xristoforos89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Και εκει που εχω μια αγγελια στην Χρυση Ευκαιρια, τσουπ μου σκαει αυτο το μειλ. Οκ, οπως καταλαβαινετε ειναι για γελια. Αλλα απο απορια. Τι σκοπο ακριβως εχει; Μεχρι στιγμης μου στελναν Νιγηριανοι, Αγγλοι κλπ με εικονικους λογαριασμους. Αυτο τι πραγμα ειναι παλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο πράγμα είναι λογικά. Θα σου πει για να πάρεις τα λεφτά πρέπει να μου στείλεις πχ 100€ "έξοδα φακέλου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Έλα ρε συ όλα αυτά είναι πάνω στο ίδιο πλαίσιο, τα ενδιάμεσα στάδια και η σάλτσα αλλάζει μόνο ανάλογα το πόσο καλοσχεδιασένη είναι η απάτη Λογικά στο επόμενο βήμα θα πάρει τηλέφωνο κάποιος δικηγόρος/τραπεζίτης η κάτι τέτοιο να σου ζητήσει ένα χρηματικό ποσό ως έξοδα εμβάσματος κτλ Με κάποια δικαιολογία τέλοσπάντων θα προσπαθήσουν να σου πάρουν κάποιο "μικροποσό" σε σχέση με τα λεφτά που θα βγάλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabouras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ε αν τσιμπισεις κ απαντησεις θα σου ζητησουν κ αλλα πιο χρησιμα στοιχεια νομιζω και λεμε για σπαμ να ρωτησω κ εγω κατι.. Τα σπαμ τυπου προφυλαξου απο το νεο ιο υπολογιστων που καιει το σκληρο σου δισκο και στελνεται αυτοματα στις επαφες σου κλπ.. Τι ακριβως ρολο εξυπηρετουν? δηλαδη τι κερδιζει αυτος που τα ξεκιναει? μηπως περιμενει να του ξαναρθει για να μαζεψει διευθυνσεις εμαιλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μα μιλαμε οτι η τυπισσα θα μου στειλει ολοκληρη κουτα με χρηματα, οχι αστεια Ξυπνησα και εγω πρωινιατικα ομορφα και ωραια, 'κερδισα' το τζοκερ και εσεις ζηλευετε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Και να σε κυνηγάει μετά εσένα ο Άσσαντ; Που να μπλέκεις με τα πολιτικά τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drake. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ένα παράδειγμα απάτης “Nigerian Letter” με βάση τον ιό Έμπολα που εντόπισαν οι ειδικοί της Kaspersky Lab, αφορούσε ένα email που υποτίθεται ότι προερχόταν από μία πλούσια κυρία από τη Λιβερία, η οποία έχασε τη ζωή της λόγω του ιού. Περιείχε μια μακροσκελή ιστορία για τα παιδιά της που πέθαναν από τον ιό και για ένα τοπικό ιατρικό κέντρο που αρνήθηκε να τη βοηθήσει. Η υποτιθέμενη κυρία ήταν πρόθυμη να δωρίσει πάνω από $1,5 εκατ. σε έναν παραλήπτη, ο οποίος θα διοχέτευε αυτό το ποσό σε φιλανθρωπίες. Οι συντάκτες ενός άλλου δόλιου μαζικού spam email συστήνονταν ως εργαζόμενοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και δοκίμαζαν μια ασυνήθιστη τακτική για να τραβήξουν την προσοχή. Συγκεκριμένα, προσκαλούσαν τους αναγνώστες σε ένα συνέδριο, στο όποιο θα πραγματοποιούνταν συζητήσεις για τον ιό Έμπολα και άλλα ιατρικά θέματα. Πρόσφεραν, επίσης, μια θέση εργασίας στον παραλήπτη, με ετήσιες αποδοχές που άγγιζαν τις €350.000. Στις παροχές περιλαμβανόταν κι ένα εταιρικό αυτοκίνητο για να αναλάβει τη θέση του εκπροσώπου του Π.Ο.Υ. στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάμεσα στα πιο ασυνήθιστα spam email του μήνα, η Kaspersky Lab συνάντησε μηνύματα που απευθύνονταν σε συλλέκτες. Αυτά τα μηνύματα πρόσφεραν σε αγγλόφωνους χρήστες ένα δωρεάν βιβλίο σχετικά με τα παράσημα των Βρετανών από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα email με τη γενναιόδωρη προσφορά υποτίθεται ότι προέρχονταν από την SSAFA, μια φιλανθρωπική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει Βρετανούς βετεράνους πολέμου και τις οικογένειές τους. http://www.techgear.gr/spam-in-september-ebola-and-nigerian-prince-93701/#more-93701 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 2η σε μέγεθος χώρα προέλευσης spam, το Βιετνάμ; Θα τρίζουν τα κόκκαλα κάποιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakalogatos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Χαμος γίνεται θέλει προσοχή,ερασιτεχνίες βέβαια το e-mail αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μακριά απ'το Badoo κύριοι, έκανα συνδρομή ένα μήνα γιατί ήμουνα διακοπές στην ρωσία, (καταλαβαίνετε ) κι αυτοί αποφάσισαν να με κάνουν life time Να'νε καλά το PayPal που δεν μασάει από απατεώνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εστειλαν στο κινητό της μανας μου ενα μυνημα απο +44798494..... ''Hello I'm Simon Selby from standard charted bank, London.Kindly contact me on my private e-mail for a vital transaction''...και γραφει το δηθεν μαιλ του... Που βρηκαν το νουμερο δν μπορω να καταλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 τυχαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonkpils Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πριν κάνα μήνα μου στείλαν στο κινητό μου ένα μήνυμα από αυτόν τον αριθμό 447786201785 κ έλεγε From Western Union: DHURATA SHAHA picked up your money transfer. Thank you! Μου πήγε λίγο άιμα για μερικά sec, λέω πια λεφτα μου πήρε? Εγω δεν έχω σχέση με την WU! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πριν κάνα μήνα μου στείλαν στο κινητό μου ένα μήνυμα από αυτόν τον αριθμό 447786201785 κ έλεγε From Western Union: DHURATA SHAHA picked up your money transfer. Thank you! Μου πήγε λίγο άιμα για μερικά sec, λέω πια λεφτα μου πήρε? Εγω δεν έχω σχέση με την WU! Με αλλο ονομα ελαβε η φιλη μου το ιδιο sms!!! wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Στο LinkedIn μου έστειλε μήνυμα κάποια Rita de Becker λέγοντας πως έχει να μου κάνει μια επαγγελματική πρόταση. Αφού της απάντησα, μου είπε ότι έχω κληρονομήσει 3,4 εκατομ. λίρες Αγγλίας από έναν με το ίδιο επώνυμο με το δικό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα