stamatinho Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Απο την στιγμη που το forum ειναι στα ελληνικα , πως απαντας σε ενα e-mail στα αγγλικα ? Eχεις δικιο ρε φιλε αλλα λεω ισως εκανε καποια μεταφραση η ισως μπορει να ξερει ελληνικα.Ελπιζω να καταλαβενεις.Δε πηγε καθολου το μυαλο μου.Απλα τη πατησα σα μ@λ@κ@ς Και εδωσα και λεφτα αποστολης και εχασα και τα πραγματα μου.Τους εκανα δωρο για το πασχα. Ισως ειμαι τυχερος στην ατυχια μου διοτι ισως προλαβω το πακετο με τα προιοντα επειδη η ελτα ειχε ημιαργια σημερα και μαλλον απο τριτη θα φυγει για εκει και αν.Οποτε αν γινει κατι τετοιο χανω μονο τα λεφτα της αποστολης μου.Απορω πως η τραπεζα δεν εχει κανει καποια καταγγελια αφου χρησιμοποιει στη ουσια το ονομα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Eχεις δικιο ρε φιλε αλλα λεω ισως εκανε καποια μεταφραση η ισως μπορει να ξερει ελληνικα.Ελπιζω να καταλαβενεις.Δε πηγε καθολου το μυαλο μου.Απλα τη πατησα σα μ@λ@κ@ς Και εδωσα και λεφτα αποστολης και εχασα και τα πραγματα μου.Τους εκανα δωρο για το πασχα. Ισως ειμαι τυχερος στην ατυχια μου διοτι ισως προλαβω το πακετο με τα προιοντα επειδη η ελτα ειχε ημιαργια σημερα και μαλλον απο τριτη θα φυγει για εκει και αν.Οποτε αν γινει κατι τετοιο χανω μονο τα λεφτα της αποστολης μου.Απορω πως η τραπεζα δεν εχει κανει καποια καταγγελια αφου χρησιμοποιει στη ουσια το ονομα της. Αστα.. NIGERIA.. Ευχομαι να βρηκες ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια, Πριν λιγο και ενω επαιζα pro ελαβα στο κινητο μου ενα email απτο "eBay" το οποιο σας παραθετω στο spoiler απο κατω: Dear valued member, We regret to inform you that your eBay account has been restricted from bidding or listing because you haven't paid the E1105512514003-£2.46 balance on your account. Fees are charged for eBay listings and services. eBay members are responsible for paying their eBay fees in a timely manner with a valid payment method. Note: During your suspension you are prohibited from using eBay in any way, including registering new accounts. Doing so may result in your permanent suspension. We have ended any open listings. Here's what you should do now: To reinstate your account, please pay the outstanding amount of as soon as possible. You can pay via credit card, cheque PayPal. - How to reinstate your account: 1. Click the following link to open a secure browser window https: //www.ebay.co.uk/billing/account?cmd=restore 2. Confirm that you're the owner of the account and follow the instructions. 3. Make a one-time payment using your Credit Card or Debit card to bring your account up-to-date. If you don't have access to your account or prefer not to pay online, please post your payment to the address below. Please note that these take longer to be processed than online payments. When sending your payment, please include a copy of this notice and state your account ID number* and user ID on the cheque: eBay Europe S.à r.l. c/- Citibank UK Lockbox P.O. Box 62449 33 Canada Square London E14 1HH United Kingdom *Your eBay account ID number is a 12-digit number beginning with "E" and ending in "GBP". You'll find it on the top right-hand corner of your eBay invoice or on your Account Status page. Once payment has posted to your account, our system will automatically reinstate your account and you will be able to start buying and selling on eBay again. For more information on paying your eBay fees, copy this link into a new browser window: http://pages.ebay.co...nt/payfees.html If we do not receive your payment immediately, your details will be passed on to a debt collection agency, as explained in our Fees and Credit policy. To review this policy, copy this link into a new browser window: http://pages.ebay.co.../sell/fees.html Please be aware that the collection agency will charge you a fee for the collection of the unpaid eBay fees. These fees vary according to the amount owed and are payable in addition to the outstanding eBay fees. If you have any queries or require assistance, you can contact us from any eBay Help page. We need you to take action. For more information about why your account may have been suspended and what steps to take now, please go to: http://pages.ebay.co...d-accounts.html Thank you for your cooperation. Regards, eBay Europe S.à r.l. H1015 Μεσ'την βιασυνη μου να επιστρεψω στο παιχνιδι παταω στο link τους που οδηγει εδω. Η επομενη σελιδα απ'αυτη ειναι αυτη εδω οπου και καταχωρεις τα στοιχεια σου (ευτυχως που εμεις εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε Sort Code που ζηταει αυτη η ιστορια). Και αυτο ηταν.. δεν ξερω αν χειριζονται απευθειας την καρτα μεσω των πληροφοριων η αν καταγραφουν username και password που δινεις στην αρχη (γιατι απ'οτι δοκιμασα μπαινει στην επομενη σελιδα ο,τι και να γραψεις). Οποτε προσοχη σε περιπτωση που λαβετε παρομοιο email. Στο κινητοδεν εχει το verification διπλα απ'το μηνυμα οπως εχει στον υπολογιστη. Μονο αν αγνοησεις ολα τα eBay και διαβασειςπροσεκτικα το ονομα του αποστολεα μπορεις να καταλαβεις διαφορα! Παραθετω και screenshot απ'το email και το πως φαινεται στο κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πριν λίγους μήνες την πάτησα με κάτι τέτοια.Φαινόταν πως μου έστελναν κάποιες από τις επαφές μου(επαφές που την είχαν πατήσει πιο νωρίς από μένα) e-mail για κάποια link από e-bay,dhl κ.ά.Έκανα το λάθος και άνοιξα ένα από αυτά και κατέληξα να καταργήσω το e-mail γιατί στελνόταν μηνύματα σε όλες τις επαφές μου δήθεν από εμένα.Λογικά,κάνοντας κλικ σε κάποιο από τα συννημένα που είχε έκλεψαν username και pass και γέμισαν spam τον κόσμο.Παρακολούθησε μην τυχόν και σου συμβεί κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πριν λίγους μήνες την πάτησα με κάτι τέτοια.Φαινόταν πως μου έστελναν κάποιες από τις επαφές μου(επαφές που την είχαν πατήσει πιο νωρίς από μένα) e-mail για κάποια link από e-bay,dhl κ.ά.Έκανα το λάθος και άνοιξα ένα από αυτά και κατέληξα να καταργήσω το e-mail γιατί στελνόταν μηνύματα σε όλες τις επαφές μου δήθεν από εμένα.Λογικά,κάνοντας κλικ σε κάποιο από τα συννημένα που είχε έκλεψαν username και pass και γέμισαν spam τον κόσμο.Παρακολούθησε μην τυχόν και σου συμβεί κάτι παρόμοιο. αυτο με το εμαιλ σου δεν θα μπορουσε πολυ απλα να διορθωθει αλλλαζοντας το password του email? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darredevvil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μόλις έλαβα το παρακάτω e-mail, που με spoofing φαίνεται να προέρχεται από [email protected] : Νομίζω πως κάνει μπαμ ότι πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, γι' αυτό θεώρησα καλό να ενημερώσω το forum. Και μία πρόταση: Τί θα λέγατε να δημιουργηθεί ένα sticky thread που να περιέχει μόνο ανακοινώσεις/ενημέρωση (όχι συζήτηση δηλαδή) για παρόμοια περιστατικά; Με ανάλογη παρότρυνση σε όλους τους χρήστες να κάνουν subscribe σε αυτό... ευτυχώς!τι να πω ..πάλι καλά που και η ίδια η τράπεζα έχει βγάλει ανακοίνωση για τα πλαστά μέηλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας, Πριν λίγες μέρες είχα βάλει μια αγγελία για πώληση ενός φορητού, δεν πέρασαν λίγες μέρες από την έκδοση της αγγελίας και παίρνω ένα mail που μου το στέλνει και καλά μια κυρία Μαίρη με mail ([email protected] ) και μου λέει τα έξης… ότι είμαι από τον Καναδά και ο γιος μου σπουδάζει στο Βέλγιο! Και ότι θέλει να μου κάνει κατάθεση του ποσού ! της απαντώ οκ ! της στέλνω έναν λογαριασμό τραπέζης ο όποιος φυσικά είναι άδειος και έχει να κινηθεί πολλή καιρό … και περιμένω τώρα …. ! μετά από 2 – 3 μέρες μου άρχετε ένα μήνυμα με μια απόδειξη κατάθεσης του ποσού που είχαμε συμφωνήσει, και μου αναφέρει ποιο κάτω… ότι η μεταφορά έχει γίνει άλλα για να ολοκληρωθεί πρέπει πρώτα να στείλω εγώ το φορητό με την DHL και να στείλω τα στοιχειά αποστολής στην τράπεζα της!! Φυσικά και δεν έκανα τίποτα από τα παραπάνω! Και αυτή την στιγμή αυτή στέλνει συνεχεία email ότι έχει στείλει τα λεφτά! Άλλα ο λογαριασμός παραμένει άδειος !!! και επιμένει να στείλω πρώτα το φορητό!! Και δεν φτάνει αυτό την επόμενη μέρα μου άρχετε ακόμα ένα mail από μια άλλη κυρία πάλι με το ίδιο στυλ μηνύματος και μου λέει την ιδία ιστορία άλλα αυτή είναι Αγγλία! Σας δίνω και ένα δείγμα από τα μηνύματα της…. This is just to inform you that i have just made the payment to your BANK now i and think you ought to have receive the payment confirmation receipt from (DUNDEE BANK)kindly check your (INBOX.SPAM/BULK) if you receive it ,so kindly proceed with the mailing out of the item via ELTA POST OFFICE and provide my bank the shipment tracking number so that they can verify and activate the money to your account instantly ok.. hope you got me right and thanks for doing business with me Τα email τα όποια μου στέλνουν τα μηνύματα είναι [email protected] - [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylianos1234 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 απατεωνες κυκλοφορουν πολλοι!!! το καλυτερο ειναι εαν πουλας κατι να το κανεις μεσω αντικαταβολης ασε τις τραπεζες και τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 απατεωνες κυκλοφορουν πολλοι!!! το καλυτερο ειναι εαν πουλας κατι να το κανεις μεσω αντικαταβολης ασε τις τραπεζες και τετοια... \ σε αυτές τις περιπτώσεις η αντικαταβολή είναι fail ,πηγαινοέρχονται τα πράγματα και πληρώνεις τα μεταφορικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εγώ αντικαταβολή το είχα !! απλά επειδή αυτή και καλά ήταν από εξωτερικό ήθελε κατάθεση !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Έχουν αναφερθεί πολλές φορές παρόμοια περιστατικά και όλα όσα έχω διαβάσει περιγράφονται ακριβώς με την ίδια διαδικασία, με μόνη διαφορά τη χώρα που βρίσκεται κάθε φορά ο "αγοραστής". Το θέμα είναι ότι απάντησες και έδωσες συνέχεια σε μια ιστορία που φαινόταν από την αρχή ότι "μυρίζει". Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς, όπως άλλοι, και προετοιμάσου για επόμενη κατάσταση, με απειλές για επιστροφή χρημάτων κλπ Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές μέσω ιντερνετ και, κυρίως, στις περιπτώσεις που ο "αγοραστής" δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Στείλε το email της κάθε μιας, στην άλλη. Έτσι θα δουν ότι τις πήρες πρέφα και λογικά θα σταματήσουν να σε ενοχλούν. Τώρα για την προειδοποίηση, μπορείς να αναφέρεις το περιστατικό και στην αστυνομία εκτός απο εδώ, ώστε να έχουν υπ' όψιν (για περίπτωση που δεν έχουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Επιτέλους λίγο ποικιλία στις χώρες του nigerian scam. Γενικά σε παρεδώσε αγγελιών που ο ενδιαφερόμενος είναι στο εξωτερικό, δεν απαντάς (εκτός κι αν την έχεις στο ebay ξέρω γω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα Νιγηριανοί αγοραστές (πλάκα κάνω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Nigerian Scam... παντως ακομα και λεφτά να δεις στο λογαριασμό σου ΜΗΝ το στείλεις. Περίμενε καποιες μερες. Εχει αναφερθεί στο παρελθόν οτι είχαν χακαρει αρκετα paypal άγγλων και διναν εντολές πληρωμών μεσω αυτων. Φυσικα μετα απο 2-3 μέρες τα λεφτά γυρνούσαν πίσω στους κατόχους τους και εσύ εμενες χωρίς λεφτά και χωρίς προιον... Εμενα μου έχουν στείλει μεχρι και επιταγή 10.000$ απο το κονγκό για κατι που πουλούσα 300€ :lol: ΥΓ: Μόλις το πουλήσεις με το καλό βγαλε την αγγελια γιατι θα σε ζαλιζουν επ'αόριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα