Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το κλασσικο Fishing που κανουν για να παρουν τα στοιχεια σου, σβυστο και καντους και ignore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θα πρεπει να ειναι πολυ χαζος καποιος για να πιστεψει οτι αυτο ειναι πραγματικα απο την M$....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cd2matheos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εγω πιστευω πως εχεις κερδισει πραγματικα....... τον πουλο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakispa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θα πρεπει να ειναι πολυ χαζος καποιος για να πιστεψει οτι αυτο ειναι πραγματικα απο την M$....... να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ το πίστεψα.αλλα έκανα τι βλακεία και απάντησα τώρα τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tompgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το κλασσικο Fishing που κανουν για να παρουν τα στοιχεια σου, σβυστο και καντους και ignore. ++++++++++++++++++1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakispa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ας μου απαντήσει κάποιος τι κάνω.και τι κίνδυνοι υπάρχουν με αυτό που έδωσα τα στοιχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικα δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα.Γιατι απαντησες ομως? Αυτα τα μυνηματα πρεπει να τα σβηνουμε τελειως?Γιατι εχω καμια 5αρια στο pc μου ,χωρις βεβαια να τα εχω απαντησει κτλ.Δεν τα εχω σβησει ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αν επεσες σε πολυ εξυπνια καμαρια πολλα μπορεις να παθεις... Δεν κανεις μια καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μαρεσει που και τα δυο τηλεφωνα που δινουν ,ειναι κινητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tompgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Zentec Security Mr Gerald Patson Email:[email protected] Direct Tel.Line;+44(0)7024044958 Direct Fax Line:+44(0)207-022-1564 [email protected] : σου μοιαζει αυτο το maill να ειναι maill απο στελεχος της microsoft ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Και να απάντησες απλά μπήκες σε spam list και fraud list. Πρακτικά τώρα που έχουν τα αληθινά στοιχεία σου, μπορούν να σου στείλουν πιο «πιστευτές απάτες». Απλά να θυμάσαι ότι -ΚΑΝΕΙΣ δεν χαρίζει λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakispa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά έχω "ψιλοτρομαξει" με αυτό μου είπε ο νικ. ότι πολύ κίνδυνοι υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγουρα οτι κανουν δεν το κανουν για πλακα, απο εκει και περα δεν χανεις κατι αν το καταγγειλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αν επεσες σε πολυ εξυπνια καμαρια πολλα μπορεις να παθεις...Δεν κανεις μια καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ? Ολίγον υπερβολικός; Δηλαδή σαν τι πολλά μπορεί να πάθει; (πέρα απο πιο καλοστημένες απάτες). Σιγα μην κινητοποιήσουμε και την interpol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stakispa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά σας ευχάριστο πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα