Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 20 λεπτά πριν, Apos74 είπε Ποσο φαντασια εχουν πια αυτοι οι απατεωνες!!! Πραγματι θα μπορουσαν ανετα να κανουν καριερα στο Χολιγουντ!! Διαβαστε τι μου εστειλε μια "αστροναυτισσα" 😁 Το όνομά μου είναι Sgt Jessica U Meir, από Caribou Maine Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαι αξιωματικός της αστροναύτης της NASA, ο οποίος εργάζεται στο στρατόπεδο στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ (ταξιαρχία μηχανικών), αλλά επί του παρόντος βρίσκεται σε ειρηνευτικό τυρί. Η στρατιωτική βάση των ΗΠΑ βρίσκεται τρία μίλια από την πόλη της Δαμασκού, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου που συνδέει τα σύνορα με τη Συρία. Θέλω να μάθω ότι οι αντάρτες καθημερινών βομβών και αυτοκινήτων στη Συρία μας επιτίθενται Κατά τη διάρκεια της αποστολής διάσωσης για τον πιλότο του Ιορδανικού ISIS (ISS) στις 29 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερα βάναυση πυροβολισμός στην πρωτεύουσα της Συρίας, αφού τους νίκησα, συνάντησα δύο κουτιά με τεράστια χρηματικά ποσά που ανήκουν σε χορηγούς και οπαδούς του ISIS, οι οποίοι πιστεύουν τα χρήματα προορίζονταν για την αγορά όπλων και πυρομαχικών, οπότε συμφωνήσαμε σε 9 αποστολές διάσωσης ότι τα χρήματα θα κλείσουν και θα μοιραστούν μεταξύ όλων. Αφού μοιραστήκαμε τα χρήματα, κέρδισα 2 εκατομμύρια δολάρια (δύο εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μου ζήτησε να μεταφέρω την ομάδα μου σε άλλη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Ιορδανίας και Συρίας, γι 'αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να εκκενώσω το μερίδιό μου από αυτήν τη χώρα (Συρία) στη χώρα μου. Σας ζητώ να με κρατήσετε ασφαλή μέχρι να έρθω στη χώρα σας. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσατε να φοβάστε αυτήν την πρόταση, αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω κάνει μια σταθερή συμφωνία με την Security Cargo, μια εταιρεία που ειδικεύεται στη διπλωματική υπηρεσία και υπόσχεται να παραδώσει το ταμείο μέσω ενός διπλωματικού καναλιού σε οποιαδήποτε οι επιλογές μου. Αυτή η παράδοση θα διεκπεραιωθεί νόμιμα από την Cargo και δεν θα υπάρξουν κίνδυνοι στη διαδικασία και τα χρήματα θα σφραγιστούν με ασφάλεια στο διπλωματικό κουτί και το Διπλωματικό κουτί θα σας παραδοθεί στη χώρα σας. Αποφάσισα να σας δώσω το 30% των συνολικών χρημάτων μία φορά μετά την παράδοση των χρημάτων, ενώ το υπόλοιπο θα είναι το επενδυτικό μου κεφάλαιο στη χώρα σας. Χρειάζομαι τη διαβεβαίωσή σας ότι εάν λάβετε αυτά τα χρήματα, θα έχετε την αξιοπιστία να διατηρήσετε τα χρήματα ασφαλή μέχρι να έρθω στη χώρα σας μαζί σας, τότε θα σχεδιάσουμε πώς να ζήσουμε μαζί τους και να τα επενδύσουμε. Η μόνη παθιασμένη έκκληση που σας κάνω δεν είναι να συζητήσετε αυτό το ζήτημα με τρίτο μέρος εάν δεν θέλετε να βοηθήσετε με αυτήν τη δραστηριότητα, αφαιρέστε αυτήν την επιστολή από το γραμματοκιβώτιό σας για να αποφύγετε τυχόν διαρροή αυτών των πληροφοριών και θα είναι επικίνδυνο για μένα βάσει η θέση μου εδώ. Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας μετά τις προσευχές και πιστεύω ότι δεν θα προδώσετε την εμπιστοσύνη μου ούτε θα καταστρέψετε το όνειρό σας, ακόμα κι αν αναρωτιέστε γιατί σύντομα θα ανακαλύψω χωρίς επίσημη παράσταση, θα πω ότι το μυαλό μου ήταν πεπεισμένο ότι ήσασταν ο κατάλληλο άτομο για να με βοηθήσει στη λήψη και επένδυση αυτού του κεφαλαίου. Σημείωση; Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνουμε εδώ και η μοίρα μου γιατί έχω επιβιώσει από δύο βομβαρδισμούς εδώ, κάτι που με έκανε να αναζητήσω ένα αξιόπιστο και αξιόπιστο άτομο για να με βοηθήσει να πάρω και να επενδύσω το Ταμείο, γιατί θα πείσω τις χώρες καταγωγής σας να επενδύσουν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή ως συνταξιούχος αξιωματικός στρατιώτης. Ελπίζω ότι η εξήγησή μου είναι πολύ σαφής, αλλά εάν χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, ενημερώστε με και θα σας ενημερώσω περαιτέρω, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν χρησιμοποιούμε το κινητό τηλέφωνο εδώ στο στρατόπεδο στρατιωτικής βάσης, είμαστε απλώς χρησιμοποιώντας ραδιοφωνικά μηνύματα και ηλεκτρονική επικοινωνία, οπότε συνεχίστε να επικοινωνείτε μέσω email ανά πάσα στιγμή. Τέλος, θα ήθελα να απαντήσετε αμέσως σε αυτήν την πρόταση, η επείγουσα απάντησή σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα προτού προχωρήσουμε. Περιμένετε μέχρι να λάβετε μια αποδεκτή απάντηση μόλις διαβάσετε αυτήν την επιστολή. Με εκτίμηση Jessica U Meir Και το ωραίο είναι ότι χρησιμοποιούν πραγματικό όνομα https://www.nasa.gov/astronauts/biographies/jessica-u-meir/biography Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και το ωραίο είναι ότι χρησιμοποιούν πραγματικό όνομα https://www.nasa.gov/astronauts/biographies/jessica-u-meir/biography Να μην χρησιμοποιουσαν και Google Translate καλα θα ηταν, τυφλωθηκα με οσα διαβασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Ταχυδρομική απάτη?? Είχα λάβει πριν 2 χρόνια αλά με την μορφή σαν καταχώρηση σε τηλεφωνικό κατάλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, maarinos είπε Ταχυδρομική απάτη?? Είχα λάβει πριν 2 χρόνια αλά με την μορφή σαν καταχώρηση σε τηλεφωνικό κατάλογο. Δεν το κοβω για απατη, μηπως εχεις εταιρεια και εχεις κανει ποτε καποιες δουλειες με εξωτερικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Όχι και ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delijohn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, maarinos είπε Όχι και ποτέ τα παρακάτω είναι αρκετά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μόνο το πρώτο Link είδα που έκανα αναζήτηση, ευχαριστώ για την απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delijohn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Να προσθέσω μια ιστορία κι ελπίζω να μη βγαίνω πολύ εκτός θέματος. Αν ναι, σβήστε μου το ποστ Καμιά φορά, ενώ είσαι υποψιασμένος, έχεις τόσο ανάγκη για μια προσφορά, που ψήνεσαι να την πατήσεις. Π.χ. στη περίπτωση του αδερφού μου, ήταν σπίτι στο λονδίνο. Έψαχνε απεγνωσμένα κάπου να μείνει και τα πράγματα θα του έρχονταν σύντομα. Βρήκε κάτι και ο ιδιοκτήτης "ήταν στο Μάντσεστερ". Σου έλεγε λοιπόν πλήρωσε μου μεταφορικά για το κλειδί και ένα μήνα ενοίκιο και μετά θα το δεις. Εγώ είμαι γέρος άνθρωπος και δε μπορώ να κατεβαίνω από Μάντσεστερ όποτε κάποιος θέλει να το δει. Οι φωτογραφίες τρομερές και η τιμή μια χαρά, μια και δεν εμπλέκονταν τρίτοι. Αυτή ήταν η δικαιολογία του. Είχε και ταμπεραμέντο ο γέρος κ νεύρα, οπότε δεν σήκωνε πολλά. Έστειλε περισσότερες φωτογραφίες του διαμερίσματος και ψάρωσε ο αδερφός μου. Έστειλε και συμβόλαιο και σκαναρισμένο δίπλωμα οδήγησης. Ο αδερφός μου ήθελε να πάει στο κτήριο να το δει, αλλά ποιος θα του άνοιγε; Ποιός θα τον εμπιστευόταν να τον βάλει μέσα στο κτήριο; Έλα όμως που πονηρεύτηκα και τον έψαξα τον τύπο. Γιατί μου έκανε απλά εντύπωση ότι ο τύπος είχε στο τηλέφωνο φουλ αγγλική προφορά και το δίπλωμα ήταν βγαλμένο στη νέα ζηλανδία. Με αναζήτηση του σκαναρισμένου διπλώματος και τους όρους του συμβολαίου και τη τιμή, πέσαμε σε φόρουμ για σκάμερς κατοικιών στο λονδίνο.. Θα πει κάποιος, χαζοί είστε ρε; Θα έπιανε σπίτι χωρίς να το δει; Κι όμως, καμιά φορά, είσαι σε τέτοια ανάγκη που ψήνεσαι ακόμα και για κάτι τέτοιο. Το συγκεκριμένο μάλιστα το είχε βρει άλλη ελληνίδα που ήθελε να συγκατοικήσει με τον αδερφό μου, ώστε να μοιραστούν τα έξοδα. Βιάζονταν και οι δύο να μπουν και θα έχαναν στη χειρότερη ενοίκιο ενός μήνα. Πάνε και πολλά χρόνια και δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες.. θυμάμαι όμως πως αφού τα βρήκαμε όλα τα στοιχεία, μετά προφανώς λέγαμε "Ε ΝΑΙ, φαινόταν από την αρχή". Έλα όμως που ήταν ένα βήμα πριν του στείλουν τα λεφτά. Τέλος, έχει τύχει άπειρες φορές να πάρω από κάποιον κάτι πολύ καλό που απλά ήθελε να το ξεφορτωθεί. Και μια φορά μόνο να είναι κάτι που λες.. "να το αφήσω;;;" και να τη πατήσω εκεί. Κι όμως, συμβαίνει στο καθένα. Μακάρι να μη συμβεί σε εσάς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Delijohn είπε τα παρακάτω είναι αρκετά; Παντως πρωτη φορα εχω δει κατι τετοιο με κανονικο γραμμα κιολας. Εξελισονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delijohn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Τις εταιρείες που παλιά σου έστελναν έναν φάκελο με δώρα και ξυστό και κέρδιζες αμάξια και βίλες ΜΟΝΟ ΑΝ έπαιρνες μια σειρά κατσαρόλες, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, δεν τις ξέρεις; Κουφά τύπου, ρε δώστε μου το εκατομμύριο και να σου απαντάνε μα περάσατε το τηλεφωνικό διαγωνισμό και πάτε για τα 5, περιμένετε να δούμε τι θα γίνει, να σας τα στείλουμε όλα μαζί και κάτι τρελά.. δεν τα πρόλαβες;;; Όλα με ταχυδρομείο γίνονταν. Δεν απαντούσαν ποτέ τηλέφωνα, δεν υπήρχε καν όνομα δικηγόρου για το διαγωνισμό. Εσύ έλεγες μα δε μίλησα ποτέ τηλέφωνο και σου έλεγαν, ναι αλλά έπαιξες με τα ξυστό και μας τα έστειλες. Βρε έχω μπαρκάρει ξερω'γω... όοοοχι θα τα έστειλε άλλος για σένα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, Delijohn είπε Τις εταιρείες που παλιά σου έστελναν έναν φάκελο με δώρα και ξυστό και κέρδιζες αμάξια και βίλες ΜΟΝΟ ΑΝ έπαιρνες μια σειρά κατσαρόλες, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, δεν τις ξέρεις; Κουφά τύπου, ρε δώστε μου το εκατομμύριο και να σου απαντάνε μα περάσατε το τηλεφωνικό διαγωνισμό και πάτε για τα 5, περιμένετε να δούμε τι θα γίνει, να σας τα στείλουμε όλα μαζί και κάτι τρελά.. δεν τα πρόλαβες;;; Όλα με ταχυδρομείο γίνονταν. Δεν απαντούσαν ποτέ τηλέφωνα, δεν υπήρχε καν όνομα δικηγόρου για το διαγωνισμό. Εσύ έλεγες μα δε μίλησα ποτέ τηλέφωνο και σου έλεγαν, ναι αλλά έπαιξες με τα ξυστό και μας τα έστειλες. Βρε έχω μπαρκάρει ξερω'γω... όοοοχι θα τα έστειλε άλλος για σένα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ. Οχι ποτε, εχασα τα καλα γαμωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Λοιπον απο σημερα περιμενω φακελακια με 50αρια και 100αρια μεσα, ναι ναι εγινα και εγω Βουλευτης (οχι παιζουμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Λοιπον απο σημερα περιμενω φακελακια με 50αρια και 100αρια μεσα, ναι ναι εγινα και εγω Βουλευτης (οχι παιζουμε). Αποκαλύφθηκες πες ποιός βουλευτής είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) They are getting smarter.... ([email protected]) Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 16/8/2020 στις 4:10 ΜΜ, Salvation81 είπε They are getting smarter.... ([email protected]) Μπαααα, τέτοιο μου έχει τύχει το 2016. Παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα