stefkos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μα για να ασχοληθουν με αυτο οι αρχες πρεπει να γινουν επωνυμες καταγγελιες, εσυ πας να καταγγειλεις?...
Nomikaria Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Κι εμένα μου ήρθε πριν λίγο..Κατευθείαν στα junk.
alexzzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Και μένα και το περίεργο είναι ότι μου έχει έρθει σε διάφορους λογαριασμούς και σε θεωρητικά ανενεργούς
DIMITRISG Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Θέλουν και μετάφραση στα ελληνικά τρομάρα τους KEVIN PAT <[email protected]> 3 avril 2010 02:09 À : [email protected] Répondre | Répondre à tous | Transférer | Imprimer | Supprimer | Afficher l'original Υπόψη: Είσαι που ψάχνουν για μια πολύ πραγματική δάνειο; Σε προσιτό επιτόκιο; Υποβάλλονται σε επεξεργασία σε 1 από 2 εργάσιμες ημέρες. Σας έχει απορριφθεί συνεχώς από τις τράπεζες σας και των άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων; Ο κ. Pat Kevin. προσφέρει δάνειο που κυμαίνεται από ? 3,000.00 Min. σε ? 50.000.000,00 Max. Στο 3% επιτόκιο. Επικοινωνήστε με αυτόν μέσω του ([email protected]) και να στείλουν τις παρακάτω λεπτομέρειες. Πλήρης Name____________________ Location___________________ Country____________________ Sex________________________ Phone______________________ Ποσό Required_____________ Duration____________________ Age________________________ Best Regards, Ο κ. Pat Kevin. Hotmail: Powerful Free email with security by Microsoft. Get it now.
changlee Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Έλαβε κανείς σας τα χρήματα από την Microsoft και την AOL; Χαμός γίνεται!
DIMITRISG Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Piraeus Bank <[email protected]>à date9 avril 2010 14:36objetwinbank masquer les détails 14:36 (Il y a 1 heure) Συγχαρητήρια: Ο λογαριασμός σας έχει επιλεγεί νικητής σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε με το λογαριασμό σας , κάντε κλικ εδώ: https://www.winbank.gr/loginPortal/login.asp?Lang=GR Στην Τράπεζα Πειραιώς με κάθε Προθεσμιακή Κατάθεση και με κάθε λογαριασμό σας, τρεχούμενο ή ταμιευτηρίου, συμμετέχετε αυτόματα στις Κληρώσεις Καταθέσεων μέσω των οποίων: Κάθε μέρα, ένας τυχερός καταθέτης διπλασιάζει τα χρήματά του* Και για 3η συνεχόμενη χρονιά. Στο τέλος του έτους, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει 1.000.000Ђ. Οι κληρώσεις ισχύουν από 16/02/2010 έως 31/12/2010.
coolman Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Piraeus Bank <[email protected]>àdate9 avril 2010 14:36objetwinbank masquer les détails 14:36 (Il y a 1 heure) Συγχαρητήρια: Ο λογαριασμός σας έχει επιλεγεί νικητής σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε με το λογαριασμό σας , κάντε κλικ εδώ: https://www.winbank.gr/loginPortal/login.asp?Lang=GR Στην Τράπεζα Πειραιώς με κάθε Προθεσμιακή Κατάθεση και με κάθε λογαριασμό σας, τρεχούμενο ή ταμιευτηρίου, συμμετέχετε αυτόματα στις Κληρώσεις Καταθέσεων μέσω των οποίων: Κάθε μέρα, ένας τυχερός καταθέτης διπλασιάζει τα χρήματά του* Και για 3η συνεχόμενη χρονιά. Στο τέλος του έτους, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει 1.000.000Ђ. Οι κληρώσεις ισχύουν από 16/02/2010 έως 31/12/2010. Αυτό έχει φτιαχτεί καλά. Με μία πρώτη ματιά δεν το πιάνεις
antonisid Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Αυτό έχει φτιαχτεί καλά. Με μία πρώτη ματιά δεν το πιάνεις Οντως , κι εγω μεχρι να δω οτι ο συνδεσμος δεν οδηγει στο https://www.winbank.gr/loginPortal/login.asp?Lang=GR αλλά σε Κίνα δεν είχα δεί κάτι υποπτο.
peravrexei Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Από εχτές ανοίγοντας το gmail μου βγάζει μήνυμα ότι ο λογαριασμός προσωρινά έχει απενεργοποιηθεί δεν δέχεται με τίποτα το κωδικό πρόσβασης και μου ζητάει -το ίδιο μήνυμα- αριθμό κινητού στο οποίο θα μου σταλεί μήνυμα (SMS) με καινούργιο κωδικό έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2010 από peravrexei
antonl Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ... has been approved by the United Nation(s?). You will be paid $850,000 only. Χιούμορ θα έλεγα. Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε spam/scam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα