είχε στήσει του έγραφα βρισιδια στο user pass κι αυτός συνέχιζε να στέλνει. 

Που το βρήκανε το email είναι το περίεργο γιατί γενικά δεν το χρησιμοποιώ. Ίσως να το τσίμπησαν από κάνα CV.

Αντιστοίχως προσπαθούν και μέσω sms στο κινητό μου, συνήθως είναι από αποστολέα info ή infosms. Εχθές πάλι έστειλαν.

Screenshot_20220302-142334.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα, την πατησα μετα απο αρκετα χρονια και εγω βαζοντας αγγελια σε ενα φορουμ καθως εψαχνα ενα ανταλλακτικό.

Ο "πωλητής" μου πηρε 100$ με paypal ... μετα απο λιγες ώρες ειπε οτι για ταχυδρομικα θελει αλλα 50$ (εκει ξυπνησα)

Ερωτηση , μιας και να μου δωσει τα λεφτα η paypal πισω ειναι λιγο δυσκολο, να μιλήσω λετε με την τράπεζα? δεν βλεπω ακομα στην καρτα την μεταφορα και λογικα λογο 3μερου ισως και να προλαβω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, doctor_pin είπε

Καλησπερα, την πατησα μετα απο αρκετα χρονια και εγω βαζοντας αγγελια σε ενα φορουμ καθως εψαχνα ενα ανταλλακτικό.

Ο "πωλητής" μου πηρε 100$ με paypal ... μετα απο λιγες ώρες ειπε οτι για ταχυδρομικα θελει αλλα 50$ (εκει ξυπνησα)

Ερωτηση , μιας και να μου δωσει τα λεφτα η paypal πισω ειναι λιγο δυσκολο, να μιλήσω λετε με την τράπεζα? δεν βλεπω ακομα στην καρτα την μεταφορα και λογικα λογο 3μερου ισως και να προλαβω.

στο ΡΡ πρωτα.Πως τα έστειλες;Για αγαθά ή σε φίλους;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

στο ΡΡ πρωτα.Πως τα έστειλες;Για αγαθά ή σε φίλους;

Σε φίλους ο ΒΛΑΚΑΣ! ..... 🤐

Επεξ/σία από doctor_pin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, doctor_pin είπε

Βασικά τα έδωσες, δε στα πήρε.

Δε νομίζω να προλάβεις κάτι. Μάλλον η τράπεζα αποφασίζει αν όντως πρέπει να στα δώσει πίσω, χωρίς να είμαι σίγουρος.

Αλλά γνώμη μου, να ξεκινήσεις από pp.

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.

Ανοιξα case.

Στους φιλους δυσκολα να βγαλω ακρη αλλα τουλάχιστον ελπιζω να τον ψαξουν (οχι οτι τους κανει κοπο να ανοιξουν αλλους λογαριασμους)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχουμε καποια γνωμη γι'αυτο το μαγαζι? Εχει εδρα Βουλγαρια, Εψαξα scamadviser δειχνει οκ και το ελληνικο παραρτημα και το βουλγαρικο. Εκανα ενα προχειρο account και εχει και αντικαταβολη. Βεβαια τι νοημα εχει η αντικαταβολη αν μεσα στο πακετο ερθουν πατατες και δυστυχως ακουω οτι οι κουριερ πριν πληρωσεις δεν σε αφηνουν να τσεκαρεις το δεμα.

https://www.ozon.gr/

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, babality είπε

Καλησπερα. Εχουμε καποια γνωμη γι'αυτο το μαγαζι? Εχει εδρα Βουλγαρια, Εψαξα scamadviser δειχνει οκ και το ελληνικο παραρτημα και το βουλγαρικο. Εκανα ενα προχειρο account και εχει και αντικαταβολη. Βεβαια τι νοημα εχει η αντικαταβολη αν μεσα στο πακετο ερθουν πατατες και δυστυχως ακουω οτι οι κουριερ πριν πληρωσεις δεν σε αφηνουν να τσεκαρεις το δεμα.

https://www.ozon.gr/

πολύ παίζει το συγκεκριμένο τελευταία.Υπάρχει και θεμα με αυτό το site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...