scullyist Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια το avast το πιανει το συγκεκριμένο ιό/adware, τσεκαρε κανεις με avast? To τζιμανι η sister αν και με ρωτησε αν μου φαίνεται μουφα το μειλ (λες και χρειαζεται να ρωτησεις με τετοιο κρα χαλια συντακτικό στο κειμενο που μου βγηκν τα ματια με το που το ειδα), εκανε την λαλακια και πάτησε να τσεκάρει το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 νέο phishing για την εθνική τράπεζα! δείχνει κανονικό site με βάση το url, αλλό το site που υπάρχει σαν hyperlink είναι το http://stylesport.com.pl/pub/ethnocashPLUS/?wps/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzos3jXIFNnSzcPIwMLgxADAyMfL5dgz5AQQwsLM6B8JJK8u6mLK1A-0NDP3MjPwMDSiIBuP4_83FT9gtyIcgD06JGc/dl2/d1/L0lDUmlTUSEhL3dHa0FKRnNBL1lCUlp3QSEhL2Vs/?lang=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σήμερα μου ήρθε κι εμένα το παραπάνω (Εθνική τράπεζα). Αν παρατηρήσετε είναι μεταφρασμένο με μηχανική μετάφραση. Κάνει "μπαμ" για απάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Και εμενα μου το στειλαν πριν λιγο.. κανει μπαμ πως ειναι απατη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Από «Εθνική» έχω standard 4-5 τέτοια emails / βδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μου ήρθε μήνυμα πριν λίγο στο κινητό από το 19312 και έγραφε τα εξής: Τρ.Πειραιώς: Υπηρεσία Verified By Visa για πιο ασφαλείς online αγορές. Επιβεβαιώστε τα στοιχεία σας σε ένα κατάστημα. Σύντομα θα σας ζητηθούν κατά την εγγραφή σας. Ξέρει κανείς τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δες κι εδώ #1344 και κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 η Πειραιώς σου στέλνει συνήθως τον κωδικό στο κινητό ώστε να συνεχίσεις με τις αγορές σου.. Ποιος ξέρει, σύντομα θα μάθουμε!(δεν έχω λάβει τέτοιο sms ακόμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ένα ακόμα που έλαβα σήμερα από <<ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ>> Φυσικά το λινκ παραπέμπει αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 μήπως να τα στέλνουμε αυτά σαν reports στην εθνική για να τα κλείνει?... λέω εηώ τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ένα ακόμα που έλαβα σήμερα από <<ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ>> Φυσικά το λινκ παραπέμπει αλλού Dont forget , National Bank is the best? Εδω μονο ενα κολαει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Σήμερα έλαβα το παρακάτω email. Το στέλνει υποτίθεται ο διευθυντής μιας τράπεζας του Hong Kong. Λέει περιληπτικά ότι στο Ιραν υπάρχουν σε έναν λογαριασμό της τράπεζάς του 6.500.000 δολλάρια τα οποία είναι μιας οικογένειας που όλα τα μέλη της σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Αν υποδυθώ τον πλησιέστερο συγγενή αυτής της οικογένειας (για να γίνει ανάληψη) μπορεί να τα μοιραστεί μαζί μου (50/50). "Acknowledge, An Iraqi made a fixed deposit of $6.5m usd in my bank branch (Hang Seng Bank,Hong Kong) where am a director and he died with his entire family in the war leaving behind no next of kin, I?m ready to share 50/50 with you if you choose to stand as my deceased client next of kin. If interested mail me at the address below: [email protected] or [email protected] Yours Truly, Tong Won." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 δηλαδή, η απάτη, σε προτρέπει να κάνεις απάτη... αυτοί έχουν εξελιχθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Σήμερα έλαβα το παρακάτω email. Το στέλνει υποτίθεται ο διευθυντής μιας τράπεζας του Hong Kong. Λέει περιληπτικά ότι στο Ιραν υπάρχουν σε έναν λογαριασμό της τράπεζάς του 6.500.000 δολλάρια τα οποία είναι μιας οικογένειας που όλα τα μέλη της σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Αν υποδυθώ τον πλησιέστερο συγγενή αυτής της οικογένειας (για να γίνει ανάληψη) μπορεί να τα μοιραστεί μαζί μου (50/50). "Acknowledge, An Iraqi made a fixed deposit of $6.5m usd in my bank branch (Hang Seng Bank,Hong Kong) where am a director and he died with his entire family in the war leaving behind no next of kin, I?m ready to share 50/50 with you if you choose to stand as my deceased client next of kin. If interested mail me at the address below: [email protected] or [email protected] Yours Truly, Tong Won." στείλε το στο Υπουργείο οικονομικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 σε αυτή την περίπτωση, το υπουργείο θα δεχτεί την προσφορά για το 50-50... χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα