popeye68 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά προσοχή! Πριν λίγο έλαβα στο email μου το παρακάτω: Aποστολέας: [email protected] Παραλήπτης: Eγώ Comfirm Κερδίζοντας σας! Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε κερδίσει ένα βραβείο Άθροισμα των € 1000,000.00 (ένα εκατομμύριο ευρώ) μόνο σε ένα e-mail Τ.Κ. Loterij Προώθηση του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διεκδίκησης με νίκη αναφοράς σας και για περισσότερες πληροφορίες. Αριθμός Πρωτοκόλλου: HBX52/36/44/96, Αριθμός εισιτηρίου: PFT64/14/532 Αριθμός παρτίδας: 71971662/VC Αριθμός Βραβείο: NL73/63/8659A Όνομα: Dr.Kees Hazes Τηλ.: 0031616237220, E-mail: [email protected] (1) Ονοματεπώνυμο σας: (2) Τηλ. σας. Αριθμός: (3) Υπηκοότητα σας: (4) πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας: Συγχαρητήρια Με εκτίμηση Mrs.Saskia Rutger Operations Manager.
orotoi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 xaaxaa καλά γιατί δε βρίσκουν κάποιον να τους κάνει τις μεταφράσεις?
spinemm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Συγνωμη εαν ποσταρα σε λαθος σημειο (το εχω αναρτησει και στο thread του STARCRAFT II), θα ηθελα να σας δειξω κατι που υποτιθεται οτι μου ηρθε απο την blizzard και αφορα τον λογαριασμο που εχω για το starcraft ii αλλα δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ εαν ειναι αληθεια ή ψεμα μιας και δεν εχω κανει κατι απο αυτο που περιγραφει....το εχω κανει copy paste Concealed information about your account. Involved in The controversial game currency transaction Account administration provide a secure website for you to verify that you have taken the appropriate steps to secure the account, We are very sorry to inform you that your account occurred in the number of illegal transactions in a very long period of time.We have the evidence to prove that your account involved in the controversial game currency transaction The investigation will be continued by Blizzard administration to determine the action to be taken against your account.This is easiest done by confirming your personal information along with concealed information about your account.we recommend you Login verify Information your account: http://eu.warcraft-billing.net/ We will contact you with further instructions once we have received and processed your submission. If you do not receive a reply within 48 hours of submitting this form, please resend it from the address listed above. have any questions please contact Billing &Account Services at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499 Mon-Fri, 8Am-8PM Pacific Time) oxHigjFJq9cVkH Ενω μετα απο λιγο μου ηρθε και αυτο....αλλα εγω δεν εχω λογαριασμο για το warcraft....για το οποιο το hotmail μου "βγαζει" αυτο το μνμα This message looks very suspicious to our SmartScreen filters, so we've blocked attachments, pictures, and links for your safety. Greetings, Thank you for your attention in this matter regarding the compromised World of Warcraft account you are using. Unfortunately, multiple parties have contacted Blizzard Entertainment seeking restoration of the account in question. This message contains an updated Account Retrieval process, which will enable the rightful user of the account to resume their adventures in the World of Warcraft. The investigation will be continued by Blizzard administration to determine the action to be taken against your account. If your account is found violating the EULA and Terms of Use, your account can, and will be suspended/closed/or terminated. In order to keep this from occurring, you should immediately verify that you are the original owner of the account. To verify your identity please visit the following webpage: http://www.worldofwsarcraft.com/ Only Account Administration will be able to assist with account retrieval issues. Please help us to avoid any further delays in restoring Account access by following the instructions exactly and in their entirety. We will contact you again once all information has been received and thank you in advance for your patience and cooperation in resolving this account issue. Please be sure to provide all pertinent data as soon as possible since Blizzard Entertainment is unable to offer any type of reimbursement for the time an account is locked for verification and investigation purposes. In the meantime, please make sure to scan the computer system you are using to remove all viruses, Trojan files, and key loggers. For more computer/Internet security tips, please visit http://www.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20572. In addition, World of Warcraft account passwords should be periodically changed by visiting : https://www.battle.net/login/login.xml?ref=https%3A%2F%2Fwww.worldofwarcraft.com%2Faccount%2F&app=wam&rhtml=true Any inquiries concerning this account retrieval process can only be addressed by Account Administration. To learn more about how Account Administration is able to assist you, please visit us at : https://www.battle.net/login/login.xml?ref=http%3A%2F%2Fwww.wowarmory.com%2Fcharacter-sheet.xml%3Fr%3DDuskwood%26n%3DMuthahunda&app=armory&rhtml=true. Thank you for your patience and anticipated cooperation in this matter. Sincerely, Account Administration Blizzard Entertainment http://www.blizzard.com/support/wowaa/ World of Warcraft , Blizzard Entertainment 2010
george_bar82 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα σε όλους! έλαβα χθες ενα e-mail μεσω facebook από κάποιον bill gate με διεύθηνση [email protected] και λέει ότι εχω κερδίσει 1000000 λίρες σε μια κλήρωση που έγινε με όλα τα προφίλ απο το facebook. Πήρα τηλ και απάντησε ένα γραφειο στο Λονδινο (λέει) ζητωντας τα στοιχεια της ταυτοτητας μου και λογαριασμο στην τραπεζα για να στειλουν τα λεφτα (και καλα) Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? Εχει ερθει και σε κανεναν αλλο?
jakegate7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 παλιά έστελναν λεφτά αλλά τώρα με την οικονομική κρίση σταμάτησαν link δε πιστεύω να νομίζεις ότι θα σου στείλει λεφτά ο βασιλάκης?
isay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργο ειναι απατη. Ξέχασε το. Έδωσες τα προσωπικά σου στοιχεία; Ονομ/μο, κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς;
efo355 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα σε όλους! έλαβα χθες ενα e-mail μεσω facebook από κάποιον bill gate με διεύθηνση [email protected] και λέει ότι εχω κερδίσει 1000000 λίρες σε μια κλήρωση που έγινε με όλα τα προφίλ απο το facebook. Πήρα τηλ και απάντησε ένα γραφειο στο Λονδινο (λέει) ζητωντας τα στοιχεια της ταυτοτητας μου και λογαριασμο στην τραπεζα για να στειλουν τα λεφτα (και καλα) Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? Εχει ερθει και σε κανεναν αλλο? Μου αρέσει που ασχολείσαι και ρωτάς...... Ξέρεις πολλούς να χαρίζουν λεφτά;
DrLo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Στείλε τους mail εξηγώντας ότι είχες ξεκινήσει παιχνίδι με βάση το οποίο ο 1000οs που θα σου έστελνε τέτοιο mail θα κέρδιζε 200000 λίρες και ζήτα τους τον δικό τους λογαριασμό και όνομα να βάλεις την διαφορά !
gpolic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το μήνυμα περιέχει λινκ που παει σε σελιδα οπου ζηταει αριθμο πιστωτικης καρτας Και ΟΧΙ δεν ειναι το κανονικο paypal αλλα καποια αλλη σελιδα Subject: This email confirms that you have paid SALES HOUND From: [email protected] Dear PayPal Member, This email confirms that you have paid SALES HOUND ([email protected]) $163.99 USD using PayPal. This credit card transaction will appear on your bill as "PAYPAL SALES HOUND". PayPal Shopping Cart Contents Item Name: Apple iPod Fourth Gen (40 GB, MAC/PC - M9268LL/A) MP3 Player Quantity: 1 Total: $169.99 Cart Subtotal: $148.99 USD Sales Tax: $15.00 USD Cart Total: $163.99 Shipping Information Shipping Info: Michael R Murphy 14092 Ridge Ranch Court Vaalley Center, CA 92082 United States Address Status: Unconfirmed If you haven't authorized this charge, click the link below to cancel the payment and get a full refund. Dispute Transaction Thank you for using PayPal! The PayPal Team Please do not reply to this e-mail. Mail sent to this address cannot be answered. For assistance, log in to your PayPal account and choose the "Help" link in the footer of any page. PayPal Email ID PP133320
popeye68 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα σε όλους! έλαβα χθες ενα e-mail μεσω facebook από κάποιον bill gate με διεύθηνση [email protected] και λέει ότι εχω κερδίσει 1000000 λίρες σε μια κλήρωση που έγινε με όλα τα προφίλ απο το facebook. Πήρα τηλ και απάντησε ένα γραφειο στο Λονδινο (λέει) ζητωντας τα στοιχεια της ταυτοτητας μου και λογαριασμο στην τραπεζα για να στειλουν τα λεφτα (και καλα) Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο? Εχει ερθει και σε κανεναν αλλο? 1000% απάτη! Γιατί δεν το δημοσιεύεις εδώ να το δούμε κι εμείς; Περισσότερο για να το δουν οι "ανυποψίαστοι" χρήστες.
george_bar82 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Γιώργο ειναι απατη. Ξέχασε το. Έδωσες τα προσωπικά σου στοιχεία; Ονομ/μο, κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς; καλησπέρα. συγνώμη που άργησα να απαντήσω (τρεξίματα με τη δουλειά) εννοείται φίλε μου οτι δεν έστειλα τα στοιχεία μου. η αληθεία είναι οτι λόγω των ημερών ζήτησα από τον βασίλη να κερδίσω το πρώτο λαχείο αλλά απάντησε άλλος βασίλης με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω το e-mail για να το δείτε
manos92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Έλαβα σημερα το παρακατω email. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι απατη. Μην την πατησεις καποιος αλλος Αποστολεας [email protected] Τιτλος VERY URGENT. VERY URGENT. I AM MADAM JANET WILLIAM I HAVE BEEN SUFFERING FROM OVARIAN CANCER DISEASES AND THE DOCTOR SAYS THAT I HAVE FEW DAYS TO LEAVE. I AM GREEK WOMAN FROM GREECE BUT BASED IN AFRICA BURKINAFASO FOR MORE THAN 15 YEARS AS MERCHANT IN COCO AND RUBBER EXPORTATION, I AM ABOUT TO END THE RACE WITH OUT FAMILY AND NO CHILD, I HAVE $4.5 MILLION IN MY ONLINE ACCOUNT WITH ECOBANK, I AM WRITING YOU THROUGH THE HELP OF MY COMPUTER AT MY BED SIDE I HAVE INSTRUCTED THE BANK TO TRANSFER THE MONEY TO THE FIRST FOREIGNER THAT WILL APPLY TO THE BANK AFTER I HAVE GONE BUT FOR MY HEART TO BE AT REST YOU MUST SEND 50% OF THE TOTAL MONEY TO ORPHANAGE HOME IN YOUR COUNTRY AND 50% FOR YOU, REPLY ME BACK I WILL GIVE YOU THE ONLINE LOG IN AND PASSWORD INFO AND BANK WEB SIT VERY URGENT BEFORE IS LATE. MADAM JANET WILLIAM
angelina_x Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Έλαβα σημερα το παρακατω email. Ειμαι σιγουρος οτι ειναι απατη. Μην την πατησεις καποιος αλλος Και γω αυτό πιστεύω.... Είναι περίεργο και μένα 2 χρόνια τώρα μου στέλνει κάποια και καλά από ρωσία και ζητάει να της στείλω σόμπες!!! Γιατί δεν έχουν θέρμανση... λίγο κουφο δεν είναι?!?! ? Sent from my X10i using Tapatalk
orotoi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Όλα υπο έλεγχο.. Πάω να τσιμπήσω τα ντόλαρζ απο τη Μαντάμ Ζάνε Γούιλιαμ και μετά θα στείλω εγώ σόμπες στο ρωσσία να μη σε πρήζουν άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα