parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μόλις έλαβα το παρακάτω e-mail, που με spoofing φαίνεται να προέρχεται από [email protected] : Subject: Citibank Online Κείμενο: Κλεισιματος των λογαριασμων και περιοριζοντας την προσβαση στο λογαριασμο Ο λογαριασμος σας εχει Limited. Εμεις που αναθεωρηθηκε προσφατα στοιχεια της πιστωτικης σας καρτας, και φαινεται οτι χρησιμοποιειτε την ιδια πιστωτικη καρτα για 2 λογαριασμους. Οπως μπορειτε να διαβασετε και μας User Agreement (τμημα 2.13) δημιουργια πολλαπλων λογαριασμων ειναι αυστηρα απαγορευμενη. Ειστε τωρα καλειται να παρασχει πληροφοριες σχετικα με το λογαριασμο σας. CitiBank θα διερευνησει το θεμα γρηγορα και αν η ερευνα ειναι υπερ σας, θα αποκαταστησει το λογαριασμο σας. Καντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας Αυτο ειναι ενα μηνυμα που δημιουργουνται Νομίζω πως κάνει μπαμ ότι πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης. Ποτέ δεν ξέρεις όμως, γι' αυτό θεώρησα καλό να ενημερώσω το forum. Και μία πρόταση: Τί θα λέγατε να δημιουργηθεί ένα sticky thread που να περιέχει μόνο ανακοινώσεις/ενημέρωση (όχι συζήτηση δηλαδή) για παρόμοια περιστατικά; Με ανάλογη παρότρυνση σε όλους τους χρήστες να κάνουν subscribe σε αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_il_mix Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Φίλε-η parsifal είναι πάρα πολύ καλή η ιδέα σου !! Θα "σώσει" πολύ κόσμο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planelover Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μόλις τώρα θα έγραφα το ίδιο ακριβώς θέμα! Εν τω μεταξύ, τα ελληνικά είναι ΑΠΑΡΑΔεΚΤΑ. Εγω το κατάλαβα ότι ήταν απάτη 1) γιατί στη διευθυνση δεν έλεγε Citibank και επειδή δεν έχω λογαριασμό σε αυτήν την τράπεζα! Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Καλή η ιδέα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 lol,είναι σαν να έχει γίνει translation από babelfish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 σίγουρα έχει χρησιμοποιηθεί systran ή κάτι παρόμοιο!!! Πάντως, ενημέρωσε την τράπεζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μου ήρθε και εμένα αυτό το μήνυμα ακριβώς και ενώ κατάλαβα για τι πρόκειται έσπαγα το κεφάλι μου να βρω πως ήξεραν ότι έχω πάρεδώσε με citibank με αυτό το mail που το έστειλαν. Αλλά μιας και μου λέτε ότι το έστειλαν σε όλους όλα οκ. Μου ήρθε και ένα ακόμα με το paypal. Τι γίνεται ρε γμτ τις τελευταίες τρεις μέρες γίνεται πανικός!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 to phising βρίκσκεται σε μεγάλη έξαρση τώρα τελευταία καλό είναι να είμαστε πάρααα πολύ προσεκτικοί που βάζουμε τα στοιχεία μας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Χθες διάβασα το τόπικ και σήμερα μου ήρθε και μένα (αν και χθες δεν παρατήρησα το link που έβαλε ο parsifal. ΧΑ!) Ευκαιρία να επαναφέρω τον ανύπαρκτο λογαριασμό μου στην Citibank!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Κι εμενα μου ηρθε αλλα φυσικα δεν ...τσιμπησα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 έλαβα πριν 2 μήνες περίπου ένα mail από την τράπεζα πειραιώς, σε μορφή που δε μπόρεσα να διαβάσω, με τίτλο '' Password Reset''. το ανησυχητικό για μένα είναι πως ουδεμία σχέση έχω ή είχα στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη τράπεζα, ούτε όμως και με κάποιας μορφής e-banking. έδωσα τυπωμένο το mail στο κοντινό μου υποκατάστημα τους ζητώντας μια εξήγηση, αλλά δε μου φάνηκαν ιδιαίτερα βέβαιοι ότι μπορούν και θα ψάξουν να βρουν μια άκρη. είχε κανένας άλλος ανάλογη εμπειρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Max68 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=3903 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 χαμος γινεται και σε μενα στελνουν συνεχεια απο την citibank για σπασιμο τους δινω λαθος κωδικους.καντε το και εσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Βασικά υπάρχει επιλογή να τα δηλώνετε ως phishing scam και νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Σόρρυ μόλις έκανα το ίδιο θέμα (LOL), δεν πειράζει το κλείδωσε ο Paredwse. Το αστείο σε αυτή τη κατάσταση είναι ότι κανονικά είναι citυbank και όχι citibank και δεν το καταλαβαίνεις πριν διαβάσεις το κείμενο. Μου έρχεται και ένα από UK LOttery τελευταία αυτό από το citibank μου ήρθε 4 φορές 3 σε spam folder και μία στο inbox (OMG). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα