Προς το περιεχόμενο

Προειδοποιήσεις για απάτες μέσω διαδικτύου

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ρωτάω επειδή την πάτησα κι εγώ και μου την έδωσε.

Αυτό π αναφέρεις δε νομίζω να ναι η περίπτωσή μου. Έχω έναν στη λίστα μου που στέλνει τέτοια (φαντάζομαι) μηνύματα αλλά δεν παίζει να χω clickάρει κανένα. Επίσης όλοι οι υπολογιστές που χρησιμοποιώ για να μπαίνω MSN/Hotmail βρέθηκαν καθαροί μετά από αρκετό scan. Άλλαξα αμέσως password και για την ώρα ΟΚ. Αλλά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πώς έγινε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@antonl

Δεν είναι δικό σου το πρόβλημα αλλά αυτού από τον οποίο σου έρχονται τα μηνύματα. Εγώ έχω linux και πάλι μου έρχονται, και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι hardcore λινουξάς που αμφιβάλω πολύ να μπήκε msn από win pc.

Και ο Kostaskouk εδώ τα ίδια. Δείτε τα links στα οποία τον παραπέμπω...

Thanks parsifal. Ίδιο ακριβώς θέμα είχα κι εγώ. Τα avira/avast, malwarebytes, spybot s n d, trojan remover δε βρήκαν τίποτα (ίσως κανα tracking cookie αλλά οκ). Θα κάνω ένα ακόμα check και με Avira AntiRootkit Tool. Μπαίνω από 4/5 διαφορετικούς υπολογιστές αλλά θεωρητικά θα πρεπε όλοι να ναι οκ μιας και δεν τους χρησιμοποιεί κανείς άλλος. Δυστυχώς δε θυμάμαι αν είχα κάνει login απ το pc κανενός φίλους εκείνο το διάστημα.

@antonl

Δεν είναι δικό σου το πρόβλημα αλλά αυτού από τον οποίο σου έρχονται τα μηνύματα. Εγώ έχω linux και πάλι μου έρχονται, και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι hardcore λινουξάς που αμφιβάλω πολύ να μπήκε msn από win pc.

Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς μπορεί να βλάψει εμένα η αποστολή ενός τέτοιου μηνύματος από κάποιον που χω στη λίστα μου (χωρίς προφανώς να επισκεφτώ το site που με παραπέμπει το εν λόγω link)...

Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς μπορεί να βλάψει εμένα η αποστολή ενός τέτοιου μηνύματος από κάποιον που χω στη λίστα μου (χωρίς προφανώς να επισκεφτώ το site που με παραπέμπει το εν λόγω link)...

Δεν μπορεί :-)

• 1 μήνα μετά...

Κι εμένα μου ήρθε σήμερα που δεν έχω ΚΑΝ λογαριασμό στην Εθνική και μάλιστα 2 φορές.

Στο hotmail επίσης μου το έβαλε στα junk.

πολλοι δεν δινουν σημασια και πολυ σε λεπτομερειες και τελειως ανυποπτοι υπάρχει περίπτωση να βαλουν τον κωδικό τους. Οι περισσότεροι εδω εχουμε μια εμπειρια απο το διαδικτυο αλλα ειναι και άλλοι που δεν έχουν. Ελπίζω βεβαια να μην την πατησει κανενας τοσο αδοξα

Το έχουν φτιάξει πολύ καλά μπορώ να πω.

Παρόλα αυτά όμως, η τράπεζα σου λέει ότι ποτέ δεν θα σου ζητήσει τους προσωπικούς κωδικούς σου.

Κι εμένα μου ήρθε σήμερα. Παιδιά το κόλπο είναι πολύ καλά στημένο. Εδώ φένεται ότι ήρθε από [email protected] και μόλις κάνεις κλικ στο link σε πάει σε site ολόιδιο με της εθνικής. Σίγουρα πολλοί θα το χάψουν!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...