runner69 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, manolis940 είπε Μπορεί να σου κάνουν έμβασμα από χακαρισμένο λογαριασμό, το θύμα να το πάρει χαμπάρι μετά από λίγες μέρες, να κάνει την ανάλογη καταγγελία και να σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό μέχρι να επιστρέψεις τα χρήματα ή ακόμη και να έχεις τρεχάματα με την αστυνομία για να εξηγήσεις ότι δεν είσαι εσύ εκείνος που έκανες την μεταφορά. Με αυτη τη λογικη αποκλειεις καθε συναλλαγη εξ΄αποστασεως και το θεωρω υπερβολικο σαν σεναριο. Οχι οτι δεν εχει συμβει αλλα οκ, ειπαμε.
manolis940 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, runner69 είπε Με αυτη τη λογικη αποκλειεις καθε συναλλαγη εξ΄αποστασεως και το θεωρω υπερβολικο σαν σεναριο. Οχι οτι δεν εχει συμβει αλλα οκ, ειπαμε. Δεν χρειάζεται να αποκλείσεις κάθε συναλλαγή, απλώς είσαι πιο επιφυλακτικός σε ποιον πουλάς και δεν είσαι αφελής πιστεύοντας ότι τίποτα δεν σε αγγίζει επειδή πουλάς. Δεν είναι κάτι που θα συμβεί σπάνια. Όποιος κλέβει λογαριασμούς θα στραφεί σε αγορές πραγμάτων τα οποία δεν εντοπίζονται. Μία τέτοια επιλογή είναι η αγορά των μεταχειρισμένων.
vasilisspyder Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Ήρθε αυτό εδώ που έρχονται κάπου κάπου αλλά γίνεται να στέλνει η Microsoft για λογαριασμό της google?
manolis940 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, vasilisspyder είπε Ήρθε αυτό εδώ που έρχονται κάπου κάπου αλλά γίνεται να στέλνει η Microsoft για λογαριασμό της google? Αν δεν το έκανες εσύ φαίνεται ότι κάποιος κατάφερε να μπει στον λογαριασμό σου. Δεν βλέπω κάτι λάθος στο email. Ωστόσο αν δεν πάρει πρόσβαση στο παραπάνω email δεν θα μπορέσει να προχωρήσει (θεωρητικά πάντα ). Άλλαξε κωδικό χθες 1
KyrGR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) [email protected] Η παραπάνω διεύθυνση είναι Εθνική Τράπεζα; Την αναγνωρίζει κάποιος; Μου έστειλε το παρακάτω και στο σύνδεσμο ζητάει κωδικό της ηλεκτρονικής τραπεζικής, εικαστικά φαίνεται πειστική η σελίδα (το τελευταίο email που μου είχαν στείλει ήταν από το [email protected] ): " " " Αγαπητέ πελάτη, Από τις 17 Φεβρουαρίου, θα απαιτείται επαλήθευση της συσκευής για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του λογαριασμού σας. Για να συνεχιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση, παρακαλούμε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης εντός 48 ωρών. Η μη επαλήθευση εντός αυτού του χρονικού πλαισίου μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμένη πρόσβαση στο λογαριασμό. Παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ολοκληρώσετε την επαλήθευση: Πλήρης επαλήθευση Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας." Το site μοιάζει ως εξής Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από KyrGR
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, KyrGR είπε Η παραπάνω διεύθυνση είναι Εθνική Τράπεζα; Όχι. 1
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μην εισάγεις τους κωδικούς σου εκεί, είναι απάτη για να σου τους υποκλέψουν. Φως φανάρι ότι το domain δεν είναι της Εθνικής: 3
sakisgri Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, KyrGR είπε Μου έστειλε το παρακάτω και στο σύνδεσμο ζητάει κωδικό της ηλεκτρονικής τραπεζικής: Και μόνο που ζητάει αυτό φτάνει, είναι ξεκάθαρα απάτη. Η τράπεζα δεν θα σου ζητήσει ποτέ κωδικούς.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, KyrGR είπε [email protected] Η παραπάνω διεύθυνση είναι Εθνική Τράπεζα; Την αναγνωρίζει κάποιος; Μου έστειλε το παρακάτω και στο σύνδεσμο ζητάει κωδικό της ηλεκτρονικής τραπεζικής, εικαστικά φαίνεται πειστική η σελίδα (το τελευταίο email που μου είχαν στείλει ήταν από το [email protected] ): " " " Αγαπητέ πελάτη, Από τις 17 Φεβρουαρίου, θα απαιτείται επαλήθευση της συσκευής για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του λογαριασμού σας. Για να συνεχιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση, παρακαλούμε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης εντός 48 ωρών. Η μη επαλήθευση εντός αυτού του χρονικού πλαισίου μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμένη πρόσβαση στο λογαριασμό. Παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ολοκληρώσετε την επαλήθευση: Πλήρης επαλήθευση Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας." Το site μοιάζει ως εξής Αλήθεια το ρωτάς;Κάπου δηλαδή ........
sakisgri Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλήθεια το ρωτάς;Κάπου δηλαδή ........ Εγώ πάντως έβαλα τους κωδικούς μου και ζητάει OTP αλλά δεν έχει έρθει κάτι, ξέρετε γιατί? 🤭 Στο μεταξύ, όταν περάσει ο χρόνος τον δυο λεπτών, ανανεώνεται συνεχώς.
KyrGR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ, μια επιβεβαίωση δεν βλάπτει και μπορεί η ερώτησή μου να βοηθήσει κάποιον άλλο αφηρημένο. 3
sakisgri Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 35 λεπτά πριν, sakisgri είπε Εγώ πάντως έβαλα τους κωδικούς μου και ζητάει OTP αλλά δεν έχει έρθει κάτι, ξέρετε γιατί? 🤭 Στο μεταξύ, όταν περάσει ο χρόνος τον δυο λεπτών, ανανεώνεται συνεχώς. 8 λεπτά πριν, KyrGR είπε Ευχαριστώ, μια επιβεβαίωση δεν βλάπτει και μπορεί η ερώτησή μου να βοηθήσει κάποιον άλλο αφηρημένο. Πέραν της πλάκας. Να εξηγήσω για όσους δεν ξέρουν τι ακριβώς γίνεται εδώ. Αν βάλεις τους κωδικούς σου σε αυτή τη ψεύτικη ιστοσελίδα, τους υποκλέπτει ο απατεώνας και στο καπάκι τους βάζει στο δικό του browser, εφόσον θα το κάνει αυτός στην πραγματική ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας η τράπεζα θα σου στείλει μήνυμα με το OTP για σύνδεση από νέο Browser (του απατεώνα) δλδ ζητάει αυτό ακριβώς που γράφει στην δεύτερη φώτο. Εσύ βάζεις το OTP, αυτός το υποκλέπτει και το βάζει στο δικό του browser και πλέον έχει πρόσβαση στο ibanking σου. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 51 λεπτά πριν, KyrGR είπε Ευχαριστώ, μια επιβεβαίωση δεν βλάπτει και μπορεί η ερώτησή μου να βοηθήσει κάποιον άλλο αφηρημένο. Γράφεις μόνος σου ότι ήρθε απο άσχετη διευθυνση,σου ζητάει κωδικούς μέσα απο λινκ .Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Το έχω ξαναγράψει,βάλτε αποθηκευση κωδικων για το ebanking και καταχωρίστε άσχετους κωδικούς.Αν ειναι η πραγματική σελίδα ο browser θα σας προτείνει τον αποθηκευμένο (ασχετο) κωδικό. 30 λεπτά πριν, sakisgri είπε Πέραν της πλάκας. Να εξηγήσω για όσους δεν ξέρουν τι ακριβώς γίνεται εδώ. Αν βάλεις τους κωδικούς σου σε αυτή τη ψεύτικη ιστοσελίδα, τους υποκλέπτει ο απατεώνας και στο καπάκι τους βάζει στο δικό του browser, εφόσον θα το κάνει αυτός στην πραγματική ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας η τράπεζα θα σου στείλει μήνυμα με το OTP για σύνδεση από νέο Browser (του απατεώνα) δλδ ζητάει αυτό ακριβώς που γράφει στην δεύτερη φώτο. Εσύ βάζεις το OTP, αυτός το υποκλέπτει και το βάζει στο δικό του browser και πλέον έχει πρόσβαση στο ibanking σου. Σε άλλη περίπτωση που έχει μπει εδώ, μετά απο μερικές αποτυχημένες προσπάθειες σε πέταγε στο πραγματικό site της ΕΤΕ. 1
wilde Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλημέρα και καλή Σαρακοστή. Μήπως γνωρίζει ή αν έχει παραγγείλει κάποιος από το https://kickmasters.gr/ Ευχαριστώ
Liverpool89 Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 μμ Προσπαθώ να μπω σε μια σελιδα στο ίντερνετ με Chrome και μου βγαζει το παρακατω μυνημα. Ειναι εκτος η σελιδα ; ή μπορει να εχει φαει καποιο σκαλωμα η συσκευη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα