Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προσθέσω μια ιστορία κι ελπίζω να μη βγαίνω πολύ εκτός θέματος. Αν ναι, σβήστε μου το ποστ ;)

Καμιά φορά, ενώ είσαι υποψιασμένος, έχεις τόσο ανάγκη για μια προσφορά, που ψήνεσαι να την πατήσεις. Π.χ. στη περίπτωση του αδερφού μου, ήταν σπίτι στο λονδίνο. Έψαχνε απεγνωσμένα κάπου να μείνει και τα πράγματα θα του έρχονταν σύντομα. Βρήκε κάτι και ο ιδιοκτήτης "ήταν στο Μάντσεστερ". Σου έλεγε λοιπόν πλήρωσε μου μεταφορικά για το κλειδί και ένα μήνα ενοίκιο και μετά θα το δεις. Εγώ είμαι γέρος άνθρωπος και δε μπορώ να κατεβαίνω από Μάντσεστερ όποτε κάποιος θέλει να το δει. Οι φωτογραφίες τρομερές και η τιμή μια χαρά, μια και δεν εμπλέκονταν τρίτοι. Αυτή ήταν η δικαιολογία του. Είχε και ταμπεραμέντο ο γέρος κ νεύρα, οπότε δεν σήκωνε πολλά. Έστειλε περισσότερες φωτογραφίες του διαμερίσματος και ψάρωσε ο αδερφός μου. Έστειλε και συμβόλαιο και σκαναρισμένο δίπλωμα οδήγησης. Ο αδερφός μου ήθελε να πάει στο κτήριο να το δει, αλλά ποιος θα του άνοιγε; Ποιός θα τον εμπιστευόταν να τον βάλει μέσα στο κτήριο; Έλα όμως που πονηρεύτηκα και τον έψαξα τον τύπο. Γιατί μου έκανε απλά εντύπωση ότι ο τύπος είχε στο τηλέφωνο φουλ αγγλική προφορά και το δίπλωμα ήταν βγαλμένο στη νέα ζηλανδία. Με αναζήτηση του σκαναρισμένου διπλώματος και τους όρους του συμβολαίου και τη τιμή, πέσαμε σε φόρουμ για σκάμερς κατοικιών στο λονδίνο.. 

Θα πει κάποιος, χαζοί είστε ρε; Θα έπιανε σπίτι χωρίς να το δει; Κι όμως, καμιά φορά, είσαι σε τέτοια ανάγκη που ψήνεσαι ακόμα και για κάτι τέτοιο. Το συγκεκριμένο μάλιστα το είχε βρει άλλη ελληνίδα που ήθελε να συγκατοικήσει με τον αδερφό μου, ώστε να μοιραστούν τα έξοδα. Βιάζονταν και οι δύο να μπουν και θα έχαναν στη χειρότερη ενοίκιο ενός μήνα. Πάνε και πολλά χρόνια και δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες.. θυμάμαι όμως πως αφού τα βρήκαμε όλα τα στοιχεία, μετά προφανώς λέγαμε "Ε ΝΑΙ, φαινόταν από την αρχή". Έλα όμως που ήταν ένα βήμα πριν του στείλουν τα λεφτά.

Τέλος, έχει τύχει άπειρες φορές να πάρω από κάποιον κάτι πολύ καλό που απλά ήθελε να το ξεφορτωθεί. Και μια φορά μόνο να είναι κάτι που λες.. "να το αφήσω;;;" και να τη πατήσω εκεί. Κι όμως, συμβαίνει στο καθένα. Μακάρι να μη συμβεί σε εσάς. :)

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Delijohn είπε

τα παρακάτω είναι αρκετά; :)

image.png.29674346926e18cab1bfcb263bc18f02.png

Παντως πρωτη φορα εχω δει κατι τετοιο με κανονικο γραμμα κιολας. Εξελισονται :P

Δημοσ.

Τις εταιρείες που παλιά σου έστελναν έναν φάκελο με δώρα και ξυστό και κέρδιζες αμάξια και βίλες ΜΟΝΟ ΑΝ έπαιρνες μια σειρά κατσαρόλες, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, δεν τις ξέρεις; Κουφά τύπου, ρε δώστε μου το εκατομμύριο και να σου απαντάνε μα περάσατε το τηλεφωνικό διαγωνισμό και πάτε για τα 5, περιμένετε να δούμε τι θα γίνει, να σας τα στείλουμε όλα μαζί και κάτι τρελά.. δεν τα πρόλαβες;;; Όλα με ταχυδρομείο γίνονταν. Δεν απαντούσαν ποτέ τηλέφωνα, δεν υπήρχε καν όνομα δικηγόρου για το διαγωνισμό. Εσύ έλεγες μα δε μίλησα ποτέ τηλέφωνο και σου έλεγαν, ναι αλλά έπαιξες με τα ξυστό και μας τα έστειλες. Βρε έχω μπαρκάρει ξερω'γω... όοοοχι θα τα έστειλε άλλος για σένα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Delijohn είπε

Τις εταιρείες που παλιά σου έστελναν έναν φάκελο με δώρα και ξυστό και κέρδιζες αμάξια και βίλες ΜΟΝΟ ΑΝ έπαιρνες μια σειρά κατσαρόλες, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, δεν τις ξέρεις; Κουφά τύπου, ρε δώστε μου το εκατομμύριο και να σου απαντάνε μα περάσατε το τηλεφωνικό διαγωνισμό και πάτε για τα 5, περιμένετε να δούμε τι θα γίνει, να σας τα στείλουμε όλα μαζί και κάτι τρελά.. δεν τα πρόλαβες;;; Όλα με ταχυδρομείο γίνονταν. Δεν απαντούσαν ποτέ τηλέφωνα, δεν υπήρχε καν όνομα δικηγόρου για το διαγωνισμό. Εσύ έλεγες μα δε μίλησα ποτέ τηλέφωνο και σου έλεγαν, ναι αλλά έπαιξες με τα ξυστό και μας τα έστειλες. Βρε έχω μπαρκάρει ξερω'γω... όοοοχι θα τα έστειλε άλλος για σένα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ. 

Οχι ποτε, εχασα τα καλα γαμωτο :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον απο σημερα περιμενω φακελακια με 50αρια και 100αρια μεσα, ναι ναι εγινα και εγω Βουλευτης (οχι παιζουμε).

2020-08-07-20-34-03.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Λοιπον απο σημερα περιμενω φακελακια με 50αρια και 100αρια μεσα, ναι ναι εγινα και εγω Βουλευτης (οχι παιζουμε).

2020-08-07-20-34-03.jpg

Αποκαλύφθηκες πες ποιός βουλευτής είσαι;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/6/2020 στις 9:37 ΠΜ, Salvation81 είπε

Απο [email protected]

Κλαιω......Τουλαχιστον τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν να φαινεται ψευτικο email;

Χαχα...Κι εγώ!

Στο λένε στα ίσα, για γαζέλα σε βλέπουμε...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και εγώ ανοίγω χτες το e-mail  και βρίσκω  το παρακάτω μήνυμα ....😁

Απλά το διέγραψα αλλά πριν το κράτησα στο αρχείο.Το δικό μου βέβαια είναι με άψογα Ελληνικά και φυσικά γραμμένο από Έλληνα. Αν κανείς έχει φτώχεις ας στείλει μήνυμα στην Κορνηλία να τα κονομήσει. Τώρα που βρίσκουν τα email μάλλον δεν είναι και δύσκολο.

Scan.jpg

Δημοσ.

και γιατι δεν τηλεφωνα στο δικηγορο της η σε συμβολαιογραφο και να τα στειλει σε ιδρυματα αλλα σου λεει εμενα μου αρεσει ο παππους

εγω θα της εστελνα λογαριασμο τραπεζας να μου τα βαλει ...το εχω ξανακανει αλλα λεφτα δε μπηκαν γιατι αντι να στειλουν ζηταγαν πρωτα ενα ποσο 

τι παπαριες ακουμε καθε μερα.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νεα λακαμια :

Αγαπητέ πελάτη,

Παρακαλώ να ενημερωθείτε ότι το δέμα σας περιμένει την παράδοση.

Επιβεβαιώστε την πληρωμή 2,99 EUR στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σημείωση: η διαδικασία επαλήθευσης πρέπει να γίνει τις επόμενες 02 ημέρες.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.elta.gr/payment

Με εκτιμιση,

Μέλος του Elta Hellenic Post,

Που να ηξεραν πως αν ειναι να πληρωσεις στα δικα μας Ταχυδρομεια δεν ειναι κατω απο 15ε, γατακια....

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...