Προς το περιεχόμενο

Προειδοποιήσεις για απάτες μέσω διαδικτύου

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eμενα για πρωτη φορα μου ηρθε mail απο paypal το οποιο δεν διεφερε σε τιποτα απο αλλα που μ ερχονται.Ομως αρχικα το πηγε στα spam και εκει πονηρευτηκα και μ ζητουσε να διορθωσω η να προσθεσω καποια στοιχεια μου και εκει λεω κατι αλλο μαλλον παιζει.Δυστυχως το διεγραψα αμεσως και δεν μπορω να το παραθεσω εδω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο LinkedIn μου έστειλε μήνυμα κάποια Rita de Becker λέγοντας πως έχει να μου κάνει μια επαγγελματική πρόταση. Αφού της απάντησα, μου είπε ότι έχω κληρονομήσει 3,4 εκατομ. λίρες Αγγλίας από έναν με το ίδιο επώνυμο με το δικό μου...

Η γνωστή Rita de Becker; Τού οίκου de Becker;...

...και δεν απάντησες;;;

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Eμενα για πρωτη φορα μου ηρθε mail απο paypal το οποιο δεν διεφερε σε τιποτα απο αλλα που μ ερχονται.Ομως αρχικα το πηγε στα spam και εκει πονηρευτηκα και μ ζητουσε να διορθωσω η να προσθεσω καποια στοιχεια μου και εκει λεω κατι αλλο μαλλον παιζει.Δυστυχως το διεγραψα αμεσως και δεν μπορω να το παραθεσω εδω.

Αν ηταν Adresses σε 

Dear Customer ή Dear [email protected] (το μαιλ σου) τοτε 100% scam ;)

Οι εταιριες ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα σε κανουν adress με το ονομα σου. Οι Scammers δεν εχουν την Info αυτη για αυτο παντα θα λεει απλα customer ή το email σου.

Ειναι το βασικο που πρεπει παντα καποιος να κοιταει οταν προκειτε για χρηματοοικονομικες εταιριες!

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Η γνωστή Rita de Becker; Τού οίκου de Becker;...

...και δεν απάντησες;;;

Χαχαχα είχα όρεξη για τρολάρισμα και της απάντησα. Της ζήτησα να μου πει τα ονόματα των γονιών μου αφού είχε κάνει τόσο πολύ ψάξιμο για μένα. Μου απάντησε με ένα τεράστιο mail 6 παραγράφων στο οποίο προσπαθούσε να αποφύγει την ερώτηση. Μετά έχασα το ενδιαφέρον και δεν ασχολήθηκα άλλο!

• Like 1

• 4 μήνες μετά...

Παιδια καλημερα πριν λιγες μερες ειχα επισκευτει τη σελιδα "spokeo" (google it)και αν μπειτε θα δειτε οτι μεσα απο αυτη τη σελιδα μπορειτε να βρειτε και καλα στοιχεια για καποιον που σας ενδιαφερει εγω απο περιεργια εβαλα το mail μου στην μπαρα αναζητησης και εκανε ενα ψαξιμο για να βρει μεσω του mail μου σε ποιες σελιδες εχω κανει καποια εγγραφη πχ (facebook,twitter κλπ) μετα την αναζητηση δεν βρηκε κατι τελος παντων απλα εχω φοβηθει επειδη μπηκα απο το κινητο στη σελιδα αυτη μηπως μεσα απο την σελιδα καταφεραν και μου εκλεψαν στοιχεια κλπ και πιο πολυ φοβαμαι επειδη ημουν συνδεδεμενος στο viber μηπως βρηκαν τον αριθμο μου.

Να προσθεσω οτι στο email μου δεν βρηκα κατι το περιεργο ουτε καποιο spam κλπ αν και το διεγραψα και επισης ουτε στο κινητο βρηκα κατι περιεργο καποια κληση η καποιο μηνυμα. Σας παρακαλω αν μπορειτε πειτε μου μπορει να μου εκλεψαν τον αριθμο με καποιον τροπο μεσω του viber; απλα εχω ανησυχησει γιατι διαβασα ασχημα πραγματα για την σελιδα αυτη και με εχει φοβισει..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

το ηλεκτρονικό κατάστημα skyfon.gr είναι αξιόπιστο για αγορές?

Πάρε τηλέφωνο και πιάσε κουβέντα και θα καταλάβεις. Αλλά αν θες την γνώμη μου ναι φαίνεται πολύ τσίλικο.

• 1 μήνα μετά...

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστο το ηλ. κατάστημα www.lambda-tek.gr/shop/. Με ενδιαφέρει ένα κουτί για υπολογιστή που δεν το έχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα & θα ήθελα να το παραγγείλω από εκεί. Από ότι κατάλαβα έχει έδρα στο εξωτερικό & έχει επιλογή να κάνω κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της HSBC - απλά στην περιοχή που μένω (Κρήτη) δεν έχει υποκατάστημα η συγκεκριμένη τράπεζα. Αν ξέρει κάποιος κάτι ή έχει παραγγείλει από lambda-tek ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ!

Κατ' αρχάς, δεν είναι το κατάλληλο νήμα για το ερώτημα που έβαλες.

Το μαγαζί είναι καταχωρημένο σε αγγλικό ΑΦΜ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η έδρα του βρίσκεται εκεί.

Προσωπικά, θα απέφευγα μια συναλλαγή με αυτούς.

Κατ' αρχάς, δεν είναι το κατάλληλο νήμα για το ερώτημα που έβαλες.

Το μαγαζί είναι καταχωρημένο σε αγγλικό ΑΦΜ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η έδρα του βρίσκεται εκεί.

Προσωπικά, θα απέφευγα μια συναλλαγή με αυτούς.

Sorry για την ερώτησή μου εδώ & ευχαριστώ για την απάντηση! Και εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι διστακτικός καθώς δεν έχω αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα & δεν ακούσει κάτι είτε θετικό, είιτε αρνητικό για αυτό.

• 6 μήνες μετά...

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστο το ηλ. κατάστημα www.lambda-tek.gr/shop/. Με ενδιαφέρει ένα κουτί για υπολογιστή που δεν το έχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα & θα ήθελα να το παραγγείλω από εκεί. Από ότι κατάλαβα έχει έδρα στο εξωτερικό & έχει επιλογή να κάνω κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της HSBC - απλά στην περιοχή που μένω (Κρήτη) δεν έχει υποκατάστημα η συγκεκριμένη τράπεζα. Αν ξέρει κάποιος κάτι ή έχει παραγγείλει από lambda-tek ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ!

και εγω θελω να κανω μια αγορα απο αυτο το καταστημα...να προχωρησω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...