Προς το περιεχόμενο

Προειδοποιήσεις για απάτες μέσω διαδικτύου

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ειναι απο Ελλαδα υπαρχει φως στον οριζοντα, αν ειναι απο εξωτερικο μπλεκουν τα πραγματα... Ενα ειναι σιγουρο οτι και να τα δωσει τα λεφτα, δεν του εξασφαλιζει οτι δεν θα του ξαναζητησει... Για το δευτερο ΝΑΙ γινεται! Αντι για καμερα μπορει να ορισει (μεσω προγραμματος) να δειχνει περιοχη απο την οθονη, οποτε αν δειχνει βιντεο η οθονη, το παραθυρακι δειχνει το βιντεο αυτο ισως απλα αναποδα (σαν καθρεπτη)...

Εγω μια φορα πριν χρονια που μιλαγα με μια (απλο τσατ) μου λεει μια βαλε καμερα να αρχισουμε cyber κτλ την ψιλιαστηκα αμεσως την δουλεια, της λεω ανοιξε την δικια σου πρωτα, μου λεει ειναι χαλασμενη προχωρα εσυ και θα σου γραφω κειμενο, φυσικα την εκλεισα τελειως και μετα απο καμμια βδομαδα διαβασα οτι ειχαν ξεκινησει τετοιες περιπτωσεις εκβιασμου απο εναν ανωμαλο χαχα Φυσικα  και γυναικα να ηταν και καμερα να ανοιγε δεν σημαινει οτι δεν μπορουσε  να σε εκβιαζει παλι... Ακομα και γνωστοι "αστερες" την εχουν πατησει ετσι...

Λιγο παραπανω προσοχη δεν εβλαψε κανεναν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγραψα και πιο πανω δεν ειναι fake! Μπορεις μεσω προγραμματων να δειχνει η καμερα οτι δειχνει η οθονη ή η καρτα τηλεορασης!

Χαίρετε , Με λένε Adam Moore και έχω την ευθύνη του Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία Financial Step.Παρακάτω θα σας αναλύσω τη θέση εργασίας , καθώς και την περιγραφή των εργασιών της εταιρείας μας , ώστε να ενημερωθείτε για τη κενή θέση εργασίας που θέλουμε να καλύψουμε. Ηλεκτρονικό εμπόριο , διαφήμιση ,έρευνα αγοράς , αλλά κυρίως χρηματοοικονομικές υπηρεσίες , είναι οι κλάδοι που ασχολείτε η Financial Step. Με εκατομμύρια πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και πολλούς από αυτούς στην Ελλάδα , η εταιρεία έχει σαν στόχο την παροχή άμεσων , επαγγελματικών και ταχύτατων λύσεων , προς τους πελάτες της . Η σωρεία πληροφοριών που μας προσφέρει το διαδίκτυο , χρειάζεται και τον ανάλογο χρόνο , για να τις εξειδικεύσει κάποιος , σύμφωνα με την αναζήτησή του. Η Financial Step όμως θα προσφέρει άμεσα και ταχύτατα την εξειδικευμένη πληροφορία που ζητάει ο πελάτης. Η βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας στους Έλληνες πελάτες μας , από τους κατάλληλους ανθρώπους , θα οδηγήσει στη δημιουργία κεντρικών γραφείων. Για διάρκεια 2 εβδομάδων ο υποψήφιος , θα ακολουθεί ΔΩΡΕΑΝ αλλά έμμισθη εκπαίδευση κατά την οποία θα διενεργεί διαδικασίες όπως, ο έλεγχος και η επεξεργασία πληρωμών των πελατών μας , η παραλαβή και αποστολή ηλεκτρονικά ή με fax εγγράφων και διενέργεια ερευνών αγοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το ποσό της έμμισθης περιόδου των 2 εβδομάδων ανέρχεται στα 1.000,00€ καθώς και 5% του ποσού κάθε συναλλαγής και από 20,00€-40,00€ για κάθε έγγραφο. Επιτυχία των 2 εβδομάδων εκπαίδευσης , σας οδηγεί στην τελική σύμβαση μαζί μας που θα σας σταλεί για υπογραφή. Οι καλύτεροι υποψήφιοι το Σεπτέμβριο θα αναλάβουν τις θέσεις των Διευθυντών Περιφέρειας .Απαραίτητο βήμα η σωστή συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης που επισυνάπτεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση :  [email protected] ---Εν αναμονή των αιτήσεών σας ,Με φιλικούς χαιρετισμούς ,Adam Moore Διευθυντής Προσωπικού

Eγω πηρα αυτο το email παιδια..Ξερει κανεις τι παιζει και αν εχει παρει κανεις αλλο κατι παρομοιο?

Χωρίς στοιχεία επικοινωνίας και με μια γρήγορη αναζήτηση στη Google βλέπουμε ότι είναι εντελώς νέοι, Adam Moore και yourfinstep.com δεν συσχετίζονται και το domain τους είναι ολοκαίνουργιο, 28-04-2014... η δε σελίδα τους δεν έχει κάτι (μπορεί να έχει κάνα drive-by-download)... με εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Το email τους το κάνουν spin/rewrite και διαφέρει... ένας φίλος έλαβε το ίδιο αλλά είχε μικρές διαφορές

100% Απάτη

Χωρίς στοιχεία επικοινωνίας και με μια γρήγορη αναζήτηση στη Google βλέπουμε ότι είναι εντελώς νέοι, Adam Moore και yourfinstep.com δεν συσχετίζονται και το domain τους είναι ολοκαίνουργιο, 28-04-2014... η δε σελίδα τους δεν έχει κάτι (μπορεί να έχει κάνα drive-by-download)... με εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Το email τους το κάνουν spin/rewrite και διαφέρει... ένας φίλος έλαβε το ίδιο αλλά είχε μικρές διαφορές

100% Απάτη

Καλησπερα,

Και εγω ειχα λαβει κατι παρομοιο απο τον ηλεκρονικο λογαριασμο [email protected]

---------------------------

Καλή σας ημέρα,

Αρχικά θα ήθελα να σας συστηθώ . Το όνομά μου είναι Adam και είμαι Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων , μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας .

Η εταιρεία προσφέρει διάφορες υπηρεσίες , αλλά 4 είναι οι βασικοί άξονες : Λογιστική , Οικονομικές Υπηρεσίες , Επενδυτικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Προμηθειών .

Εδώ και μερικά χρόνια ξεκινήσαμε να προσφέρουμε Υπηρεσίες Προμηθειών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις . Αυτό μας βοήθησε να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας , όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο .

Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετούς πελάτες στην Ελλάδα , αλλά όχι τόσους ακόμα , ώστε να ανοίξουμε γραφεία της εταιρείας .

Ψάχνουμε λοιπόν για Διευθυντές Περιφερειών στην Ελλάδα .

Ακολουθεί μια μικρή περιγραφή της θέσης :

Κύρια οφέλη :

- Δωρεάν εκπαίδευση

- Προπαρασκευαστική περίοδος 2 εβδομάδων (με μισθό)

- Μερική ή Ολική Απασχόληση

- Εργασία με φιλική και ευγενική Ομάδα

- Πληρωμή άμεσα και καθημερινά

Βασικές Υποχρεώσεις :

- Προώθηση εγγράφων από τα Κεντρικά σε πελάτες

- Προώθηση πληρωμών πελατών στα Κεντρικά

- Συχνά θα κληθείτε να έχετε το ρόλο του Μυστικού Επισκέπτη

- Συχνά θα εργασθείτε σε θέματα προώθησης εμπορίου (marketing)

Ο μισθός από την αρχή θα είναι 3000,00 ευρώ μηνιαία και μετά την προπαρασκευαστική περίοδο των 2 εβδομάδων θα τον διπλασιάσουμε .

Αν σας ενδιαφέρει η θέση , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με e-mail. Θα σας στείλω την πλήρη Περιγραφή της Εργασίας .

Με τις καλύτερες ευχές μου

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

----------------------------------------------

Οταν τους ειπα οτι θελω περισσοτερες πληροφοριες για την εταιρεια τους οπως ΑΦΜ, διευθυνση, ιστοσελιδα κλπ, μου εστειλαν το ακολουθο εμαιλ αυτη την φορα απο το [email protected]

--------------------------

Καλώς σας βρήκα, χχχχχ

Με λένε Adam Moore και έχω την ευθύνη του Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία Financial Step.

Με μεγάλη χαρά παρακάτω θα σας ενημερώσω για την εταιρεία μας , αλλά και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την ανάλυση της εργασίας και του ιδανικού υποψηφίου , τον οποίο αναζητάμε για την κάλυψη της θέσης . Η Financial Step κατέχοντας Ηγετική θέση στον κλάδο της αποτελεί τον κύριο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου , διαφήμισης , έρευνας αγοράς και κυρίως παροχής χρηματοοικονομικών λύσεων , στους πελάτες της. Λύσεις άμεσες , επαγγελματικές και στοχευμένες προς τους πελάτες μας , είναι ο βασικός μας στόχος , αλλά και το προσόν μας προς το μεγάλο μας πελατολόγιο στη παγκόσμια αγορά , αλλά και στην Ελλάδα. Η σωρεία πληροφοριών που μας προσφέρει το διαδίκτυο , χρειάζεται και τον ανάλογο χρόνο , για να τις εξειδικεύσει κάποιος , σύμφωνα με την αναζήτησή του. Σε πολύ λίγο χρόνο όμως , εμείς προσφέρουμε στον πελάτη μας , την ακριβή λύση που χρειάζεται .

Για να οδηγηθούμε στην δημιουργία κεντρικών γραφείων στην Ελλάδα , απαραίτητη προϋπόθεση είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών προς τους πελάτες μας , από τους κατάλληλους ανθρώπους. Για τις πρώτες 2 εβδομάδες σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αλλά έμμισθη εκπαίδευση σε διαδικασίες όπως , ο έλεγχος και η επεξεργασία πληρωμών των πελατών μας , η παραλαβή και αποστολή ηλεκτρονικά ή με fax εγγράφων και διενέργεια ερευνών αγοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πληρώνεστε με 5% του ποσού και για κάθε έγγραφο , από 20,00€-40,00€. Επιπλέον ο μισθός των 2 εβδομάδων ανέρχεται στα 1.000,00€. Επιτυχία των 2 εβδομάδων εκπαίδευσης , σας οδηγεί στην τελική σύμβαση μαζί μας που θα σας σταλεί για υπογραφή. Οι καλύτεροι υποψήφιοι το Σεπτέμβριο θα αναλάβουν τις θέσεις των Διευθυντών Περιφέρειας .

Πρώτα από όλα φροντίστε για τη σωστή συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης που επισυνάπτεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση :    [email protected]

---

Σε αναμονή της αίτησή σας,

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,

Adam Moore

Διευθυντής HR Financial Step

-----------------------

Σε πρωτη αναγνωση το εμαιλ εχει διαφορετικο domain, απο outlook.com σε bankingstep.com και yourfinstep.com για το αλλο παιδι. Επιπλεον αν και ειναι ο ιδιος που στελνει οπως του αλλου παιδιου χρησιμοποιει διαφορετικη διευθυνση. Ποια σοβαρη η και ασοβαρη εταιρεια δινει διαφορετικη ηλεκτονικη διευθυνση στον Διευθυντη ανθρωπινων πορων της. Επισης το financialstep.com αν και υπαρχει σαν ιστοσελιδα(πολυ μπερδεμενη) δεν αναφερει απολυτος τιποτα για την εταιρεια και σαν επικοινωνια εχει μονο μια φορμα. Και εκει που για εμενα επιβεβαιωσα οτι ειναι απατη ειναι οτι στην φορμα που μου ζητανε να συμπληρωσω ζηταει αριθμο IBAN, BIC, ονομα τραπεζας κλπ. Δεν εχουμε κανει ουτε ενα ραντεβου και ζητανε προσωπικα στοιχεια και μαλιστα στοιχεια με τα οποια μπορει να σε μπλεξουνε ανεπανορθωτα?

Προσοχη γιατι την με την τεραστια αναγκη και ανεργια που υπαρχει, ειναι ευκολο καποιος να πιστεψει οτι του ανοιξε η τυχη του αλλα δυστυχως θα βρεθει μπλεγμενος.

Εγραψα και πιο πανω δεν ειναι fake! Μπορεις μεσω προγραμματων να δειχνει η καμερα οτι δειχνει η οθονη ή η καρτα τηλεορασης!

και? Υπαρχει και πρόγραμμα που διχνει FAKE VIDEOS .. του βάζεις ενα AVI και εμφανιζεται ως webcam

Καλησπερα,

Και εγω ειχα λαβει κατι παρομοιο απο τον ηλεκρονικο λογαριασμο [email protected]

---------------------------

Καλή σας ημέρα,

Αρχικά θα ήθελα να σας συστηθώ . Το όνομά μου είναι Adam και είμαι Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων , μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας .

Η εταιρεία προσφέρει διάφορες υπηρεσίες , αλλά 4 είναι οι βασικοί άξονες : Λογιστική , Οικονομικές Υπηρεσίες , Επενδυτικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Προμηθειών .

Εδώ και μερικά χρόνια ξεκινήσαμε να προσφέρουμε Υπηρεσίες Προμηθειών σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις . Αυτό μας βοήθησε να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας , όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε όλο τον κόσμο .

Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετούς πελάτες στην Ελλάδα , αλλά όχι τόσους ακόμα , ώστε να ανοίξουμε γραφεία της εταιρείας .

Ψάχνουμε λοιπόν για Διευθυντές Περιφερειών στην Ελλάδα .

Ακολουθεί μια μικρή περιγραφή της θέσης :

Κύρια οφέλη :

- Δωρεάν εκπαίδευση

- Προπαρασκευαστική περίοδος 2 εβδομάδων (με μισθό)

- Μερική ή Ολική Απασχόληση

- Εργασία με φιλική και ευγενική Ομάδα

- Πληρωμή άμεσα και καθημερινά

Βασικές Υποχρεώσεις :

- Προώθηση εγγράφων από τα Κεντρικά σε πελάτες

- Προώθηση πληρωμών πελατών στα Κεντρικά

- Συχνά θα κληθείτε να έχετε το ρόλο του Μυστικού Επισκέπτη

- Συχνά θα εργασθείτε σε θέματα προώθησης εμπορίου (marketing)

Ο μισθός από την αρχή θα είναι 3000,00 ευρώ μηνιαία και μετά την προπαρασκευαστική περίοδο των 2 εβδομάδων θα τον διπλασιάσουμε .

Αν σας ενδιαφέρει η θέση , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με e-mail. Θα σας στείλω την πλήρη Περιγραφή της Εργασίας .

Με τις καλύτερες ευχές μου

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

----------------------------------------------

Οταν τους ειπα οτι θελω περισσοτερες πληροφοριες για την εταιρεια τους οπως ΑΦΜ, διευθυνση, ιστοσελιδα κλπ, μου εστειλαν το ακολουθο εμαιλ αυτη την φορα απο το [email protected]

--------------------------

Καλώς σας βρήκα, χχχχχ

Με λένε Adam Moore και έχω την ευθύνη του Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία Financial Step.

Με μεγάλη χαρά παρακάτω θα σας ενημερώσω για την εταιρεία μας , αλλά και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστείτε για την ανάλυση της εργασίας και του ιδανικού υποψηφίου , τον οποίο αναζητάμε για την κάλυψη της θέσης . Η Financial Step κατέχοντας Ηγετική θέση στον κλάδο της αποτελεί τον κύριο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου , διαφήμισης , έρευνας αγοράς και κυρίως παροχής χρηματοοικονομικών λύσεων , στους πελάτες της. Λύσεις άμεσες , επαγγελματικές και στοχευμένες προς τους πελάτες μας , είναι ο βασικός μας στόχος , αλλά και το προσόν μας προς το μεγάλο μας πελατολόγιο στη παγκόσμια αγορά , αλλά και στην Ελλάδα. Η σωρεία πληροφοριών που μας προσφέρει το διαδίκτυο , χρειάζεται και τον ανάλογο χρόνο , για να τις εξειδικεύσει κάποιος , σύμφωνα με την αναζήτησή του. Σε πολύ λίγο χρόνο όμως , εμείς προσφέρουμε στον πελάτη μας , την ακριβή λύση που χρειάζεται .

Για να οδηγηθούμε στην δημιουργία κεντρικών γραφείων στην Ελλάδα , απαραίτητη προϋπόθεση είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών προς τους πελάτες μας , από τους κατάλληλους ανθρώπους. Για τις πρώτες 2 εβδομάδες σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αλλά έμμισθη εκπαίδευση σε διαδικασίες όπως , ο έλεγχος και η επεξεργασία πληρωμών των πελατών μας , η παραλαβή και αποστολή ηλεκτρονικά ή με fax εγγράφων και διενέργεια ερευνών αγοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πληρώνεστε με 5% του ποσού και για κάθε έγγραφο , από 20,00€-40,00€. Επιπλέον ο μισθός των 2 εβδομάδων ανέρχεται στα 1.000,00€. Επιτυχία των 2 εβδομάδων εκπαίδευσης , σας οδηγεί στην τελική σύμβαση μαζί μας που θα σας σταλεί για υπογραφή. Οι καλύτεροι υποψήφιοι το Σεπτέμβριο θα αναλάβουν τις θέσεις των Διευθυντών Περιφέρειας .

Πρώτα από όλα φροντίστε για τη σωστή συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης που επισυνάπτεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση :    [email protected]

---

Σε αναμονή της αίτησή σας,

Adam Moore

Διευθυντής HR Financial Step

-----------------------

Σε πρωτη αναγνωση το εμαιλ εχει διαφορετικο domain, απο outlook.com σε bankingstep.com και yourfinstep.com για το αλλο παιδι. Επιπλεον αν και ειναι ο ιδιος που στελνει οπως του αλλου παιδιου χρησιμοποιει διαφορετικη διευθυνση. Ποια σοβαρη η και ασοβαρη εταιρεια δινει διαφορετικη ηλεκτονικη διευθυνση στον Διευθυντη ανθρωπινων πορων της. Επισης το financialstep.com αν και υπαρχει σαν ιστοσελιδα(πολυ μπερδεμενη) δεν αναφερει απολυτος τιποτα για την εταιρεια και σαν επικοινωνια εχει μονο μια φορμα. Και εκει που για εμενα επιβεβαιωσα οτι ειναι απατη ειναι οτι στην φορμα που μου ζητανε να συμπληρωσω ζηταει αριθμο IBAN, BIC, ονομα τραπεζας κλπ. Δεν εχουμε κανει ουτε ενα ραντεβου και ζητανε προσωπικα στοιχεια και μαλιστα στοιχεια με τα οποια μπορει να σε μπλεξουνε ανεπανορθωτα?

Προσοχη γιατι την με την τεραστια αναγκη και ανεργια που υπαρχει, ειναι ευκολο καποιος να πιστεψει οτι του ανοιξε η τυχη του αλλα δυστυχως θα βρεθει μπλεγμενος.

Να σχολιάσω μόνο αυτό.... ουτε το IBAN οθτε το BIC ουτε το SWIFT CODE δεν μπορούν να σε μπλέξουν.. και ποσο μαλλον ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ! 

"Ο μισθός από την αρχή θα είναι 3000,00 ευρώ μηνιαία και μετά την προπαρασκευαστική περίοδο των 2 εβδομάδων θα τον διπλασιάσουμε ."

Και γεφύρια θα σας κάνουμε :P

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ανοιξει και ξεχωριστο το τοπικ και παρακαλω να μην κλεισει διοτι προκειται για προσφατο και πολυ σοβαρο περιστατικο

http://www.xe.gr/com...d-76753988

edit 12:22 η αγγελια δεν ειναι διαθεσιμη πλεον στην χρυση ευκαιρια...μαλλον σωσαμε καποιους ...τουλαχιστον για αποψε

φυσικα εχουν κρατηθει ολα τα απαραιτητα screenshot και τα τηλεφωνα

http://prntscr.com/4a974y, http://prntscr.com/4a97ev , http://prntscr.com/4a97np

καλησπέρα στην κοινότητα . μπήκα στην διαδικασία να γράψω για κάτι που μου έτυχε ελπίζοντας αφενός να προστατέψω αυτούς που δεν την πάτησαν και αφετέρου να βρω μήπως και άλλα μέλη της κοινότητας την πάτησαν όπως εγώ και να δούμε πως θα κινηθούμε .

μίλησα λοιπόν με τον τύπο για το εν λόγω laptop και αφού του πρότεινα τα κλασσικά  (χέρι με χέρι - έλειπε διακοπές και ήθελε καπάρο , courrier με δικά μου έξοδα αλλά με εντολή να το ανοίξω πριν παραλάβω και έπειτα πληρωμή - αρνήθηκε λόγω του ότι βιαζόταν να πάρει τα χρήματα μέσα σε 3-4 εργάσιμες) επέλεξα να του βάλω ένα καπάρο σε προσωπικό του λογαριασμό (μιας και μου ακούστηκε για πολύ κυριλέ παιδί) .

την επόμενη μέρα λοιπόν έκανα κατάθεση . το απόγευμα είδα ότι η αγγελία δεν είχε κατέβει . τον πήρα και μου είπε ότι δεν είχε προλάβει ...με έζωσαν τα φίδια  . έβαλα λοιπόν τον κολλητό μου και τον πήρε για την αγγελία ...και μαντέψετε ...το πούλαγε ακόμα και του είπε ακριβώς τα ίδια (εκτός του ότι μου είχε πει ότι είναι διακοπές Χανιά και στον κολλητό μου Θεσσαλονίκη)

τον παίρνω τηλέφωνο , το αρνείται ότι μίλησε με κάποιον . και του είπα ότι αύριο θέλω τα χρήματα μου πίσω , το δέχθηκε και μείναμε εκεί . την επόμενη μέρα πάω γύρω στις μια στο atm ...πουθενά κατάθεση . τον παίρνω τηλέφωνο , μου λέει ότι έχει κάνει έμβασμα μέσω ebanking της eurobank και λόγω του ότι ήταν Παρασκευή μπορεί να τα δω από βδομάδα . όντως λοιπόν περίμενα μέχρι σήμερα (2 με 3 εργάσιμες μου είπαν όλες οι τράπεζες για έμβασμα από τράπεζα σε άλλη τράπεζα) . το μεσημέρι λοιπόν πάω κοιτάω ...τίποτα .

τον παίρνω τηλέφωνο...δεν σήκωνε απόκρυψη και φυσικά είχε αποθηκεύσει τα κινητά μου (μάλλον ως κορόιδο νο34) οπότε τίποτα . αρχίζω και το ψάχνω ...μου είχε δώσει ένα δεύτερο τηλέφωνο το όποιο μου είπε να χρησιμοποιώ γιατί αυτό της αγγελίας το είχε μονό για τις αγγελίες και συνήθως δεν το χε μαζί του . το τηλέφωνο της αγγελίας ανήκει σε κάποιον πακιστανικής καταγωγής , αυτό που μου έδωσε ακαταχωρητο ... ελα μου όμως που για κακή του τύχη το είχε δηλωμένο στο facebook . οπότε τον τσακώνω φασικά και προχωράω στην αναζήτηση του  και μαθαίνω τα πάντα γι αυτόν ...τα πάντα όμως .

για να καταλάβετε στην διεύθυνση του σπιτιού του - εταιρίας του υπάρχουν δηλωμένα 70 κινητά τηλέφωνα ( αριθμοί όχι συσκευές ) . πάω λοιπόν με έναν αστυνομικό φίλο μου  και του στήνω καρτέρι ... με το που βγαίνει από το σπίτι τον σταματάμε ...ο τύπος έτρεχε σαν συγκαμένος να κρυφτεί στο αυτοκίνητο του . του λέω 5 κουβέντες και μου λέει ''θα στα βάλω μέχρι την Παρασκευή άλλωστε δεν κρύβομαι ξέρεις που μενω''( μακακιες έμαθα που μένει από άλλες πήγες) . είπε 3-4 μπούρδες τελοσπαντων και τον αφήσαμε να φύγει ...αναμένω ως την Παρασκευή το μεσημέρι...μετά ...και δεν είναι για τα 50 ευρώ , ειλικρινά αν μου τα ζήταγε ένας άνθρωπος και τα είχε απόλυτη ανάγκη θα του έδινα (αν μου περίσσευαν βέβαια) άλλα είναι η κοροϊδία που μου έριξε .

υγ. ονόματα , διευθύνσεις  κλπ δεν πρόκειται να αναφέρω δημόσια . Μονό αν κάποιος σε private με πείσει ότι όντως τον έχει δαγκώσει ο εν λόγω κύριος .

υγ.2 πλέον έχω τρία τηλέφωνα του , αν σας εχει τύχει κάποιο παρόμοιο περιστατικό , σε private το τηλέφωνο του  για να σας πω αν αντιστοιχεί με κάποιο από αυτά που έχω

υγ.3 αν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν του έχω κάνει καταγγελία ...του έχω κάνει ήδη στο ηλεκτρονικό και με παρέπεμψαν με όλα τα στοιχεία που έχω (που μου είπαν είναι υπεραρκετά για να συλληφθεί) στην ασφάλεια αττικής . άπλα για να δέσει το γλυκό καλό θα ήταν να βρω και άλλους που την πάτησαν

Επεξ/σία από dletkas

και? Υπαρχει και πρόγραμμα που διχνει FAKE VIDEOS .. του βάζεις ενα AVI και εμφανιζεται ως webcam

Να σχολιάσω μόνο αυτό.... ουτε το IBAN οθτε το BIC ουτε το SWIFT CODE δεν μπορούν να σε μπλέξουν.. και ποσο μαλλον ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ! 

Εχω λαβει το ιδιο περίπου ? mail :

Αγαπητοί υποψήφιοι, ΧΧΧΧΧΧ

Ονομάζομαι Adam Moore και είμαι Διευθυντής Προσωπικού της εταιρείας Financial Step .

Η περιγραφή της θέσης εργασίας που ακολουθεί θα σας παρουσιάσει το σκοπό και το πεδίο εργασιών της εταιρείας μας και κατά προέκταση τον ιδανικό υποψήφιο που ζητάμε. Η εταιρεία Financial Step , κατέχει Ηγετική θέση στον κλάδο των χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών  ,αλλά και της διαφήμισης , του ηλεκτρονικού εμπορίου και του marketing. Πελάτες μας σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα , προτιμούν τις ταχύτατες , επαγγελματικές και στοχευμένες λύσεις μας , που είναι και η βασική προτεραιότητα της εταιρείας μας. Η σωρεία πληροφοριών που μας προσφέρει το διαδίκτυο , χρειάζεται και τον ανάλογο χρόνο , για να τις εξειδικεύσει κάποιος , σύμφωνα με την αναζήτησή του. Η διαφορετικότητα των λύσεών μας , είναι ο ταχύτατος χρόνος ανταπόκρισης , στην ανάγκη του πελάτη.

Το βήμα που ακολουθεί η εταιρεία για τη δημιουργία κεντρικών γραφείων στην Ελλάδα , χρειάζεται τους κατάλληλους ανθρώπους που θα βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες προς τους πελάτες μας. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα περάσουν 2 εβδομάδες έμμισθης και ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης σε διαδικασίες όπως ο έλεγχος και η επεξεργασία πληρωμών των πελατών μας , η παραλαβή και αποστολή ηλεκτρονικά ή με fax εγγράφων και διενέργεια ερευνών αγοράς σε τακτά χρονικά διαστήματα . Πληρώνεστε με 5% του ποσού και για κάθε έγγραφο , από 20,00€-40,00€. Επιπλέον ο μισθός των 2 εβδομάδων ανέρχεται στα 1.000,00€. Μετά από την τελική αξιολόγηση των 2 εβδομάδων οι κατάλληλοι θα παραλάβουν ηλεκτρονικά το κύριο συμβόλαιο εργασίας για υπογραφή . Τέλος οι καλύτεροι , το Σεπτέμβριο θα αναλάβουν τις θέσεις των Διευθυντών Περιφέρειας .

Αρχικά φροντίστε για τη σωστή συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης που επισυνάπτεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση :   [email protected]

---

Αναμένουμε την παραλαβή της αίτησή σας,

Adam Moore

Head HR Manager of Financial Step

....εχει διαφορετικό mail απάντησης,

δινοντας ΙΒΑΝ δεν υπάχει σε απάτη,

που θα κρύβεται μια απάτη, ίσως σε κάποιο επόμενο βήμα ?

Σήμερα το ξημέρωμα είχα αναπάντηση απο τον εξής Βουλγάρικο αριθμό +359 89 641 0685.

Είναι η γνωστή απάτη.

Πάντως πρέπει να τους αναγνωρίσω. Και μέσα στον Αύγουστο, προσπαθούν οι "άθρωποι" :P

• 1 μήνα μετά...

Μου ήρθε στο κινητό :huh:, το εξής μήνυμα απάτη:

Your mobile has won 850.000 British Pounds in the ongoing Samsung pro.

Visit www.mobilesamsung.info and click on Prize at the top menu.

Your SamsungKey is: ....... έχει ένα πενταψήφιο αριθμό.

Ρε τους απατεώνες!

Έχει έρθει και σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;

Χμμ, βλέπω πως είναι λίγο παλιά ιστορία η όλη απατεωνιά.

Πως και με θυμήθηκαν τώρα; :-D

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/479536/megali-apati-me-sms-poy-yposhetai-850000-lires-agglias

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος να ρωτησω:

Μπαινω εδω και καιρο σχεδον καθημερινα σε ενα φορουμ (το https://www.marklauren.com/forum/)και σημερα που πηγα να μπω, μου εβγαλε αυτο το κλασικο μηνυμα που λεει για το πιστοποιητικο ασφαλειας, κλπ. και να πατησεις προσθηκη εξαιρεσης. Με προβληματισε, αλλα σκεφτηκα οτι ειναι επισημο σαιτ και λεω τι μπορει να γινει.

Πατησα προσθηκη εξαιρεσης, μου εβγαλε αυτο, που λεει οτι ο αλλος μπορει να σου υποκλεψει στοιχεια κλπ, πατησα οκ, και μετα αντι να ανοιξει το φορουμ, εβγαλε 404 not found.

Τι παιχτηκε; Πρεπει να κανω κατι;

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος να ρωτησω:

Μπαινω εδω και καιρο σχεδον καθημερινα σε ενα φορουμ (το https://www.marklauren.com/forum/)και σημερα που πηγα να μπω, μου εβγαλε αυτο το κλασικο μηνυμα που λεει για το πιστοποιητικο ασφαλειας, κλπ. και να πατησεις προσθηκη εξαιρεσης. Με προβληματισε, αλλα σκεφτηκα οτι ειναι επισημο σαιτ και λεω τι μπορει να γινει.

Πατησα προσθηκη εξαιρεσης, μου εβγαλε αυτο, που λεει οτι ο αλλος μπορει να σου υποκλεψει στοιχεια κλπ, πατησα οκ, και μετα αντι να ανοιξει το φορουμ, εβγαλε 404 not found.

Τι παιχτηκε; Πρεπει να κανω κατι;

παιζει να ειναι hacked ο server τους... καλυτερα σβησε το πιστοποιητικο κ αλλαξε το password οταν σταματησει να σου βγαζει το μηνυμα πιστοποιητικου... εκοτς κ αν εφτιαξαν οι ιδιοι το πιστοποιητικο κ εκαναν καμια πατατα...απιθανο για ενα ´σοβαρό´ σιτε
  • Like 1

Παραθέτω ενα post μου στο forum αναφορικά με εταιρείες Πυραμίδες και δραστηριοτητα στο Facebook.

http://www.insomnia.gr/topic/543593-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84/

Ειχα άσχημη εμπειρία και θα ήθελα να ενημερωσω οσο περισσοτερους για να μην παραπλανηθουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...