newtech Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Παιδια αν εχει απλα το IBAN και τον ΑΡΙΘΜΟ τραπεζας σας δεν μπορει να σας κανει κανεις τιποτα. Τα στοχεια αυτα ειναι ΚΑΤΑΘΕΤΙΡΙΑ στοιχεια. Εγω πχ που ασχολούμουν με το Ricardo , Emarket κτλ τα εχω δωσει και τα 2 πολλες φωρες. Αλλιος δεν γινετε κιολας. Τα ζηταει αυτα ώστε να "φτιαξει" το πλαστό πιστοποιητικό. Το ενα ειναι το ιδιο με το αλλο καθος το ενα ειναι ΕΝΤΟΣ Ελλάδος πληρωμη και το αλλο εκτος και αν εχεις το ενα βρισκεις και το αλλο, Το ολο θεμα ειναι οταν καποιος ΛΕΕΙ οτι σας εκανε πληρωμη.. να μπαίνετε στο WEBBANKING σας (γραφοντας ο ιδιος στην μπαρα το σιτε) και να βλεπετε αν υπαρχει πληρωμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 εβαλα αγγελία για αμάξι στη χρυση ευκαιρία, και σε μισή ώρα, είχα λάβει μαίηλ, από αίγυπτο (λέει), ότι δε μπορεί να δει το αμάξι, αλλά το θέλει, να του στείλω στοιχεία, και θα πληρώσει και τη μεταφορα!χαχαχαχαχαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Be nice. Μην το αφήσεις έτσι τον "άθρωπο". Στείλτου τουλάχιστον μια φωτο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Be nice. Μην το αφήσεις έτσι τον "άθρωπο". Στείλτου τουλάχιστον μια φωτο χαχα,σωστό,δεν το είχα σκεφτεί αυτό! να ανοιξω και ενα dummy λογ/σμο και...ας τον αφηνα να παιξει΅!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.1&thid=13f1869b4547fee9&mt=image/tiff&url=https://mail.google.com/mail/u/0/?ui%3D2%26ik%3Dc7f6dcf59b%26view%3Datt%26th%3D13f1869b4547fee9%26attid%3D0.1%26disp%3Dsafe%26zw&sig=AHIEtbQOtJOq3NR1MCBqfYYQ4cqzs95zrQ Χθες μου ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.1&thid=13f1869b4547fee9&mt=image/tiff&url=https://mail.google.com/mail/u/0/?ui%3D2%26ik%3Dc7f6dcf59b%26view%3Datt%26th%3D13f1869b4547fee9%26attid%3D0.1%26disp%3Dsafe%26zw&sig=AHIEtbQOtJOq3NR1MCBqfYYQ4cqzs95zrQ Χθες μου ήρθε Δε μπορώ να δω κάτι... Εμφανίζει αυτό: Λυπούμαστε, δεν ήταν δυνατή η εύρεση του εγγράφου στη διεύθυνση αρχικής προέλευσης. Βεβαιωθείτε ότι το έγγραφο υπάρχει ακόμα. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε λήψη του αρχικού εγγράφου, κάνοντας κλικ εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλού κακού, μην πατήσεις το "εδώ." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλού κακού, μην πατήσεις το "εδώ." ...Δε μπορώ! ...Είμαι αδύναμος χαρακτήρας! ...Εκεί που εσύ βλέπεις τη λέξη «εδώ», εγώ διαβάζω «πάτησέ με και θα βιώσεις την απόλυτη ηδονή»!!! ... ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩΩΩΩ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ωχ δεν ηξερα οτι δε μπορειτε να το δειτε. Εικονα ειναι, οτι κερδισα και καλά σε μια λοταρία στο UK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ωχ δεν ηξερα οτι δε μπορειτε να το δειτε. Εικονα ειναι, οτι κερδισα και καλά σε μια λοταρία στο UK Ε, και δεν χαίρεσαι που κέρδισες σε μια λοταρία που δεν έπαιξες; Άλλος στην θέση σου θα πετούσε απ' την χαρά του. Ας μην είμαστε μίζεροι! ...Δε μπορώ! ...Είμαι αδύναμος χαρακτήρας! ...Εκεί που εσύ βλέπεις τη λέξη «εδώ», εγώ διαβάζω «πάτησέ με και θα βιώσεις την απόλυτη ηδονή»!!! ... ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩΩΩΩ!!! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ dee! Αντιστάσου στους πειρασμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δείτε και αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/447615-εξαπάτηση-αγοράς-αγαθών-από-νιγηρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leandros21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ειχα γραφτει πριν λιγους μηνες σε ενα σαιτ για προσφορες δεν παιζει ρολο το ονομα ισως το συναντησουμε και σε αλλα σαιτ το οποιο εταζε τζαμπα ταινιες ονλαιν και μουσικη. Απλα ζητουσε αριθμους πιστωτικης καρτας τους οποιους δεν θα χρησιμοποιουσε, διαβαζοντας ορους & κανονισμους, στις δεκα μερες θα αναβαθμιζοταν αυτοματα ο λογαριασμος μου (τελειωνε τυπικα το free trial) και τα λεφτα για τη συνδρομη θα τα επαιρναν απο τη καρτα. Φυσικα το ψιλιαστηκα απο την αρχη απλα, ως περιεργο ον που ειμαι ειπα να το δοκιμασω με τη καρτα μου την γεματη απο αερια. Αν πηρατε χρηματα εσεις πηραν κι αυτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πριν από λίγες μέρες πρόσεξα ότι τέλη Σεπτέμβρη έλαβα ένα e-mail από μια εταιρεία Halifax που δεν την άκουσα ποτέ μου: Dear Valued Customer,Your Halifax Online Password and Memorable Word is revoked,due to invalid logon attempts by a suspected third-party user.You will not be able to access your accounts Online, or Telephone banking.Click 'PROCEED TO INTERNET BANKING' to restore your online access.Regards,Halifax Online Security Team. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Έχει Halifax η Νιγηρία; Μην ασχολείσαι καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μου ήρθε το εξής συνημμένο απο την κυρία Julie Thomson [email protected], με τίτλο Ref: GL-C95UK-10-14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα